Ce îți oferă AntenaPLAY?

AntenaPLAY este cea mai mare platformă de conținut local original, parte din Antena TV Group.

Ai 6 canale în regim live oriunde, oricând vrei: Antena 1, Stars, Happy, ZU TV, Antena Internațional și Antena 3 CNN, canale live exclusive, video din culisele emisiunilor preferate, emisiuni marca AntenaPLAY Original și evenimente exclusive.

AntenaPlay găzduiește cea mai bogată și variată colecție de emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte, cu peste 100.000 de mii de ore de conținut video precum: Stand-Up Revolution, Chefi la Cuțite, Asia Express, Roata Vedetelor, pe care le poți urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână. Filme românești clasice: seriile B.D. și Mărgelatu, Coana Chirița și Liceenii, Pup-o mă.

Conținut video on demand

Acces nelimitat la emisiuni tematice, spectacole, reality show-uri pe canale dedicate

Restart

Poți să oprești și să vezi de la început filmele și serialele tale preferate

Multi-screen

Poți viziona pe toate tipurile de dispozitive smart, telefon sau tabletă IOS și Android, PC sau laptop, Smart TV

Oriunde, oricând

6 canale în regim live oriunde, oricând vrei: Antena 1, Stars, Happy, ZU TV, Antena Internațional și Antena 3 CNN

Canale tematice cu conținut video on demand

3 canale tematice cu conținut video on demand: Emisiuni, Seriale, Filme

Replay

Vezi în reluare filmele sau serialele la care nu ai avut timp să te uiți, când vrei, în următoarele 7 zile

6 canale TV live și peste 100.000 de ore de conținut video on demand

America Express

America Express

Vezi peripețiile prin care au trecut echipa de producție și vedetele, în noul sezon, la Jurnal de călătorie | America Express.

Mireasa AntenaPLAY

Mireasa

Gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. Mireasa este pregătită să își deschidă porțile pentru un nou sezon.

iUmor

iUmor

Cel mai nebun juriu de televiziune caută cel mai amuzant român în emisiunea iUmor. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

Chefi la cuțite AntenaPLAY

Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sărbătoresc reuniunea de 10 ani cu cea mai savuroasă competiție culinară. Cele mai spectaculoase farfurii, strategii de joc, lupte pentru amulete, invitați surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie alcătuiesc mixul cuceritor în sezonul 10.

Cum pot accesa AntenaPLAY?

AntenaPLAY este disponibilă gratuit clienților TV satelit care au activ pachetul Acces Max și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV sau Play TV Extra.
Accesul la platforma AntenaPLAY nu este disponibil în perioada inițială de testare gratuită.

Sunt client nou, cum pot accesa AntenaPLAY din browser?

 1. Apasă butonul Aplicația Focus Sat din meniul site-ului

 2. Selectează butonul Autentificați-vă cu nume utilizator și parolă

 3. Accesează sectiunea “Bibliotecă”, “Catalog Bibliotecă video”, “AntenaPLAY

 4. Selectezi conținutul video dorit apoi apeși butonul “Urmariți

 5. Vei fi redirecționat către pagina unică de autentificare “Focus Sat Live TV”, unde vei introduce detaliile de autentificare pentru contul Live TV (Contul meu Focus Sat) Aceleași detalii de la pasul 2

 6. Vei fi redirecționat către conținutul video AntenaPLAY. Vizionare plăcută!

Sunt client și am cont online AntenaPLAY, cum îl pot accesa din browser?

 1. Apasă butonul Aplicația Focus Sat din meniul site-ului

 2. Selectează butonul Autentificați-vă cu nume utilizator și parolă

 3. Derulează pagina până la secțiunea AntenaPLAY, alege conținutul video dorit, apoi apasă butonul “Urmăriți

 4. Vei fi redirecționat în aplicația AntenaPLAY, unde poți selecta tipul de conținut video căutat: Live, Emisiuni sau Seriale

Vizionare plăcută!

AntenaPLAY este disponibilă clienților noi Play TV și Play TV Extra numai după perioada de testare gratuită.

Traficul de date utilizat pentru a viziona AntenaPLAY nu este inclus în abonamentul Focus Sat și este taxat conform abonamentului tău încheiat cu furnizorul de internet.

Pentru a utiliza aplicația AntenaPLAY direct pe telefon sau pe tabletă, este necesar să o descarci din App Store sau Google Play, și să te asiguri ca ai descărcat și aplicația Focus Sat. Pentru autentificare urmezi pașii menționați mai sus.

Întrebări frecvente

 1. Sunt client TV satelit Focus Sat, am acces inclus la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat pachetul TV Satelit Acces Max. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

  Dacă ai activat alt pachet TV Satelit (Acces, Acces Panonia, Acces Plus) poți activa AntenaPLAY pentru 5 lei/lună (peste 85% reducere față de prețul standard - 7.99 €).

 2. Sunt client TV online Focus Sat, am acces la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat oricare din pachetele TV Online, Play TV sau Play TV Extra. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

 3. Ce pot viziona în AntenaPLAY și ce îmi oferă în plus față de canalele de la televizor?

  AntenaPlay este un serviciu online care le permite abonaților să vizioneze canale TV LIVE, emisiuni, seriale, știri, productii exclusive nedifuzate la TV, concerte, spectacole de stand-up comedy. Platforma noastră este una dinamică, în care descoperi ceva nou în fiecare zi. Dacă pierzi vreun episod din serialul tău preferat de la TV sau vreo ediție din emisiunea favorită, te acoperim noi. AntenaPlay este singurul loc unde poți viziona integral orice producție difuzată de canalele Antena TV Group.

  AntenaPlay se împarte în 3 mari categorii: LIVE, EMISIUNI și SERIALE.

  LIVE: Poți accesa secțiunea LIVE oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Secțiunea LIVE cuprinde 6 canale în regim live 24/24 pe care le poți urmări de oriunde ai fi: Antena 1, Stars, Happy, ZU TV, Antena Internațional și Antena 3 CNN, canale live exclusive, video din culisele emisiunilor preferate, emisiuni marca AntenaPLAY Original și evenimente exclusive.

  EMISIUNI și SERIALE: AntenaPlay găzduiește cea mai bogată și variată colecție de emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte, cu peste 100.000 de mii de ore de conținut video. Fie că dorești să revezi cele mai recente episoade dintr-un serial sau ești curios să descoperi emisiuni de acum 10 ani, AntenaPlay îți stă la dispoziție oricând, chiar și din buzunar.

  • Poți urmări sezoane întregi din emisiuni de top sau te poți relaxa urmărind serialul preferat.

  • Poți accesa imagini unice, care nu se regăsesc la TV, din show-uri pe care le îndrăgești. Montajele sunt create special pentru tine și le poți urmări în exclusivitate doar pe AntenaPlay.

  • Poți filtra ușor conținutul în funcție de canalul TV sau luna și anul în care au fost difuzate.

  • Poți reda, întrerupe și continua vizionarea, după bunul plac.

  • Poți alcătui o listă cu favoritele tale pentru a avea acces instant la ele. Acestea se vor afișa în LISTA MEA.

 4. Cum se încarcă emisiunile în AntenaPLAY?

  Înregistrările emisiunilor de pe AntenaPLAY se încarcă după difuzarea acestora pe TV.

  În funcție de durata înregistrărilor, procesul de încărcare variază. Durata estimativă de încărcare a emisiunilor este de 1-2 ore.

 5. Care sunt emisiunile și serialele cu durată limitată în AntenaPLAY?

  Emisiunile care sunt bazate pe formate internaționale au un număr limitat de zile în care pot fi vizionate dupa difuzarea la TV, urmând ca edițiile să expire și să dispară de pe site.

  AntenaPLAY nu mai deține drepturi de difuzare pentru sezoanele anterioare ale emisiunilor X Factor, Chefi la cuțite, Asia Express, Te cunosc de undeva, Insula Iubirii, Burlacul, The Wall, The Four (Cei 4), Splash.

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online