Cum devin client?

La Focus Sat poți alege oferta TV potrivită pentru tine – TV online sau TV satelit, cu sau fără abonament, pentru 1 sau mai multe televizoare.

mai multe

Aplicația Focus Sat

Descoperă aici cum poți vedea programale preferate, live sau în reluare, pe telefon, tabletă, laptop sau pe Smart TV prin aplicația Focus Sat.

mai multe

Cum reîncarc?

Ești client TV fără abonament? Îți punem la dispoziție multiple modalități de reîncarcare pentru a nu pierde niciun moment din programele preferate.

mai multe

Contul meu

Online ai cele mai bune promoții! Vezi aici pas cu pas cum îți creezi cont online Focus Sat și cum reîncarci, simplu, instant, în siguranta.

mai multe

Întrebări frecvente

Intră aici și vei găsi cele mai relevante întrebări frecvente despre oferta comerciala, produsele noastre, echipamente de recepție etc.

mai multe

Dealeri

Echipamentele de recepție prin satelit și cartelele de reîncărcare sunt disponibile prin rețeaua natională formată din echipe de instalare autorizate Focus Sat.

mai multe

Tutoriale aplicația Focus Sat și platforme partenere

telefoon-tablet-tv-kijken

Tutoriale Aplicația Focus Sat

Ți-am pregatit tutoriale video despre cum instalezi, accesezi și utilizezi aplicația Focus Sat pentru ca tu sa te poți bucura de noua experiență TV.

Aplicația Focus Sat
telefoon-tablet-tv-kijken

Tutorial HBO GO

Vezi aici pas cu pas cum creezi un cont nou de HBO GO pentru a avea acces la cele mai noi blockbustere, pe orice dispozitiv smart.

Instalare HBO GO
telefoon-tablet-tv-kijken

Tutorial Antena Play

Poți accesa AntenaPlay direct din aplicația Focus Sat, de pe device-uri mobile (sistem de operare iOS sau Android) si laptop / desktop PC.

Tutorial AntenaPlay