De ce să îmi fac cont Focus Sat?

 • Știi mereu care este statusul subscripției pachetelor de programe – nu este necesar să suni la Departamentul de Relații Clienți pentru a afla când expiră pachetele de programe.

 • Comanzi, plătești si activezi online – poți achiziționa pachetele de programe simplu și rapid, plătind online. Activarea pachetelor o poți face oricând dorești, din contul tău printr- un simplu click

 • Primești alertă pe email – cu 5 zile înainte de expirarea subscripției fiecărui pachet de programe

 • Smartcard-uri multiple – poți adăuga în contul tău mai multe smartcard-uri, pentru care poți face plata și verifica starea subscripțiilor.

 • Persoana fizică sau persoana juridică – În același cont de client, suplimentar detaliilor tale de cumpărător persoana fizică, poți adauga si datele de persoană juridică. În funcție de profilul selectat, factura va fi emisă așa cum dorești.

 • Factura electronică – este emisă gratuit și este disponibilă în Contul meu chiar din data emiterii. O poți accesa oricând și oriunde, de pe orice dispozitiv smart sau direct din browser. În momentul plății, o deschizi și scanezi codul de bare.

 

Cum îmi fac cont?

Accesează butonul “CONTUL MEU” apoi apasă butonul VREAU CONT NOU!

VREAU CONT NOU

Completează toate câmpurile, apoi apasă butonul “CREEAZĂ CONT”. Asigură-te că ai introdus o adresă de email validă pentru că în pasul următor va trebui să activezi contul.

CREEAZĂ CONT

Vei primi un email unde ți se va cere să iți activezi contul. Apasă butonul verde CONFIRMARE.

Activezi contul

Pentru a putea face reîncărcări, a vizualiza statusul subscriției trebuie să adaugi în cont seria smartcardului pe care îl deți. Accesează secțiunea Smartcarduri.

reîncărcări

Am uitat parola

Nu este nicio problema. Accesează CONTUL MEU, apasă butonul “Ai uitat parola?” și introdu adresa de email cu care ai creat contul.

Vei primi un email ce conține un link pentru resetarea parolei. ATENȚIE! Email-ul primit poate fi folosit o singură dată. În cazul în care resetarea parolei eșuează trebuie să apeși încă o dată butonul “Ai uitat parola?”.

CONTUL MEU

 

Cum activez e-factura?

 1. Te autentifici în Contul Meu sau îți creezi cont nou completând datele solicitate.

 2. Accesezi secțiunea SMARTCARDURI din Contul meu și apeși butonul ACTIVEAZĂ FACTURA ELECTRONICĂ, apoi apeși pe butonul “CONFIRMARE”. Dacă în Contul meu ai înregistrat mai multe smartcard-uri și dorești să primești e-factura pentru fiecare dintre ele, apeși butonul ACTIVEAZĂ FACTURA ELECTRONICĂ din dreptul fiecărui smartcard.

 

Cum reîncarc online?

Online poți cumpăra mult mai rapid și în siguranță și poți activa produsele cu un singur click. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli.

 1. Mergi la secțiunea "Reîncărcări", și bifează pachetul dorit.

 2. Reîncărcări
 3. Finalizează comanda apăsând butonul "Comandă acum"


 4. Comandă acum
 5. Se va deschide pagina de autentificare în cont unde introduci adresa de email și parola aleasă.

 6. autentificare
 7. Dacă nu ai un cont de utilizator îl creezi gratuit apăsând butonul "Vreau cont nou!"

 8. Vreau cont nou
 9. Mergi la Coșul de cumpărături și Finalizează comanda. Tot de aici poți modifica cantitățile.

 10. Coșul de cumpărături
 11. În pasul următor vei putea selecta modul de facturare: Persoană fizică sau Persoană juridică.

 12. modul de facturare
 13. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde trebuie să introduci datele cardului bancar. La final apasă butonul verde “Plătește”

 14. PayU România
 15. După ce plata a fost aprobată de către banca, vei primi un email de confirmare din partea PayU.
  Din acest moment produsele se găsesc în contul tău și le poți activa oricând dorești apăsând butonul “Activează” din secțiunea Panoul de control.

 16. Panoul de control

  În cazul în care ai mai multe smartcarduri în cont, îl vei putea selecta pe cel ce dorești să-l reîncarci, apoi apasă butonul “Activează”

  Activează

Tutoriale aplicația Focus Sat și platforme partenere

Focus Sat App

Tutoriale Aplicația Focus Sat

Ți-am pregatit tutoriale video despre cum instalezi, accesezi și utilizezi aplicația Focus Sat pentru ca tu sa te poți bucura de noua experiență TV.

Aplicația Focus Sat
HBO Max

Tutorial HBO Max

Vezi aici pas cu pas cum creezi un cont nou de HBO Max pentru a avea acces la cele mai noi blockbustere, pe orice dispozitiv smart.

Instalare HBO Max
AnenaPLAY

Tutorial AntenaPLAY

Poți accesa AntenaPLAY direct din aplicația Focus Sat, de pe device-uri mobile (sistem de operare iOS sau Android) si laptop / desktop PC.

Tutorial AntenaPLAY