Tot ce e mai bun pentru familia ta!

Vrei să știi că ai alături de tine un partener de încredere, pe care te poți baza în orice situație atunci când vine vorba de servicii de televiziune?

Experiențe inedite de a trăi televiziunea

Televiziunea digitală prin satelit oferită de Canal+ Luxembourg S.à r.l. reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă care răspunde cât se poate de bine nevoii tale actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, interactivitate, varietatea opţiunilor, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează, precum și pe cunoaştere şi distracție la un nivel deosebit de ridicat!

Mereu cu gândul la bucuria familiei tale, Canal+ Luxembourg S.à r.l. furnizează servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH) pe tot teritoriul României, la cele mai avantajoase prețuri.

Am intrat cu dreptul în casele românilor în 2004 și am adus până în prezent bucurie pe fețele foarte multor oameni. Sub brandul Focus Sat, am fost primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România.

În mai 2019 Focus Sat a devenit parte a M7 Group S.A., unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de servicii IPTV și satelit, cu o prezență în mai multe țări sub diferite brand-uri freeSAT și Skylink în Republica Cehă și Slovacia, Canal Digitaal în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, UPC Direct în Ungaria, Focus Sat în România, HD Austria în Austria și Diveo în Germania.

Focus Sat a lansat o nouă identitate vizuală în septembrie 2019. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Noul headline „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe.

Mult timp au dominat programele TV lineare, dar tehnologia avansată a dus la o nouă experiență de a trăi televiziunea. În noiembrie 2019 am lansat Live TV - un nou serviciu de televiziune care îți permite să vizionezi programele TV preferate oriunde te afli. Nu vor mai exista emisiuni pe care care să le pierzi! Poți reporni emisiunile care se transmit în direct sau poți reviziona programe transmise cu până la 7 zile în urmă! Live TV este disponibilă pe telefon mobil, tabletă, laptop sau PC. Aplicația funcționează cu sistemele de operare Android cât și iOS și poate fi deschisă din orice browser.