Despre serial

Genuri: Dramă
Anul lansării: 2018

Descriere:

Datorită unor măsuri drastice preventive de sănătate luate într-un spital public, medicii primari care coordonează stagiarii se află în carantină acasă pentru 24 de ore.

Trei stagiari fără experiență și un medic legist care nu se cunosc trebuie să se ocupe de problema actuală și de secție pe cont propriu neștiind că această carantină temporară este pe cale să fie prelungită pe termen nelimitat.

Actori:

Louise Bourgoin (Chloé), Alice Belaïdi (Alyson), Karim Leklou (Arben), Zacharie Chasseriaud (Hugo), Anne Consigny (Muriel Wagner), Bellamine Abdelmalek (Lazare Pintao)

Regizori:

Thomas Lilti

Scenariști:

Thomas Lilti, Anaïs Carpita, Claude Le Pape, Julien Lilti

Trailer

Stagiarii - Sezonul 1

Episodul 1

Ca urmare a măsurilor sanitare de urgență, medicii primari ai unei secții de medicină internă sunt în carantină la domiciliu, timp de 48 de ore. Alyson Levêque, Hugo Wagner și Chloé Antovska, trei stagiari tineri, fără experiență, și Arben Bascha, medic patolog, care nu se cunosc, trebuie totuși să lucreze împreună fără supraveghere pentru a gestiona unitatea și pacienții.

Episodul 2

Carantina este prelungită. Personalul medical cere întăriri. Alyson se teme că, în lipsa personalului superior, stagiul ei nu va fi validat. Numărul de pacienți crește, iar situația devine frenetică. Profesorul Muriel Wagner, șeful secției de terapie intensivă, își întreabă fiul Hugo despre un tânăr pacient fragil, Marion, de al cărui caz se ocupa.

Episodul 3

Profesorul Wagner transferă patru dintre pacienții ei de UTI în sectorul 1 recent eliberat de Medicina Internă. Acest lucru îi înfurie pe Chloé și Bascha, care se luptaseră să reducă numărul de pacienți. Hugo își depune candidatura pentru postul de bursier la biroul rezidenților. Alyson are îndoieli și se gândește la schimbarea spitalului.

Episodul 4

Dr. Simoni, încă în carantină, o învinovățește pe Chloé pentru că a acceptat pacienții lui Wagner. Chloé, recuperându-se după o operație la inimă, își stabilește un program agitat și își pune viața în pericol. Arben câștigă încredere și apreciază din ce în ce mai mult munca cu pacienți vii. Relaţiile între Hugo și Alyson devin complicate.

Episodul 5

Moartea subită a unui pacient lasă echipa în stare de șoc; părinții cer o anchetă.

Nathalie Ferrand, directorul spitalului, primește bucuroasă doi medici suplinitori și îl trimite pe Arben înapoi la patologie pentru autopsia cadavrului. Chloé nu se poate convinge să-și recunoască slăbiciunile; Hugo e gata să și-o accepte.

Episodul 6

Chloé, încăpățânată, merge până la limită. În urma plecării unuia dintre cei doi medici suplinitori, Arben se întoarce la Medicină Internă. Concluziile autopsiei subminează echipa. Relațiile dintre Wagner și fiul ei Hugo se răcesc. Alyson, Arben, Hugo și Chloé sunt prinși la mijloc.

Episodul 7

După ce Chloé are un atac de cord, profesorul Wagner are grijă de ea. Alyson și Hugo fac mai multe descoperiri importante la casa lui Chloé, în timp ce Arben se simte vinovat că nu a bănuit nimic. Alyson, șocată, își pune la îndoială abilitățile de medic. La neonatologie, Hugo își face griji despre soarta unui beebeluș prematur, născut dintr-o sarcină nerecunoscută.

Episodul 8

Când se trezește, comportamentul lui Chloé îi destabilizează pe cei din jur, în special pe Simoni. Directorul anunță personalul că departamentul juridic va chestiona pe toată lumea. Alyson, Hugo și Arben se trezesc puși la zid.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905