Informatii despre detinatorul legal al website-ului:

FOCUS SAT ROMANIA S.A.
Str. Daniel Danielopolu nr. 4-6, etaj 3, sector 1, București
Nr. Registrul Comerţului: J40/20575/2004 CIF: RO 17030766
Capital social: RON 107.137.330 lei

Informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt sunt proprietatea exclusiva a FOCUS SAT ROMANIA S.A. Forma si continutul paginii web FOCUS SAT ROMANIA S.A. sunt protejate prin copyright. FOCUS SAT ROMANIA S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Responsabilitatile detinatorului

FOCUS SAT ROMANIA S.A. nu este si nu va fi legal responsabila in nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

FOCUS SAT ROMANIA S.A. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului sau, in orice moment si fara nici un preaviz.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta. Datele si informatiile prezentate au scop informativ si nu angajeaza contractual FOCUS SAT ROMANIA S.A. Persoanele care doresc sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici sunt rugate sa contacteze oricare din unitatile FOCUS SAT ROMANIA S.A. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale sau tarifelor aferente.

FOCUS SAT ROMANIA S.A. este operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 30710.

Interdictii

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al FOCUS SAT ROMANIA S.A. Totodata, fotografiile continute in acest site fac obiectul proprietatii exclusive a FOCUS SAT ROMANIA S.A. Agentiile de presa si publicatiile centrale sau locale pot prelua aceste fotografii cu acordul scris prealabil al FOCUS SAT ROMANIA S.A.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginilor, fotografiilor, marcilor si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - FOCUS SAT ROMANIA S.A., da dreptul FOCUS SAT ROMANIA S.A. de a se adresa instantelor legal competente pentru protejarea intereselor sale.

Responsabilitatile utilizatorilor

Accesarea site-ului echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing (inclusiv efectuarea unor comunicari comerciale si a comercializarii produselor si serviciilor FOCUS SAT), in scopul efectuarii unor studii si cercetari de piata si in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor furnizate.

In cazul in care utilizatorul care acceseaza site-ul nu doreste ca FOCUS SAT ROMANIA S.A. sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va instiinta in scris FOCUS SAT ROMANIA S.A. la adresa FOCUS SAT ROMANIA S.A., Sos. Nordului nr. 62D, sectorul 1, Bucuresti, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Accesarea link-urilor catre ghidul TV pentru fiecare program care beneficiaza de aceasta facilitate reprezinta acordul utilizatorilor website-ului Focus Sat de a accesa acest continut (ghidul TV) pe un website independent de cel Focus Sat, website care se va deschide automat intr-o noua fila a browser-ului si a carui utilizare este guvernata de termenii si conditiile sau alte reglementari proprii acelui website.

Utilizatorii care furnizeaza FOCUS SAT ROMANIA S.A. date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

Termeni și condiții Play TV și Play TV Extra