În aplicația Focus Sat te bucuri de programele preferate în reluare timp de 7 zile

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Ai disponibile pentru vizionare toate filmele, seriale, știrile, show-urile sau documentarele de pe 36 cele mai urmărite canale TV difuzate în ultimele 7 zile. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile.

TV missed

Ai ratat programul preferat?
Îl vezi în reluare cu funcția "Replay"

Vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe 36 de canale TV. Intri în Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

start-missed

Ai pierdut o fază importantă?
Dai „Restart” și vezi de la început

Poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

watch tv app

Peste 100 de canale TV live și 36 de canale Restart și Replay, oriunde în UE

Ai ratat un program difuzat live? Cu aplicația Focus Sat ai canalele TV preferate, oriunde în UE, în orice moment, pe orice dispozitiv smart. Cu TV Online, tu controlezi ce, unde și când vezi la TV.

Canale cu funcțiile Restart și Replay

Vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile

Revezi cele mai urmărite programele din ultimele 7 zile

Știrile Pro TV

Ultimile ştiri ale serii sunt prezentate de Amalia Enache şi Cristian Leonte. Cei doi jurnalişti fac în fiecare seară sinteza celor mai importante evenimente ale zilei

Românii au Talent

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley şi Pavel Bartoş, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.

Mă numesc Züleyha

"Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana, locuri ce poartă amprenta unor poveşti legendare, despre curaj şi iubire, dar şi despre răutate, ambiţie şi tiranie.

Survivor România

Nicio zi fără o nouă provocare! Echipele reintră pe traseu pentru o nouă miză în Jocul de Recompensă. În plus, finalul ediţiei îi va surprinde pe concurenți la Consiliul de Eliminare, unde Războinicii vor pierde un membru al echipei.

Miliarde

O dramă complexă, despre raporturile de putere din lumea finanțelor din New York. Genialul mogul al tranzacțiilor financiare Bobby „Axe” Axelrod și procurorul Chuck Rhoades joacă un joc periculos, cu mize la nivelul miliardelor.

Euforia

În mijlocul vieţilor interconectate din oraşul East Highland, Rue (Zendaya), o tânără în vârstă de 17 ani, trebuie să-şi găsească speranţa, în timp ce jonglează cu presiunile iubirii, pierderii şi dependenţei.

arrow-swiper-black
arrow-swiper-black

Tutoriale Video

Ți-am pregătit tutoriale video, pas cu pas, despre cum folosești funcțiile Replay și Restart pentru a vedea programele TV preferate când îți dorești.

Descarcă aplicația Focus Sat

Catalin Kta

13 iunie 2020

Funcționează foarte bine pe orice dispozitiv... Grila de programe este foarte buna...

Gyno

7 iunie 2020

Foarte bună aplicația. Va felicit pentru acest lucru. Sunteti cei mai buni.

Sorin Popescu

7 februarie 2020

Super bună aplicația

Verifică dispozitivul

Poți vedea canalele din pachetul ales pe toate dispozitivele, până la 3 în același timp!
Descarcă aplicația Focus Sat din Google Play Store (Android), App Store (iOS) sau direct din meniul Smart TV-ului tău.
Poți accesa contul tău oriunde ai acces la internet în România și în toate țările UE.

Stream tv online cu Chromecast sau Airplay

Smart TV

Descarcă aplicația Focus Sat Live TV de pe televizorul tău pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay. Consultă lista de dispozitive compatibile

TV online pe laptop

Laptop sau PC

Deschide browserul de Internet și mergi în platforma live tv pentru a te bucura de seriale online, documentare și emisiunile tale favorite.

Întrebări frecvente

 1. Cum pot viziona emisiuni care au fost difuzate deja la TV?

  Cu funcția interactivă Replay din aplicația Focus Sat poți vedea în reluare emisiunile preferate, oricând dorești, timp de 7 zile de la difuzarea live a acestora pe canalul TV. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile. Tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește". Sau poți urmări tutorialul video Replay

 2. Cum pot viziona de la început emisiuni care sunt transmise live?

  Cu funcția interactivă Restart din aplicația Focus Sat poți viziona de la început o emisiune care este transmisă live pe canalul TV. Poți selecta momentul care te interesează, pune pauza și continua mai târziu sau dacă dorești, poti reveni la difuzarea în direct apăsând butonul LIVE.

 3. Sunt client TV Satelit, ce canalele TV permit Replay și Restart?

  Funcțiile Replay și Restart sunt disponibile în pachetul Acces pentru 19 canale, în pachetul Acces Plus pentru 35 de canale, iar în pachetul Acces Max pentru 41 de canale. Accesează lista completă de canale TV care permit Replay și Restart.

 4. Sunt client TV Online, ce canalele TV permit Replay și Restart?

  Funcțiile Replay și Restart sunt disponibile în pachetul Play TV pentru 19 canale, iar în pachetul Play TV Extra pentru 41 de canale. Accesează lista completă de canale TV care permit Replay și Restart.

 5. Cum pot afla până când mai pot vedea în reluare o emisiune?

  Funcția interactivă Replay permite vizionarea în reluare a programelor TV difuzate în ultimele 7 zile. Dacă dorești să afli pentru cât timp mai este disponibilă funcția Replay pentru o anumită emisiune, accesează Ghidul TV din aplicația Focus Sat, alege emisiunea dorită și sub butonul Urmăriți vei găsi informația căutată.

 6. Care sunt programele pe care le pot vedea în reluare?

  Toate filmele, seriale, știrile, show-urile și documentarele difuzate pe canalele care permit Replay pot fi vizionate în reluare, timp de 7 zile de la difuzarea la TV, în Focus Sat App. Tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat, navighezi până la ora de difuzare și dai click pe "Urmărește". Accesează lista completă de canale TV care permit Replay și Restart.

 7. Care sunt canalele TV care permit Replay?

  Lista canalelor care permit Replay este disponibilă în aplicația Focus Sat, secțiunea Bibliotecă / Reluare. Această listă este actualizată cu noi canale TV în mod constant. Accesează lista completă de canale TV care permit Replay și Restart.