Despre serial

Genuri: Thriller Dramă
Anul lansării: 2021

Descriere:

Bazat pe o poveste adevarată, mini-seria ne prezintă povestea unei tinere evreice, Vivien Epstein, fiica unei familii tradiționale de evrei din Manchester. Când tatăl aranjează o căsătorie - fără dorința și nici consimțământul lui Vivien - cu tatăl unui băiat evreu din comunitate, ea decide să plece la Londra, unde își urmează iubitul Jack într-o lume periculoasă a disimulării și trădării.

Când Jack este grav rănit și dat dispărut, ea nu ezită să se alăture mișcării clandestine “Grupul 62” din care acesta făcea parte și care încearca să oprească ascensiunea extremei drepte în Marea Britanie în 1962.

Vivien ajunge să se infiltreze în NSM, o mișcare neo-nazistă de orientare național socialistă, deschis antisemită care începea să prindă teren în Londra și care viza instituțiile evreiești și rezistența condusă de evreii britanici din Grupul 62. Ea își asumă din ce în ce mai mult mentalitatea extremistă cu riscul trădării compatrioților săi și a principiilor în care credea cu tarie.

Actori:

Agnes O'Casey (Vivien Epstein), Rory Kinnear (Colin Jordan), Henry Wilton-Hunt (Paul Jordan), Eddie Marsan (Soly Malinovsky), Tom Varey (Jack Morris), Danny Hatchard (Lee)

Regizori:

Lisa Mulcahy

Creatori:

Sarah Solemani

Trailer

Ridley Road - Sezonul 1

Episodul 1

VIVIEN EPSTEIN, o tânără coafeză evreică, care locuiește în Manchester în 1962, fuge de o viitoare căsătorie la Londra, în căutarea iubirii ei adevărate dispărute, Jack. Urmărindu-l pe Jack până la ultima adresă cunoscută ea este avertizată de morocănosul SOLY MALINOWSKI, care fără să știe ea este şef al Grupării antifasciste 62. Vivien nu știe că Soly este unchiul său, despre care mama ei refuză să vorbească. Hotărâtă să-l găsească pe Jack, Vivien se mută la Londra și își găsește un loc de muncă într-un salon de coafură din Soho. Vivien e prinsă într-o demonstrație a Mișcării Național Socialiste neo-naziste condusă de Colin Jordan. Demonstrația se transformă în bătaie, când Grupul 62 și alți protestatari sosesc. Prinsă în luptă, îl vede pe Jack alături de Colin Jordan cu fasciștii. Jack îi spune lui Vivien că e infiltrat pentru Grupul 62, care transmite informații vitale despre atacurile pe care extrema-dreaptă le plănuiește împotriva comunității evreiești, unul dintre ele la o școală evreiască, yeshiva.

Episodul 2

În sediul NSM, Vivien îl întâlnește pe liderul NSM, Colin Jordan. Odată ce îl convinge de simpatiile ei fasciste, Colin este de acord să o ducă pe Vivien la „Peter”. O conduce la o casă impunătoare împrumutată NSM de către ducele fascist de Westwick. Înăuntru, Vivien vede grupul paramilitar NSM SPEARHEAD pregătindu-se și află despre un plan de a ataca înmormântarea băiatului yeshiva. În cele din urmă, îl întâlnește pe Jack, care e în siguranță, dar se recuperează după rănile sale. Ea îi spune rabinului despre atacul plănuit și Grupul 62 schimbă locul înmormântării, dar Soly o vrea pe Vivien înapoi. Înființarea unei organizații e o infracțiune, iar dacă pot dovedi că a înființat una, îl pot trimite pe Colin la închisoare. Misiunea ei e de a instala un microfon în biroul lui Colin, astfel încât să-i poată auzi planurile.

Episodul 3

Vivien se trezește în dormitorul lui Colin Jordan. Colin Jordan a adormit imediat ce a închis ușa cu o seară înainte, dar, deși nu s-a întâmplat nimic, Vivien își face griji dacă nu a depășit o limită dormind în camera liderului. La plecare, se întâlnește cu soția lui Colin, psihopată ocultă și nazistă convinsă, Francoise Dior. Vivien o vede pe Francoise dăruindu-i fiului lui Jordan, Paul, un pistol cu care să se joace, și se întreabă dacă Colin face contrabandă cu arme. Vivien află un plan de a organiza un miting la sinagoga din Ridley Road și se întâlnește cu liderul Partidului Nazist din SUA, George Lincoln Rockwell.

Episodul 4

Vivien se trezește în dormitorul lui Colin Jordan unde vede o valiză cu documente detaliate despre armata lui privată ilegală. Dacă le poate scoate, îl trimite la închisoare. Jack îi spune lui Vivien că trebuie să fugă. Ea refuză și se întoarce să termine treaba: cu sau fără Jack. Între timp, Liza, mama ei ajunge la Londra și îl acuză pe Soly că i-a implicat fiica într-un grup neo-nazist letal. Soly a fost arestat. În interiorul conacului, Vivien este încolțită de Colin, dar scapă aruncând benzină spre el. Jack este și el capturat. Vivien evadează în timp ce oamenii lui Colin se apropie. Mama ei duce dovezile la poliție, dar ele trebuie să fugă din țară ca să fie în siguranță.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile de luni până joi pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905