Despre serial

Genuri: Crimă Dramă Acțiune
Anul lansării: 2013

Descriere:

Amplasat în locuri interesante și exotice Crossing Lines pleacă de la premisa cartei Curții Penale Internaționale (CPI) de a mandata o unitate specială de luptă împotriva criminalității pentru a investiga infracțiunile în serie transfrontaliere, pentru a vâna criminali și a-i aduce în fața justiției... astfel luând naștere un FBI global.

Actori:

Tom Wlaschiha (Sebastian Berger), Donald Sutherland (Michel Dorn), Lara Rossi (Arabela Seeger), William Fichtner (Carl Hickman), Marc Lavoine (Louis Daniel), Gabriella Pession (Eva Vittoria)

Regizori:

Susan Tully, Eric Valette, Daniel Percival, Kerric MacDonald

Scenariști:

Edward Allen Bernero, Oliver Hein-Macdonald, Daniel Leconte

Trailer

Polițiști fără frontiere - Sezonul 1

Episodul 1

O echipă multinațională de polițiști este creată pentru a combate crimele transfrontaliere în creștere din Europa. Și primul lor caz este un criminal transfrontalier invizibil...

Episodul 2

Echipa are dovezi solide despre ucigaș și chiar un nume – dar ceasul ticăie. El a răpit pe unul de-al nostru și plănuiește să o facă următoare victimă.

Episodul 3

Echipa ICC a câștigat recunoaștere, autoritate transfrontalieră și chiar un birou propriu. Acum trebuie să urmărească o bandă de infractori care folosesc poloniu radioactiv mortal ca armă.

Episodul 4

O mașină abandonată în Polonia și un cadavru găsit în Germania implică echipa într-o luptă de club brutală. Singura modalitate de a rezolva va fi cu riscul de a deveni victime.

Episodul 5

Echipa ICC trebuie să rezolve cel mai recent dintr-un lanț de răpiri mortale înainte ca ucigașii nu numai să-și ucidă victima, ci să pună și viața lui Dorn în pericol.

Episodul 6

Maxim Marianski este încă în mâinile răpitorilor săi, deoarece Louis suspectează că un mafiot rus, Dimitrov, este implicat. Dar Hickman are propria idee despre cine se află în spatele acțiunii.

Episodul 7

Un jaf mortal de bancă în Haga îl prinde în interior pe unul dintre membrii echipei ICC cu o bandă de ucigași nemilosi și amenință că îl va captiva pe altul în crima ascunsă sub această infracțiune – o evadare.

Episodul 8

Echipa ICC își propune să oprească o serie de crime transfrontaliere alimentată de răzbunare, declanșată de furtul de droguri și numerar de la un cap al crimei italian și de răpirea fiicei sale nevinovate.

Episodul 9

Anne-Marie a dispărut, computerul lui Sebastian a fost spart, lui Hickman i s-a înscenat ocrimă. Se pare că băieții răi sunt mereu cumva cu un pas înaintea echipei.

Episodul 10

Cu nemesisul lui Hickman, Genovese, încătușat, lucrurile se îmbunătățesc pentru echipă. Apoi Louis dispare, iar Dimitrov prezintă în sfârșit un ultimatum mortal.

Polițiști fără frontiere - Sezonul 2

Episodul 1

După pierderea îngrozitoare a lui Anne-Marie, una dintre ei, echipa are doar 24 ore pentru a-i găsi și salva pe Louis și Rebecca. Între timp, Dorn joacă un joc periculos cu Dimitrov. Presiunea crește când echipa vrea să identifice locația unde sunt ținuți și torturați Louis și Rebecca.

Episodul 2

Fostul partener din New York al lui Hickman, detectivul Amanda Andrews, se află în mijlocul unei salvări periculoase a tinerilor răpiți. Dar este o capcană întinsă de Genovese - vechiul dușman al lui Hickman și Andrews - întors la New York.

Episodul 3

Un lunetist profesionist, cu probleme serioase, omoară oameni fără discernământ pentru a atrage atenţia către problemele lui cu politica. El ucide cinci oameni în plină zi, pe o stradă aglomerată din Paris și încă cinci în Sofia, Bulgaria. El atrage în mod inteligent participarea echipei pentru a atinge adevăratul său obiectiv – o platformă internațională pentru pretențiile lui extremiste.

Episodul 4

„Toată lumea va ști” – un mesaj text amenințător trimis în mod repetat către anumiți adolescenți împreună cu videoclipuri incriminatoare. Scopul: de a îndemna destinatarii să se sinucidă.

Episodul 5

O serie de intrări prin efracție în locuințe din Belgia și Germania au escaladat în violenţă. În Belgia, întreaga familie a fost ucisă cu brutalitate. Echipa își aplică talentele unice pentru a evalua dovezile de la locul crimei, inclusiv unele amprente de cizme însângerate, identificate de Sebastian ca fiind cele purtate de infama Kavalier Motorcycle Club, o cunoscută bandă de motocicliști germani.

Episodul 6

Amanda îl aduce pe Genovese la Haga pentru a fi judecat, dar pare mulțumit, ca și cum el ar ști ceva ce ei nu știu. El spune că are informații neprețuite despre un foarte mare jucător în afacerea traficului de persoane - pentru care vrea să negocieze o eliberare anticipată din închisoare.

Episodul 7

Miles Lennon îl contactează pe Dorn după ce a observat asemănări puternice între o știre din Praga și cazurile pe care le investigase anterior în care erau implicați bătrâni morți și mirese tinere lacome.

Episodul 8

Lennon cere ajutorul echipei ICC pentru a rezolva un nou caz care implică o persoană ce vinde droguri care ucid zeci de oameni în Londra.

Episodul 9

După tentativa de răpire a lui Audrey Améris – vedetă de cinema și prietenă de lungă durată a lui Dorn – echipa noastră investighează o serie de crime ale altor profesioniști de film carearată asemănări puternice.

Episodul 10

În timp ce Eva își vizitează orașul natal din Italia, un cadavru e adus de apă pe țărm. Eva primește un apel de la un bărbat misterios care cunoaște detalii intime ale cadavrului.

Episodul 11

Observând asemănări puternice între evadarile de închisoare din Lille, Franța și Praga, Cehia, echipa noastră analizează consecințele și descifrează rapid că evadările au fost coordonate. Își dau seama că cineva formează o echipă de criminali experimentați pentru furturi de bijuterii.

Episodul 12

Echipa, la început derutată de tactica bandei, începe să pună piesele cap la cap. Dându-și seama că psihiatrul închisorii este implicat în răpiri, Hickman alertează echipa. În timp ce misterul se dezvăluie, urmează tragedia pentru echipă.

Polițiști fără frontiere - Sezonul 3

Episodul 1

Asistenta lui Dorn, Sophie, este răpită, aparent pentru a o împiedica să închidă un caz important privind drepturile omului. Dar adevărata intenție este de a afla un secret mortal.

Episodul 2

Cercul se închide în jurul informatorului Sophiei. Dar el a fost atât de atent să rămână sub acoperire că nu are cum să-l avertizeze – și în curând va fi prea târziu.

Episodul 3

Un student bogat de la o școală privată elvețiană este ucis într-o luare de ostatici. La început pare că e un accident tragic. Dar adevărul este mai complicat decât atât...

Episodul 4

Când un judecător anti-mafia este împușcat, este evident că mafia este în spatele lui. Deci de ce ar și-ar întrerupe ucigașul cu contract fuga pentru a fura ceasul mortului?

Episodul 5

Un justițiar folosește pliantul unui grup de justiție socială ca o „listă de cumpărături” pentru crimă. Dar dacă victimele lui sunt toți criminali, de ce trebuie să-l oprească echipa?

Episodul 6

Răpirea de către o bandă care nu lasă martori este oricum gravă. Când tatăl victimei poartă o boală mortală, odată cu banii de răscumpărare, este mult mai rău.

Episodul 7

Echipa ICC primește un indiciu cu privire la un traficant de ființe umane notoriu și descoperă că și filantropia de clasă înaltă poate avea o latură mai întunecată ascunsă.

Episodul 8

Carine nu se aștepta ca vechiul prieten al lui Dorn să-i provoace autoritatea la fiecare pas. Vechimea nu este suficientă: el trebuie să știe ce face. Sau nu?

Episodul 9

Ingineria hidroelectrică are nevoie de multe săpături, dar uneori dezvăluie secrete lăsate mai bine netulburate. Și când se întâmplă asta, adesea răspunsul este o înmormântare grăbită.

Episodul 10

O bombă explodează la un meci de fotbal din Polonia, iar vina este dată pe terorişti şi pe rasişti. Dar când dovezile sugerează contrariul, unde sunt suspecții obișnuiți?

Episodul 11

O escrocherie la nivel european care implică produse farmaceutice false e destul de gravă. Folosirea sa pentru terorismul financiar este și mai gravă. Și ce fac aceste medicamente dubioase? Fac ceva?

Episodul 12

Echipa lui Dorn are sarcina de a proteja un politician de dreapta înverșunat, să nu fie asasinat. Întrebarea nu este cine l-ar ucide, ci cine nu ar face-o.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905