Ce îți oferă AntenaPLAY?

AntenaPLAY este cea mai mare platformă de conținut local original, parte din Antena TV Group. Aici vei găsi toate canalele Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, ZU TV și canalul Mireasa în regim live și emisiuni în sistem video on demand, precum Asia Express, iUmor, X Factor, pe care le poți urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână. Filme românești clasice: seriile B.D. și Mărgelatu, Coana Chirița și Liceenii.

Conținut video on demand

Acces nelimitat la emisiuni tematice, spectacole, reality show-uri pe canale dedicate

Restart

Poți să oprești și să vezi de la început filmele și serialele tale preferate

Multi-screen

Poți viziona pe toate tipurile de dispozitive smart, telefon sau tabletă IOS și Android, PC sau laptop, Smart TV

Oriunde, oricând

7 canale în regim live oriunde, oricând vrei: Antena 1, Mireasa, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International

Canale tematice cu conținut video on demand

3 canale tematice cu conținut video on demand: Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play

Replay

Vezi în reluare filmele sau serialele la care nu ai avut timp să te uiți, când vrei, în următoarele 7 zile

7 canale TV live și 100.000 de ore de conținut video on demand

Asia Express AntenaPLAY

Asia Express

Asia Express revine în grila canalului Antena 1 după o pauză de un an şi jumătate. Îl poți vedea lunea, marțea și miercurea de la 20:30, iar duminica de la 20:00. Sezonul al patrulea a fost filmat în Turcia, Georgia, Azerbaidjan şi Israel, iar Irina Fodor este prezentatoarea acestuia.

Mireasa AntenaPLAY

Mireasa

Simona Gherghe întâmpină o nouă serie de concurenți dornici să lupte cu toate forțele pentru a-și găsi sufletul pereche și pentru a câștiga marele premiu de 40.000 de euro. Poți urmări emisiunea Mireasa de luni până vineri de la ora 14:00 și sâmbăta de la ora 13:30.

X Factor AntenaPLAY

X Factor

X Factor este deja un show care nu mai are nevoie de prezentare. Juriul, format din: Loredana, Stefan Banica Jr., Florin Ristei și Delia, decide în fiecare zi de vineri de la ora 20:30 care concurenți merg mai departe spre marea finală. Sezonul al 10-lea este găzduit și de această dată de Răzvan și Dani.

iUmor

iUmor

În sezonul al 11-lea iUmor, transmis live sămbăta de la ora 20:00, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo se vor lăsa impresionați, sau nu, de cele mai neașteptate prestații. Folosindu-se de numere de la stand-up până la magie sau dans, concurenții trebuie obțină voturile celor trei jurați.

 

Cum pot accesa AntenaPLAY?

AntenaPLAY este disponibilă gratuit clienților TV satelit care au activ pachetul Acces Max și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV sau Play TV Extra.
Accesul la platforma AntenaPLAY nu este disponibil în perioada inițială de testare gratuită.

Sunt client nou, cum pot accesa AntenaPLAY din browser?

 1. Apasă butonul Aplicația Focus Sat din meniul site-ului

 2. Selectează butonul Autentificați-vă cu nume utilizator și parolă

 3. Accesează sectiunea “Bibliotecă”, “Catalog Bibliotecă video”, “AntenaPLAY

 4. Selectezi conținutul video dorit apoi apeși butonul “Urmariți

 5. Vei fi redirecționat către pagina unică de autentificare “Focus Sat Live TV”, unde vei introduce detaliile de autentificare pentru contul Live TV (Contul meu Focus Sat) Aceleași detalii de la pasul 2

 6. Vei fi redirecționat către conținutul video AntenaPLAY. Vizionare plăcută!

Sunt client și am cont online AntenaPLAY, cum îl pot accesa din browser?

 1. Apasă butonul Aplicația Focus Sat din meniul site-ului

 2. Selectează butonul Autentificați-vă cu nume utilizator și parolă

 3. Derulează pagina până la secțiunea AntenaPLAY, alege conținutul video dorit, apoi apasă butonul “Urmăriți

 4. Vei fi redirecționat în aplicația AntenaPLAY, unde poți selecta tipul de conținut video căutat: Live, Emisiuni sau Seriale

Vizionare plăcută!

AntenaPLAY este disponibilă clienților noi Play TV și Play TV Extra numai după perioada de testare gratuită.

Traficul de date utilizat pentru a viziona AntenaPLAY nu este inclus în abonamentul Focus Sat și este taxat conform abonamentului tău încheiat cu furnizorul de internet.

Pentru a utiliza aplicația AntenaPLAY direct pe telefon sau pe tabletă, este necesar să o descarci din App Store sau Google Play, și să te asiguri ca ai descărcat și aplicația Focus Sat. Pentru autentificare urmezi pașii menționați mai sus.

Întrebări frecvente

 1. Sunt client TV satelit Focus Sat, am acces inclus la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat pachetul TV Satelit Acces Max. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

  Dacă ai activat alt pachet TV Satelit (Acces, Acces Panonia, Acces Plus) poți activa AntenaPLAY pentru 5 lei/lună (peste 85% reducere față de prețul standard - 7.99 €).

 2. Sunt client TV online Focus Sat, am acces la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat oricare din pachetele TV Online, Play TV sau Play TV Extra. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

 3. La ce canale am acces în AntenaPLAY și ce îmi oferă în plus față de canalele de la televizor?

  AntenaPLAY este cea mai mare platformă de conținut local original, parte din Antena TV Group. Aici vei găsi toate canalele Antena 1, Mireasa, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International în regim live. În plus, poți urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână, emisiuni în sistem video on demand, precum Asia Express, iUmor, X Factor, sau filme românești clasice: seriile B.D. și Mărgelatu, Coana Chirița și Liceenii.

  Prin AntenaPLAY ai acces și la 3 canale tematice cu conținut video on demand, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play.

 4. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Antena Monden?

  Dacă ești atras de peisajul monden și vrei să ții pasul cu lumea vedetelor, aici ai ocazia să accesezi o plajă largă a celor mai selecte știri mondene. Am filtrat pentru tine emisiuni de top, care îți furnizează informații 24/24.

 5. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Comedy Play?

  Tuturor ne plac emisiunile de divertisment, așa că te provocăm la un adevărat maraton al comediei! Prin Comedy Play descoperi o selecție a celor mai îndrăgite show-uri de divertisment, care te vor face să râzi cu poftă în orice moment al zilei!

 6. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Cook & Play?

  Ești în permanentă căutare de rețete noi și dorești un strop de inspirație în bucătărie? Atunci, cu siguranță, îți recomandăm să urmărești canalul exclusiv Cook&Play. Cei mai importanți chefi din show-uri celebre de cooking te așteaptă să gătiți împreună!

 7. Cum se încarcă emisiunile în AntenaPLAY?

  Înregistrările emisiunilor de pe AntenaPLAY se încarcă după difuzarea acestora pe TV.

  În funcție de durata înregistrărilor, procesul de încărcare variază. Durata estimativă de încărcare a emisiunilor este de 1-2 ore.

 8. Care sunt emisiunile și serialele cu durată limitată în AntenaPLAY?

  Emisiunile care sunt bazate pe formate internaționale au un număr limitat de zile în care pot fi vizionate dupa difuzarea la TV, urmând ca edițiile să expire și să dispară de pe site.

  AntenaPLAY nu mai deține drepturi de difuzare pentru sezoanele anterioare ale emisiunilor X Factor, Chefi la cuțite, Asia Express, Te cunosc de undeva, Insula Iubirii, Burlacul, The Wall, The Four (Cei 4), Splash.

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online