Despre serial

Genuri: Comedie Dramă
Anul lansării: 2022

Descriere:

Julia a avut o relație dificilă cu tatăl ei. Cu câteva zile înainte de nuntă, ea primește un telefon prin care i se spune că tatăl ei nu poate participa. Pentru prima dată Julia trebuie să recunoască că el are o scuză foarte bună - tocmai a plecat dintre cei vii.

A doua zi după înmormântare, sosește o cutie care conține un android care este o replică în mărime naturală a tatălui ei. Androidul îi explică că deține memoria tatălui ei cu o durată de viață a bateriei de șapte zile. După o săptămână „Michel” se va închide automat. El o convinge pe Julia să pornească într-o călătorie îimpreună ca tată și fiică.

Voiajul va deveni o aventură inițiatică pentru găsirea primei iubiri a Juliei, Tomas, un jurnalist despre care ea crede că a fost ucis în timpul unei misiuni - dar oare este adevărat acest lucru?

Actori:

Alexandra Maria Lara (JULIA SAUREL), Jean Reno (MICHEL SAUREL), Alex Brendemühl (TOMAS)

Regizori:

Miguel Courtois

Creatori:

Marc Levy

Trailer

Toate acele lucruri - Sezonul 1

Episodul 1

Julia, un designer grafic înflăcărat și independent, se trezește la înmormântarea tatălui ei în ziua în care trebuia să se căsătorească cu logodnicul ei, Adam. În dimineața după înmormântare, ea primește un colet neașteptat. O ladă mare, de lemn, este lăsată în sufrageria ei. Spre groaza Juliei, conține un android, o copie a tatălui ei, Michel. Arată, vorbește și se comportă ca el și explică faptul că are o durată de viață a bateriei de șase zile – pentru a compensa timpul pierdut și a remedia relația lor complicată. Confuză și neîncrezătoare, Julia acceptă să meargă la Bruges, destinația ei pentru luna de miere, cu Michel. Ce are de pierdut? Julia îi spune prietenului ei Robert că pleacă, dar nu menționează revenirea neașteptată a tatălui ei...

Episodul 2

La Bruges, Julia bănuiește că Michel nu îi spune tot adevărul, deoarece îl zărește pe Christian, asistentul său personal loial, în mulțime. O manipulează așa cum a făcut-o mereu? Julia dă peste un portret al unei persoane pe care o recunoaște: Tomas! Ar putea fi prima ei dragoste? Portretul lui Tomas declanșează un flashback pentru Julia. Berlin, 1989, căderea zidului, și o tânără Julia întâlnindu-l pentru prima dată pe Tomas, îndrăgostindu-se instantaneu. Julia îl întreabă pe Michel dacă îl recunoaște pe tânărul din portret. Aflăm că Michel a pus capăt dragostei lor la Berlin - târând-o pe Julia înapoi la Paris. Julia îi reamintește lui Michel că Tomas a murit în Afganistan... și că e fericită cu Adam. Întors la hotel, Michel îi dăruiește Juliei afișul care a declanșat această călătorie pe calea memoriei și dezvăluie că Tomas „nu e mort deloc”. Ce vrea să spună prin asta?

Episodul 3

Dezvăluirea lui Michel o încurcă și mai mult pe Julia, care cere o explicație. Michel îi înmânează pur și simplu o scrisoare nedeschisă. E de la Tomas, datată 1991, trimisă din Berlin și adresată ei. Michel a ținut ascunsă scrisoarea lui Tomas în ultimii șaptesprezece ani și explică că nu a găsit niciodată momentul potrivit să-i spună Juliei despre asta. După ce a supraviețuit unei explozii, Tomas a fost găsit de cel mai bun prieten al său, Knapp, și i-a trimis Juliei scrisoarea de dragoste în efortul de a reînvia relația lor... Înapoi în prezent, Michel își convinge fiica să meargă să-l găsească pe Tomas la Berlin, în ciuda părerii ei că e prea târziu. Când pleacă spre capitala Germaniei, Adam sosește la câteva secunde în urma lor și o zărește pe Julia în mașină cu un bărbat, dar nu-l recunoaște pe Michel.

Episodul 4

Julia îi spune lui Robert că Tomas este încă în viață și că a plecat să-l găsească la Berlin. Ea spune că este singură – este prea complicat pentru ea să-i explice, chiar și celui mai bun prieten al ei, că tatăl ei (mort) este cu ea. Adam, furios, e convins că Julia este în Bruges cu un alt bărbat și merge să încerce să afle mai multe de la Robert. După ce o defecțiune în sistemul lui Michel îl face să eșueze, o vedem pe Julia manifestând afecțiune față de el. Încep să se apropie unul de celălalt. Julia și Michel sunt acum la Berlin – orașul s-a schimbat, de când Julia a fost acolo, în 1989. Se îndreaptă spre sediul Uniunii Jurnaliştilor în speranţa că îl vor găsi pe Tomas. Michel încearcă tot ce poate pentru a obține informații despre el, dar fără rezultat: nu există nicio urmă a lui Tomas Meyer în sistem.

Episodul 5

Michel și Julia se întorc acolo unde ea a locuit cu Tomas, dar totul s-a schimbat. Michel îi spune cum a cunoscut-o pe mama ei. O poveste pe care nu i-o spusese niciodată. Tomas se află acum la Madrid cu Mariana, iubita și partenera lui – e încă jurnalist și lucrează pentru cel mai bun prieten al său, Knapp, la un ziar din Berlin, sub un alt nume: Tomas Ullman. Se pregătește să plece în Africa pentru un reportaj. Tomas și Mariana au o relație apropiată, dar relația lor înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Tomas. La Berlin, Julia și tatăl decid să dea de urma lui Knapp, care evită să-i întâlnească.

Episodul 6

Julia îl vede pe Knapp la o gală la TV și decide să-l urmărească. În același timp, Tomas se pregătește să plece de la Madrid. Julia se întâlnește cu Knapp la gală – Knapp minte, spunându-i că Tomas locuiește în Madrid cu soția lui, unde dețin un restaurant. Descurajată, Julia se pregătește să părăsească Berlinul. Când Julia se întoarce la hotel, Michel încearcă să o consoleze. Când se trezește în dimineața următoare, Michel a ieșit, lăsând un plic sub ușă. Tomas o convinge pe Mariana să vină cu el la Berlin. Îl urmăm pe Michel până în centrul arhivelor STASI... Ce va face de data asta?

Episodul 7

Michel încearcă să obțină dosarul de arhivă despre Tomas. Își dă seama că Knapp i-a mințit fiica. Tomas și-a schimbat numele, motiv pentru care nu l-au găsit. Michel o încurajează pe Julia să se întoarcă la Knapp pentru a afla adevărul. Cu ajutorul tatălui ei, Julia îl găsește pe Knapp care îi explică că a mințit doar pentru a-l proteja pe Tomas, pentru a-l împiedica să mai fie rănit încă o dată. Julia explică de ce nu primise scrisoarea. Knapp îi spune Juliei că avionul lui Tomas sosește la Berlin chiar în acea zi. Ea ajunge la aeroport dar îl vede pe Tomas însoțit de Mariana. Tomas nici nu o observă. Julia e în stare de șoc. Are inima frântă. Îi urmărește plecând de la aeroport și nu se poate hotărî să se miște sau să spună ceva.

Episodul 8

La Paris, Adam apare la ușa lui Robert și îi explică că vrea să încheie relația cu Julia. Toate misterele și minciunile sunt prea mult de gestionat. Distrusă de ceea ce a văzut la aeroport, Julia vrea să părăsească Berlinul, dar e din nou convinsă de tatăl ei să rămână și să-l găsească pe Tomas. Între timp, Knapp îi spune lui Tomas că Julia îl caută. Ea se întoarce la locul unde s-au sărutat prima dată, cu atâția ani în urmă. Tomas o găsește acolo și focul dintre ei se reaprinde instantaneu, în timp ce petrec împreună o noapte pasională. A doua zi dimineață, nu vor să-și ia rămas bun, dar... Tomas trebuie să plece în călătoria sa în Africa, iar Julia trebuie să se întoarcă la Paris cu tatăl ei - androidul urmează să fie în curând. Adam o așteaptă – ar trebui să se căsătorească. După ce Tomas și Julia schimbă un sărut sincer de rămas bun în fața hotelului, Tomas îl vede pe Michel în hol și pleacă. „Cred că am încurcat din nou lucrurile”, își spune Michel.

Episodul 9

Adam îl descoperă pe Michel în apartamentul Juliei și accidental îl „pune pe pauză” stând pe telecomanda androidului. Complet uluit, în ciuda explicațiilor, Adam pleacă, lăsând-o să petreacă o ultimă seară cu tatăl ei. Despărțirea dintre Julia și Michel e emoționantă și dureroasă, dar cei doi se simt recunoscători pentru această ultimă săptămână împreună. Când Julia se trezește, Michel se află în ladă, gata să fie expediat. În timp ce ea părăsește apartamentul, Michel iese și se urcă în mașina lui cu ajutorul său loial Christian. Înțelegem că Michel a fost în viață tot timpul și totul a fost un truc pentru a petrece ultimele zile cu fiica lui, pentru a o ajuta să-și continue viața, ca să-și spună lucrurile pe care nu le-au spus niciodată. Tomas îi spune Juliei că a cerut să fie trimis la Paris. Cei doi îndrăgostiți se plimbă prin Paris, Julia zărește un pictor și îi spune lui Tomas despre portretul său din Bruges. „Dar nu am fost niciodată la Bruges!” spune Tomas.

Interviuri

Marc Levy

Jean Reno

Miguel Courtois

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905