Play TV și Play TV Extra

Televiziune online oriunde în Uniunea Europeană

 • Peste 100 de canale TV live românești și internaționale
 • Sute de filme și seriale Canal+, Studiocanal, Filmbox, AXN, AMC
 • Acces gratuit la Max și FilmBox+
 • TV Online oriunde în Uniunea Europeană
Comandă și vezi pe loc
Aplicație Focus Sat

Smart TV, laptop, telefon sau tabletă

 • Pe toate dispozitivele smart, oriunde ai acces la Internet
 • Acces pe 2 dispozitive simultan, fără receptor sau modul CI+
 • Vezi acasă, în casa de vacanță sau oriunde călătorești
 • Aplicație nativă disponibilă pentru o gamă variată de modele smart TV
Comandă și vezi pe loc
Aplicația Focus Sat

Urmărești oricând dorești

 • Urmărește live programele preferate din peste 100 de canale TV
 • Vezi emisiuni difuzate cu până la 7 zile în urmă
 • Repornești emisiuni și programe pe care vrei să le vezi de la început
 • 36 de canale cu funcțiile Restart și Replay
Comandă și vezi pe loc
Aplicația Focus Sat

TV Online cu pachetele Play TV

Ai canalele tale favorite LIVE sau în reluare în aplicația Focus Sat.

7 zile GRATUIT Play TV Extra

 

Play TV Extra
32.5 Lei prima lună
63 de Lei pe lună

Play TV
 • Peste 100 de canale TV live, dintre care 36 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate
 • HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD
 • Acces inclus și nelimitat* la Max și FilmBox+
 • AntenaPLAY cu doar 15 lei/lună
Vezi 7 zile gratuit
7 zile GRATUIT Play TV

 

Play TV             
16 Lei prima lună
32 de Lei pe lună

Play TV
 • 60 de canale TV live, dintre care 20 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme și documentare
 • Biblioteca VOD cu desene animate și programe pentru copii
 • AntenaPLAY cu doar 15 lei/lună
Vezi 7 zile gratuit
 • Play TV Extra
 • Play TV
 • Restart & Replay
 • 36 canale
 • 20 canale
 • Număr maxim dispozitive
 • 2
 • 2
 • Vizionare nelimitată
 • Biblioteca documentare premium National Geographic
 • Acces la extraopțiunea MaxPak (suita HBO și Cinemax)
 • Acces la platforma Max*
 • Filmbox Premium și Extra HD
 • AntenaPLAY
 • 15 lei/lună
 • 15 lei/lună
 • Play TV Adult
 • 4 lei/lună
 • 4 lei/lună
* Accesul disponibil după terminarea perioadei de testare gratuită.

TV Online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în UE

Poți vedea canalele din pachetul ales pe toate dispozitivele smart!
Descarcă aplicația Focus Sat direct pe Smart TV (dispozitive compatibile)

Stream tv online cu Chromecast sau Airplay

Smart TV

Descarcă aplicația nativă Focus Sat din meniul televizorului tău pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai Smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.

TV online pe laptop

Laptop sau PC

Deschide browserul de Internet și mergi în platforma live tv pentru a te bucura de seriale online, documentare și emisiunile tale favorite.

Canale incluse

Ai acces la toate programele TV satelit transmise pe aceste canale.

Cum funcționează

Este simplu. Comanzi, creezi cont în 2 minute și îl confirmi cu codul de verificare trimis de noi. Alegi parola și vizionezi direct pe telefon, laptop sau tabletă.

Pasul 1:

Comandă și creează cont

Pasul 2:

Confirmă contul și alege o parolă

Pasul 3:

Începe să vizionezi pe telefon, laptop sau tabletă

Părerile utilizatorilor

Ana Maria

Servicii

Sunt foarte mulțumită de servicii, iar operatorii sunt mereu disponibili si drăguți! Am avut mereu experiențe plăcute, iar problemele au fost rezolvate cu repeziciune! Recomand!

Aura

Aplicație

O super aplicație, o folosesc de 6 luni și sunt foarte mulțumită și o recomand tuturor să o încerce. Sunt plecată în altă țară iar această aplicație m-a ajutat enorm, vă mulțumesc din suflet 😍

Laurențiu

Aplicație

Aplicație folositoare pentru momentele când pleci în străinătate; vezi canale TV prin intermediul internetului fără cabluri și antena. Felicit tot ce tine de de Focus Sat. Nota 10

Marioara

Aplicație

Imi place ca este simpla si intuitiva, nu se blocheaza iar gama de programe este variata si foarte bine asezate ca utilizatorul sa acceseze aplicatia de drag.

Florin

Servicii

Sunt client Focus Sat de multi ani si nu am fost dezamagit niciodata de serviciile Focus Sat . Din partea mea si a familiei mele 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ si raman acelasi clent fidel!

Adrian

Aplicație

Pentru mine, departe de tara, e un bun mod de a vedea programele tv de acasă. Sincer, mă interesează mai mult canalele Romanesti.

Întrebări frecvente

 1. Cum pot comanda oferta TV Online?

  Alege pachetul Play TV care ți se potrivește dintre cele 2 pachete prezentate mai sus și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu. Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii.

 2. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Online?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Online este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, ai acces la ea instantaneu de oriunde ești în Uniunea Europeană și oricând dorești 24/7. Iar din secțiunea Contul meu poți reîncărca oricare dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra oricând dorești sau poți opta pentru plata recurentă și scapi de grija reîncărcării lunare.

 3. Cum pot utiliza smartcard-ul fizic?

  Poți utiliza smartcard-ul fizic cu un receptor sau modul CI+ Focus Sat.

 4. Cum pot accesa pachetul meu TV Online?

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra din browser este necesar să intri pe www.focussat.ro, secțiunea Aplicația Focus Sat și să te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, laptop sau Smart TV) este necesar să descarci aplicația gratuită Focus Sat App via App Store , Google Play Store sau din meniul televizorului tău Smart. Apoi te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

 5. Ce extra opțiuni sunt disponibile?

  Pachetul premium Play TV Adult poate fi adăugat în orice moment pachetului Play TV sau Play TV Extra daca subscriptia acestuia este mai mare de 20 de zile. Te autentifici în Contul meu, iar în secțiunea Panou de control, selectezi perioada dorită și apeși butonul Reîncarcă din dreptul pachetului Play TV Adult.

 6. Ce înseamnă platforme partenere de conținut VOD?

  Platformele partenere, HBO Max , FilmBox+, sunt biblioteci online de conținut video sau aplicații online prin intermediul cărora poți viziona canale TV live sau conținut video la cerere.

 7. Ce este Biblioteca premium National Geographic?

  Biblioteca video on demand National Geographic conține peste 500 de ore de documentare premium organizate în 10 categorii de interes: dramă, istorie, istorie naturală, știință, divertisment, mașini&motoare, cultură, aventură, tehnologie și oameni.

 8. Ce conține Biblioteca VOD extinsă?

  În Biblioteca VOD extinsă poți viziona mii de ore de conținut video: seriale premium exclusive Canal+, filme și seriale (AMC), documentare premium (National Geographic, History), programe pentru copii (JimJam, Minimax, Nickelodeon), divertisment (Comedy Central & Comedy Central HU), show-uri culinare (TV Paprika).

 9. Pe câte dispozitive pot viziona simultan?

  În contul tău Focus Sat App poți înregistra 5 dispozitive. Cu pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra poți viziona pe 2 dispozitive simultan.

 10. Cum pot viziona emisiuni sau filme care au fost difuzate deja?

  Cu funcția interactivă Replay vezi în reluare cu până la 7 zile în urmă programele preferate care au fost difuzate deja. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile.

  Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live. Iar dacă dorești poti reveni la difuzarea live apăsând butonul LIVE. Aceste funcții sunt disponibile pentru 16 canale TV din pachetul Play TV, respectiv pentru 33 de canale din pachetul Play TV Extra.

 11. Cum reîncarc pachetele TV Online?

  Pachetele TV Online Play TV, Play TV Extra și Play TV Adult se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că în cont există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online va fi dezactivat automat.

 12. Cum reactivez pachetele TV Online dacă sunt dezactivate?

  Pentru reactivarea pachetului Play TV, Play TV Extra sau Play TV Adult, te autentifici în "Contul meu", iar în secțiunea "Panou de control", selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului ales. Finalizezi comanda completând datele de contact, de facturare și metoda de plată. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește”. După ce plata a fost aprobată de către banca, vei primi un email de confirmare din partea PayU. Din acest moment produsul sau produsele achiziționate se găsesc în contul tău și le poți activa oricând dorești apăsând butonul “Activează” din secțiunea "Panou de control".

 13. Cum programez plata recurentă?

  Pentru a programa plata recurentă, te autentifici în "Contul meu", în secțiunea "Panou de control" selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului TV Online ales. Completezi datele de contact și de facturare, iar în secțiunea "Metoda de plată" selectezi "Activează plata recurentă" și alegi data din lună la care dorești să fie efectuată automat plata pentru pachetul sau pachetele TV alese. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește online”. Te rugăm să te asiguri că la data aleasă de tine în contul bancar există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online.

 14. M-am răzgândit, pot returna pachetul TV Online activat?

  În cazul în care ești în perioada de testare gratuită poți renunța fără niciun cost. Însă, o dată ce ai activat un pachet TV Online, nu este posibilă returnarea contravalorii acestuia.