Comandă online Play TV

Alege pachetul de televiziune Online Play TV care se potrivește preferințelor tale.

Pași comandă online:

 1. Alege pachetul Play TV potrivit nevoilor tale

 2. Completează formularul de comandă

 3. Completează datele personale, adugă metoda de plată și trimite comanda

 4. După efectuarea plății*, vei primi un email de confirmare a comenzii

 5. Creează un cont online Focus Sat

 6. Alegi parola și vizionezi direct pe telefon, laptop sau tabletă

*Pentru validarea cardului, vei achita online pe pagina securizată 1 lei, sumă care este returnată după procesarea de catre bancă.

După validarea datelor cardului, comanda ta va fi procesată și vei putea beneficia imadiat de produsul comandat. Vezi instant TV Online în aplicația Focus Sat pe orice dispozitiv compatibil.

Vezi oferta TV Online Play TV

 

Te bucuri de o perioadă de testare gratuită a serviciului de 7 zile.

În orice moment în perioada de testare poți renunța la pachetului tău TV Online fără taxe. Dezactivarea se face din Contul meu Focus Sat. Tot aici poți schimba sau reactiva un pachet Play TV sau poți activa pachetul suplimentar Play TV Adult (doar după expirarea celor 7 zile de vizionare gratuită.

În perioada de vizionare gratuită nu ai acces la platformele partenere de conținut AntenaPLAY, HBO Max și Filmbox+.

Platforme partenere

În funcție de pachetul TV și extra opțiunile pe care le-ai activat, te bucuri de:

Acces în platforma HBO Max și FilmBox+ dacă ai ales pachetul TV Online Play TV Extra

Acces în platforma AntenaPLAY cu ambele pachete TV Online, Play TV și Play TV Extra

HBO MAX

HBO Max

Toate sezoanele celor mai bune seriale într-un singur loc, sute de ore de filme premium, fără pauze publicitare, pe care le poți opri și vedea mai târziu sau în reluare, pe orice fel de dispozitiv smart.

Află mai multe

AntenaPLAY

AntenaPLAY

7 canale în regim live oriunde, oricând vrei: Antena 1, Mireasa, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International

3 canale tematice cu conținut video on demand - Antena Monden, Comedy Play și Cook & Play cu cele mai tari show-uri de divertisment: Chefi la cuțite, Burlacul, iUmor etc.

Află mai multe

FilmBox+

FilmBox+

Ai canalele FilmBox în regim live și exclusiv online, pentru pasionații de filme, seriale, documentare, lupte marțiale, box, motocross, surfing, snowboarding, muzică, modă, lifestyle. 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână.

Află mai multe

Cum reîncarc Play TV și Play TV Extra

Pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că ai suficienți bani în cont pentru ca prelungirea automată să se poată realiza, astfel încât tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online se va dezactiva automat.

Cum reactivez pachetele

Pentru reactivarea pachetelor Play TV și Play TV Extra sau pentru a comanda extra opțiunea Play TV Adult, te rugăm să urmezi pașii de mai jos

 1. Mergi la secțiunea "Contul meu". Dacă nu ești autentificat se va deschide pagina de autentificare în cont unde introduci adresa de email și parola aleasă.Contul meu

 2. În secțiunea "Panou de control", selectează perioada dorită și apasă butonul Reîncarcă din dreptul pachetului.Panou de control

 3. Finalizează comanda completând datele de contact, de facturare și metoda de platămetoda de plată

 4. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde trebuie să introduci datele cardului bancar. La final apasă butonul verde “Plătește”PayU România

 5. După ce plata a fost aprobată de către banca, vei primi un email de confirmare din partea PayU.
  Din acest moment produsele se găsesc în contul tău și le poți activa oricând dorești apăsând butonul “Activează” din secțiunea Panoul de control.

Reactivează TV Online

Tutoriale aplicația Focus Sat și platforme partenere

Focus Sat App

Tutoriale Aplicația Focus Sat

Ți-am pregatit tutoriale video despre cum instalezi, accesezi și utilizezi aplicația Focus Sat pentru ca tu sa te poți bucura de noua experiență TV.

Aplicația Focus Sat
HBO Max

Tutorial HBO Max

Vezi aici pas cu pas cum creezi un cont nou de HBO Max pentru a avea acces la cele mai noi blockbustere, pe orice dispozitiv smart.

Instalare HBO Max
AnenaPLAY

Tutorial AntenaPLAY

Poți accesa AntenaPLAY direct din aplicația Focus Sat, de pe device-uri mobile (sistem de operare iOS sau Android) si laptop / desktop PC.

Tutorial AntenaPLAY