Padel

Padel-ul, sportul care a cucerit întreaga lume într-un timp record, este o combinație de tenis cu squash şi care pune accent pe efort fizic, socializare şi relaxare. Începând cu anul 2024 este posibil să facă parte din programul Jocurilor Olimpice de la Paris. Cele mai importante competiții profesioniste sunt World Padel Tour și Premier Padel.

World Padel Tour (WPT) este circuitul profesionist internațional oficial recunoscut de FIP (Federația Internațională de Padel). Acesta este turneul de padel cel mai mare și mai urmărit la nivel mondial. Cele 27 de turnee ale sezonului 2023 se vor desfășura în 14 țări diferite.

Premier Padel (PP) este un turneu profesionist recunoscut de FIP care se desfășoară numai în Qatar, Italia, Franța, Argentina și Mexic.

Cele mai importante turnee vor fi transmise în direct la Focus Sat TV. Le vei putea vedea LIVE online sau în reluare timp de 7 zile cu Focus Sat App.

Rugby TOP 14

Urmărește în direct

Vezi în direct competiții sportive, online, pe orice dispozitiv smart, de oriunde din UE.

Vezi TV Online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în Europa

Urmărește sportul preferat pe toate dispozitivele smart

Vezi pe smartphone, tabletă, laptop sau foarte simplu pe Smart TV.

Smartphone or tablet
Smartphone sau tabletă
Laptop
Laptop
Chromecast
Chromecast
Apple TV
Apple TV
Android TV
Android TV
LG TV
LG TV
Samsung TV
Samsung TV

Descarcă aplicația Focus Sat:

Vezi TV online gratuit 7 zile

Vezi TV Online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în Europa

TV Online pe orice dispozitiv smart

Ai canalele tale favorite LIVE sau în reluare în aplicația Focus Sat.

7 zile GRATUIT Play TV Extra

Play TV Extra
63 de Lei pe lună

 • Peste 100 de canale TV live, dintre care 33 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme & seriale, documentare, desene animate
 • HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD
 • Acces inclus și nelimitat la AntenaPLAY, HBO Max și FilmBox+
Vezi 7 zile gratuit
7 zile GRATUIT Play TV

Play TV
32 de Lei pe lună

 • 54 de canale TV live, dintre care 16 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme & documentare
 • Acces inclus și nelimitat la AntenaPLAY
Vezi 7 zile gratuit

* După terminarea perioadei de testare gratuită

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online

Întrebări frecvente

 1. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Online?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Online este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, ai acces la ea instantaneu de oriunde ești în Uniunea Europeană și oricând dorești 24/7. Iar din secțiunea Contul meu poți reîncărca oricare dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra oricând dorești sau poți opta pentru plata recurentă și scapi de grija reîncărcării lunare.

 2. Cum pot comanda oferta TV Online?

  Alege pachetul Play TV care ți se potrivește dintre cele 2 pachete prezentate mai sus și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu. Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii.

 3. Cum pot accesa pachetul meu TV Online?

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra din browser este necesar să intri pe www.focussat.ro, secțiunea Aplicația Focus Sat și să te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, laptop sau Smart TV) este necesar să descarci aplicația gratuită Focus Sat App via App Store , Google Play Store sau din meniul televizorului tău Smart. Apoi te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

 4. Cum reîncarc pachetul meu TV Online?

  Pachetele TV Online Play TV, Play TV Extra și Play TV Adult se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că în cont există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online va fi dezactivat automat.

 5. Pe câte dispozitive pot viziona simultan?

  În contul tău Focus Sat App poți înregistra 5 dispozitive. Cu pachetul Play TV poți viziona pe 2 dispozitive simultan, iar cu pachetul Play TV Extra pe 3 dispozitive simultan.

 6. Cum pot viziona emisiuni sau filme care au fost difuzate deja?

  Cu funcția interactivă Replay vezi în reluare cu până la 7 zile în urmă programele preferate care au fost difuzate deja. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile.

  Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live. Iar dacă dorești poti reveni la difuzarea live apăsând butonul LIVE. Aceste funcții sunt disponibile pentru 22 canale TV din pachetul Play TV, respectiv pentru 40 de canale din pachetul Play TV Extra.