Play TV și Play TV Extra

Comandă și vezi pe loc
Aplicație Focus Sat

Smart TV, laptop, telefon sau tabletă

 • Pe toate dispozitivele, oriunde ai acces la Internet
 • Până la 3 dispozitive simultan, fără receptor sau modul CI+
 • Vezi acasă, în casa de vacanță sau oriunde călătorești
 • Aplicație nativă disponibilă pentru o gamă variată de modele smart TV
 • Canalele din extra opțiunea Play TV Ault nu sunt disponibile în aplicația Focus Sat de pe Android și iOS pentru dispozitive mobile. Acestea sunt disponibile prin web browser pe PC si pe dispozitive mobile, precum si prin aplicatia Smart TV.
Comandă și vezi pe loc
focus-sat-multi-screen

Oricând dorești

 • Urmărește live programele preferate
 • Vezi emisiuni difuzate cu până la 7 zile în urmă
 • Repornești emisiuni și programe pe care vrei să le vezi de la început
 • 37 de canale cu funcția Restart și Replay
 • Canalele Dorcel TV HD (0:00 – 06:00) și Dorcel XXX (1:00 – 06:00) din extra opțiunea Play TV Adult au program limitat de emitere. Pentru canalele Dorcel functia replay este functionala permanent, chiar si in intervalul orar cand acestea nu sunt disponibile.
Comandă și vezi pe loc
restart-replay-focus-sat
 • Preț pe lună
 • 32 lei
 • 63 lei
 • Număr maxim dispozitive
 • 2
 • 3
 • Restart & Replay
 • 19 canale
 • 40 canale
 • Vizionare nelimitată
 • Focus Sat TV inclus
 • Antena Play**
 • Biblioteca documentare premium National Geographic
 • Acces la extraopțiunea MaxPak (suita HBO și Cinemax)
 • Acces la platforma HBO Max**
 • Filmbox Premium și Extra HD
 • Play TV Adult**
 • 4 lei/lună
 • 4 lei/lună
** Accesul disponibil după terminarea perioadei de testare gratuită.

Canale incluse

Ai acces la toate programele TV satelit transmise pe aceste canale.

Verifică dispozitivul

Poți vedea canalele din pachetul ales pe toate dispozitivele, până la 3 în același timp!
Descarcă aplicația Focus Sat direct pe următoarele modelele de Smart TV:
- Samsung modele 2015-2020 cu Tizen OS
- smart TV/dispozitive Android TV Philips, Sony, Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Stick TV, nVidia Shield (cu Android 7+)
- peste 1500 modele Vestel (vezi lista completă aici)
- LG cu webOS 3.0
Poți accesa contul tău oriunde ai acces la Internet în România și în toate țările UE.

Stream tv online cu Chromecast sau Airplay

Smart TV

Descarcă aplicația Focus Sat Live TV de pe televizorul tău pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.

TV online pe laptop

Laptop sau PC

Deschide browserul de Internet și mergi în platforma live tv pentru a te bucura de seriale online, documentare și emisiunile tale favorite.

Cum funcționează

Este simplu. Comanzi, creezi cont în 2 minute și îl confirmi cu codul de verificare trimis de noi. Alegi parola și vizionezi direct pe telefon, laptop sau tabletă.

Pasul 1:

Comandă și creează cont

Pasul 2:

Confirmă contul și alege o parolă

Pasul 3:

Începe să vizionezi pe telefon, laptop sau tabletă

Descarcă aplicația Focus Sat

Catalin Kta

13 iunie 2020

Funcționează foarte bine pe orice dispozitiv... Grila de programe este foarte buna...

Gyno

7 iunie 2020

Foarte bună aplicația. Va felicit pentru acest lucru. Sunteti cei mai buni.

Sorin Popescu

7 februarie 2020

Super bună aplicația

Întrebări frecvente

 1. Cum pot comanda oferta TV Online?

  Alege pachetul Play TV care ți se potrivește dintre cele 2 pachete prezentate mai sus și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu. Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii.

 2. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Online?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Online este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, ai acces la ea instantaneu de oriunde ești în Uniunea Europeană și oricând dorești 24/7. Iar din secțiunea Contul meu poți reîncărca oricare dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra oricând dorești sau poți opta pentru plata recurentă și scapi de grija reîncărcării lunare.

 3. Cum pot utiliza smartcard-ul fizic?

  Poți utiliza smartcard-ul fizic cu un receptor sau modul CI+ Focus Sat.

 4. Cum pot accesa pachetul meu TV Online?

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra din browser este necesar să intri pe www.focussat.ro, secțiunea Aplicația Focus Sat și să te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, laptop sau Smart TV) este necesar să descarci aplicația gratuită Focus Sat App via App Store , Google Play Store sau din meniul televizorului tău Smart. Apoi te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

 5. Ce extra opțiuni sunt disponibile?

  Pachetul premium Play TV Adult poate fi adăugat în orice moment pachetului Play TV sau Play TV Extra daca subscriptia acestuia este mai mare de 20 de zile. Te autentifici în Contul meu, iar în secțiunea Panou de control, selectezi perioada dorită și apeși butonul Reîncarcă din dreptul pachetului Play TV Adult.

 6. Ce înseamnă platforme partenere de conținut VOD?

  Platformele partenere, HBO Max , FilmBox+ și AntenaPLAY , sunt biblioteci online de conținut video sau aplicații online prin intermediul cărora poți viziona canale TV live sau conținut video la cerere.

 7. Ce este Biblioteca premium National Geographic?

  Biblioteca video on demand National Geographic conține peste 500 de ore de documentare premium organizate în 10 categorii de interes: dramă, istorie, istorie naturală, știință, divertisment, mașini&motoare, cultură, aventură, tehnologie și oameni.

 8. Ce conține Biblioteca VOD extinsă?

  În Biblioteca VOD extinsă poți viziona mii de ore de conținut video: seriale premium exclusive Canal+ (Focus Sat TV), filme și seriale (AMC), documentare premium (National Geographic, History), programe pentru copii (JimJam, Minimax, Nickelodeon), divertisment (AntenaPLAY, Comedy Central & Comedy Central HU), show-uri culinare (TV Paprika).

 9. Pe câte dispozitive pot viziona simultan?

  În contul tău Focus Sat App poți înregistra 5 dispozitive. Cu pachetul Play TV poți viziona pe 2 dispozitive simultan, iar cu pachetul Play TV Extra pe 3 dispozitive simultan.

 10. Cum pot viziona emisiuni sau filme care au fost difuzate deja?

  Cu funcția interactivă Replay vezi în reluare cu până la 7 zile în urmă programele preferate care au fost difuzate deja. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile.

  Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live. Iar dacă dorești poti reveni la difuzarea live apăsând butonul LIVE. Aceste funcții sunt disponibile pentru 19 canale TV din pachetul Play TV, respectiv pentru 40 de canale din pachetul Play TV Extra.

 11. Cum reîncarc pachetele TV Online?

  Pachetele TV Online Play TV, Play TV Extra și Play TV Adult se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că în cont există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online va fi dezactivat automat.

 12. Cum reactivez pachetele TV Online dacă sunt dezactivate?

  Pentru reactivarea pachetului Play TV, Play TV Extra sau Play TV Adult, te autentifici în "Contul meu", iar în secțiunea "Panou de control", selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului ales. Finalizezi comanda completând datele de contact, de facturare și metoda de plată. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește”. După ce plata a fost aprobată de către banca, vei primi un email de confirmare din partea PayU. Din acest moment produsul sau produsele achiziționate se găsesc în contul tău și le poți activa oricând dorești apăsând butonul “Activează” din secțiunea "Panou de control".

 13. Cum programez plata recurentă?

  Pentru a programa plata recurentă, te autentifici în "Contul meu", în secțiunea "Panou de control" selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului TV Online ales. Completezi datele de contact și de facturare, iar în secțiunea "Metoda de plată" selectezi "Activează plata recurentă" și alegi data din lună la care dorești să fie efectuată automat plata pentru pachetul sau pachetele TV alese. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește online”. Te rugăm să te asiguri că la data aleasă de tine în contul bancar există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online.

 14. M-am răzgândit, pot returna pachetul TV Online activat?

  În cazul în care ești în perioada de testare gratuită poți renunța fără niciun cost. Însă, o dată ce ai activat un pachet TV Online, nu este posibilă returnarea contravalorii acestuia.