Despre serial

Genuri: Dramă Thriller Crimă
Anul lansării: 2021

Descriere:

Președintele francez Felix Faure tocmai a murit. Prinsă între grupările de extremă dreaptă și anti-semite și o tendința de creștere a anarhiei, Franța nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită.

Șeful poliției, Louis Lepine, este rechemat urgent pentru a restaura ordinea în Paris. Tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere plutind pe Sena îl îndeamnă pe ambițiosul detectiv Antoine Jouin să lanseze o investigație chiar în sediul central al poliției. Joseph Fiersi este un ofițer corupt care, printre altele, este și ucigaș plătit. El recurge la ajutorul lui Meg Steinheil – o curtezană acuzată de omorârea președintelui - care va începe să spioneze pentru el.

Actori:

Jérémie Laheurte (Antoine Jouin), Evelyne Brochu (Meg Steinheil), Thibaut Evrard (Joseph Fiersi), Marc Barbé (Louis Lépine), Eugénie Derouand (Jeanne Chauvin), Patrick d'Assumçao (Puybaraud)

Regizori:

Julien Despaux, Frédéric Balekdjian, Fabien Nury

Producatori:

Fabien Nury

Trailer
 

Episoade

Episodul 1

Paris, 1899. Președintele Felix Faure tocmai a murit în brațele amantei sale, Marguerite Steinheil, cunoscută și sub numele de „Meg”. Între haitele lui Jules Guerin, naționaliști și anti-semiți, și pericolul anarhiei, Republica Franceză se confruntă cu o nouă amenințare existențială, ca urmare Șeful Poliției Louis Lepine este rechemat de urgență de la pensie. La Siguranță, departamentul francez de investigații criminale, un tânăr inspector, Antoine Jouin, anchetează un scandal sexual. Când o valiză cu rămășițele unei femei neidentificate este pescuită din râul Sena, el se trezește implicat în prima sa anchetă de crimă.

Episodul 2

Meg a început să lucreze sub acoperire pentru Puybaraud, șeful Siguranței. și se infiltrează în familia Guerin. Între timp, Lepine trece în revistă haosul care predomină la sediul poliției. Între inamicul său declarat Puybaraud și comandantul Cochefert au loc fricțiuni permanente, iar protejații fiecăruia, Fiersi și Jouin, ale căror metode și personalități contrastează puternic, anchetează fiecare afacerea valizei însângerate și descoperă identitatea victimei, Josephine Berger, una dintre informatoarele lui Puybaraud.

Episodul 3

Jouin s-a îndrăgostit de o tânără, Jeanne, care e avocat, dar nu își poate practica meseria, din cauză că e femeie. În schimb, este angajată de maestrul Weidmann, în cartierul evreiesc din La Villette. Ea acceptă să-l ajute pe tânărul inspector cu cazul Berger. Între timp, Meg își petrece timpul cu dna Lepine, al cărei obicei de a se droga a intrat în atenția lui Puybaraud...

Episodul 4

La Siguranță, se fac toate eforturile pentru a rezolva cazul Josephine Berger – poliția trebuie să arate că ține lucrurile sub control. În zilele premergătoare rejudecării procesului lui Dreyfus, tensiunea pe străzile Parisului crește. Pe fundalul instabilității politice și a scandalului personal, Lepine face o adevărată demonstrație de forță.

Episodul 5

Meg s-a îndrăgostit de un ofițer de informații, Gabriel Sabran, dar dovezi incrimatoare se adună împotriva lui, în cazul crimei lui Josephine Berger. Asta face ca Meg să fie un martor dăunător pentru Guerin și contele Sabran de Ponteves. Sentimentul de putere al lui Puybaraud a atins culmi nebănuite, de când primește ordine directe de la Ministrul de Interne, pentru a combate mișcarea naționalistă și anti-semită a lui Guerin.

Episodul 6

Sătul de felul în care se desfășoară ancheta și de Puybaraud, Fiersi s-a îndepărtat de șeful Siguranței. El îi dă lui Jouin, care se bazează pe ajutorul lui Jeanne în anchetă, o informație crucială care dovedește vinovăția lui Sabran. Fiind informat de o razie iminentă la prefectură, Guerin s-a baricadat pe strada Chabrol.

Episodul 7

Tensiunea crește pe strada Chabrol. Încercuit de poliție, Guerin este apărat de măcelarii din La Villette. El așteaptă să se închidă capcana în urma lui Lepine și a oamenilor săi, pentru a putea lua puterea, împreună cu aliații săi naționaliști și anarhiști. În timp ce mama lui Guerin stabilește ultimele retușuri pentru viitoarele revolte și îi ordonă lui Louis să-l ucidă pe șeful poliției, Lepine primește un ajutor neașteptat din partea anarhiștilor. Fiersi, acum fugar, jură să răzbune moartea Josephinei, în timp ce Jouin descoperă adevăratele motive ale crimei.

Episodul 8

Sfârșitul poveștii. Lepine, un strateg versat, i-a înfrânt pe Guerin și pe oamenii lui, dar Puybaraud, așteptând în culise, ar putea profita cel mai mult de confruntare, devenind noul prefect. Meg, cu gândul la viitor, își joacă ultima carte, îndreptându-și atenția spre Lepine. În acest timp, un Jouin acrit, ocupându-se de Jeanne din nou, descoperă că justiția nu este întodeauna servită.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905