Despre serial

Genuri: Dramă Crimă Mister
Anul lansării: 2018

Descriere:

Frank Nordling este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află adevărul din spatele morții părinților săi adoptivi, întreaga sa lume se năruie. În copilărie, Frank și sora lui Sara au fost martori la moartea acestora ca urmare a exploziei unei bombe plasate în mașina lor.

Actori:

Alexander Karim (Frank Nordling), Malin Buska (Sara Khalil), Thomas Bo Larsen (Thomas Waldman), Nicolaj Kopernikus (Svend-Erik Wisén), Johannes Lassen (Markos), Sara Hjort Ditlevsen (Therese Waldman)

Regizori:

Geir Henning Hopland, Pontus Klänge, David Berron

Creatori:

Mikael Newihl, Senia Dremstrup

Trailer

Avocatul - Sezonul 1

Episodul 1

Avocatul criminalist Frank Nordling se luptă să uite de trauma din copilărie pe care a suferit-o când el și sora lui Sara au fost martorii uciderii părinților lor. Sara, care a devenit polițist, găsește dovezi care leagă crimele lor de unul dintre cei mai importanți membri ai lumii interlope din Copenhaga și îl convinge pe Frank că trebuie să ceară dreptate.

Episodul 2

Frank lucrează pentru Wisén, firma de avocatură care îl reprezintă pe Thomas Waldman. El are la dispoziție o săptămână pentru a câștiga un proces și, pentru prima dată în viață, este forțat să joace murdar pentru a se apropia de adevărul despre moartea părinților săi.

Episodul 3

Pentru a câștiga încrederea lui Waldman, Frank se ocupă de un caz în care îl apără pe unul dintre acoliții lui Waldman. Acest lucru este complicat de faptul că procurorul din dosar este Patricia Staaf, cu care Frank a avut o aventură și la care încă ține. Sara îl convinge pe Frank să treacă încă o altă graniță morală.

Episodul 4

Brian îi dezvăluie lui Frank că are dovezi care leagă valul actual de trafic de droguri direct cu Waldman. Patricia este de acord să-l ajute pe Frank și să-i ofere lui Brian protecție martorilor. În nerăbdarea ei de a-l ajuta pe Frank, Sara își pune fiul Liam în pericol.

Episodul 5

Cadavrul unei adolescente este găsit pe un șantier de la Adăpostul Clery. Laure și echipa ei se grăbesc la fața locului, dar ancheta este condusă de polițiștii de la secția din Seine-Saint-Denis, care îi țin la distanță. Conflictul izbucnește între Edelman și Josephine, în timp ce aceștia ocupă poziții opuse. Laure continuă să investigheze violul lui Josephine. Roban îi cere lui Machard ajutor în cazul Camara.

Episodul 6

Frank lucrează în secret cu fostul său coleg Fredrika pentru un recurs împotriva condamnării Daniellei. Waldman devine din ce în ce mai tensionat și ordonă o lovitură asupra Ayalei.

Episodul 7

Svend-Erik află că Frank este cel din spatele eliberării Ayalei. Îi va dezvălui lui Waldman acest act de trădare? Pentru a-l împiedica pe Waldman să părăsească țara, Sara îi înscenează lui Terese posesie de narcotice. Liam, fiul Sarei, refuză s-o vadă pe Sara. Ea are o recădere și începe să fumeze heroină.

Episodul 8

În urma recidivei, Sara este concediată din forța de poliție și devine imprudentă în timp ce continuă să consume droguri. Frank înțelege că sora lui este într-o stare proastă și încearcă să o protejeze, explorând în același timp toate posibilitățile de a o elibera pe Terese din închisoare.

Episodul 9

Sara alege să o creadă pe Blanka. Tatăl lor este de vină pentru moartea sa și pentru cea a mamei lui Frank și Sara. Sara decide să lase răzbunarea și să devină stăpână pe viața ei.

Episodul 10

Adevărata identitate a Sarei este dezvăluită, iar când Waldman îi ordonă lui Frank să-l însoțească într-o călătorie de afaceri în Lituania, cei doi frați își dau seama că nu mai au timp.

Avocatul - Sezonul 2

Episodul 1

Frank a fost eliberat din închisoare și este acum mândrul tată al bebelușului Laura. Tot ce vrea este să-și continue viața, dar Patricia își face griji pentru siguranța fiicei lor. Sara primește vești despre moartea lui Therese Waldman, iar Frank face o mișcare neașteptată.

Episodul 2

Ideea de a-i fi înscenat lui Therese posesia de droguri, înainte de moartea ei timpurie, îl bântuie pe Frank. Sara pune la îndoială hotărârile lui Frank și își face griji cu privire la ceea ce urmează să facă în continuare.

Episodul 3

Svend-Erik Wisén îl avertizează pe Frank, care înțelege că Thomas Waldman nu se va opri de la nimic pentru a afla ce s-a întâmplat cu Therese. Frank și Sara cred că Ayala are legătură cu cazul, iar dorința lui Frank de a face dreptate îl duce în ape tulburi.

Episodul 4

Frank este atras mai adânc în propriul haos și își găsește un aliat în Svend-Erik. Sara are probleme. Războiul dintre Waldman și Ayala atinge un nou punct culminant.

Episodul 5

Frank urmărește un indiciu care îl duce înapoi la asasinarea părinților săi. Sara își vrea viața înapoi pentru a-l ține în siguranță pe Liam, dar Frank refuză să oprească investigația.

Episodul 6

Rex Bagger este judecat și Frank are ocazia să interogheze pe cineva care îl cunoștea pe tatăl lui. Poliția se apropie de Waldman. Sara este forțată să-l înșele pe Frank, pentru a-l proteja pe fiul ei Liam.

Episodul 7

Sara și Frank găsesc un nou martor care să depună mărturie împotriva lui Bagger și adevăratul păpușar care a tras sforile în cazul lui Waldman, în anii 1990, începe să se contureze. Amenințarea lui Waldman la adresa lui Frank îl convinge să se dea la fund, dar în absența lui, Patricia este amenințată.

Episodul 8

Frank refuză să renunțe la caz, dar își dă seama de gravitatea situației. Svend-Erik încearcă să-l ajute să scape de Waldman. Ucigașul Theresei este descoperit, iar Sara se apropie de persoana care a ordonat uciderea părinților ei și ai lui Frank.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905