Oferta de televiziune potrivită pentru tine

Focus Sat îți aduce oferta TV potrivită pentru tine! Alege pachetele TV satelit Acces cu sau fără abonament și ai programele preferate de divertisment, filme, sport si documentare și acces gratuit în aplicația Focus sat

Canale Focus Sat pe laptop telefon tableta tv
  • Vezi pe TV, telefon, laptop sau tableta sau smart-tv
  • Modul CI+ sau receptor HD
  • O mare diversitate de programe și genuri

Televiziune prin satelit cum îți place

Cu Focus Sat te bucuri de televiziune așa cum îți place. Alege instalare gratuită și echipament în custodie cu chirie ZERO lei la pachetele Acces cu abonament. Dacă dorești flexibilitate, poți opta pentru achiziția de receptor HD sau modul CI+ pentru unul sau două televizoare pe care reîncarci când dorești. Sau alege pachetele Play TV, dedicate pentru aplicatia Focus Sat si vezi online oricand dorești, oriunde, pe orice dispozitiv, doar cu smartcard.

50% discount 6 luni
Antena Focus Sat

Televiziune Satelit cu abonament

Vrei cele mai bune promoții + echipament de recepție în custodie, cu chirie 0 și instalare gratuită oriunde în România? Alege pachetul Acces potrivit pentru tine.


Află mai multe

Perioadă contract 24 luni

Reîncarci când vrei
TV live onlinet

Televiziune Satelit fără abonament

Alege oricare din pachetele TV Acces și echipamentul de recepției la un preț special. Reîncarci când vrei, vezi când vrei! Livrare în Uniunea Europeană.

AFLĂ MAI MULTE

Reîncărcare lunară

97 canale în aplicatia Focus Sat
Dispozitiv receptie Focus Sat

Televiziune online

Ai televiziune oriunde, oricând, pe orice dispozitiv smart cu Focus Sat TV Online. Dacă nu ești deja clientul nostru TV Satelit, poți opta pt unul din pachete Play TV ( TV Online + Smartcard)


Află mai multe

Restart & Replay pentru 41 de canale

Arie acoperire satelit Thor Europa

Acoperire europeană, fără WiFi sau cablu

Cu oricare dintre pachetele Focus Sat ai o imagine superioară și semnal sonor în aproape toată Europa, datorită satelitului Thor. În acest fel nu ești dependent de conexiunea WiFi sau de acces la cablu.

Privește harta alăturată pentru a vedea aria de acoperire a satelitului. Furnizăm antene cu offset de 60 cm standard. Ai nevoie de una mai mare? Te rugăm să contactezi unul dintre dealerii noștri autorizați.

Cum funcționează?

Alege oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, pachetul de canale de televiziune prin satelit pe care vrei să le vizionezi și noi ne ocupăm de restul.

Pasul 1:

Alege oferta de televiziune prin satelit care se potrivește nevoilor.

Pasul 2:

Alege echipamentul și plasează comanda. Îți stăm la dispoziție pentru asistență.

Pasul 3:

Ai acces la pachetul TV ales imediat în cazul Play TV sau în termen de 5 zile lucrătoare (custodie sau dispozitiv recepție).