Despre serial

Genuri: Dramă
Anul lansării: 2024

Descriere:

Filmat în Bruxelles și Berlin, “Noapte în paradis” este un serial distopic dramă care se bazează pe romanul grafic scris de Frank Schmolke. Vincent, șofer de taxi, și Joni, fiica lui, s-au despărțit încă de când ea avea trei ani. Dar când Joni se mută în orașul natal al lui Vincent, ei doi se reîntâlnesc într-o noapte fatidică în care Vincent conduce oameni beți către diverse destinații, iar Joni este urmărită de un grup de bărbați care încercă să o violeze. Nedreptatea care are loc în acea noapte declanșează o pornire de neoprit în ei și din acel moment fiecare pornește într-o încercare inițiatică de a pune capăt nedreptății cu care se confruntă în această lume.

Actori:

Jürgen Vogel (Vincent), Lea Drinda (Joni), Birgit Minichmayr (Budur), Andreas Nickl (Ferdi), Nils Rovira-Muñoz (Ursli), Anton Nürnberg (Max), Marlene Morreis (Gerda), Malaya Stern Takeda (Lucia), Philippe Brenninkmeyer (Thorben Laim), Torben Liebrecht (Martin Verhoeven)

Regizori:

Matthias Glasner, Bettina Oberli

Scenariști:

Matthias Glasner, Hannah Schopf

Trailer

Noapte în paradis - Sezonul 1

Episodul 1

Joni se mută într-un oraș nou pentru un stagiu la ziarul „Die Chronik”. Se întâlnește la club cu prietenul ei Ursli, cu care va sta peste noapte deoarece încă nu are unde să stea. Ea rămâne la bar cu un tip pe nume Nepomuk, care o drogează și încearcă să o violeze. Începe evadarea lui Joni prin oraș în timp ce este urmărită de un grup de bărbați. De acum îi vede pe aceștia sub forma unor câini sălbatici. Uneori chiar aude lătrat de nicăieri. Vincent conduce taxiul său când doi pasageri încep să vărse în mașina lui. Mult mai târziu îl conduce pe Dino, un proxeneț, care vrea ca el să o ducă pe prostituata Budur la conacul mogulului imobiliar Torben Laim. Vince, în nevoie disperată de bani, acceptă.

Episodul 2

La casa tatălui ei Joni își începe ziua tulburată. Vincent nu știe cum să reacționeze la ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale; ea îl asigură că nu a fost violată. Alex trece pe acolo ca să îi dea lui Vincent o altă misiune – el urmează să devină șoferul personal al lui Budur. Joni își începe prima zi la stagiu unde o întâlnește pe Elly, o tânără ambițioasă care lucrează la ziar de ceva vreme. Joni realizează curând că nu-i place dinamica de la editura ziarului și pleacă. Elly aleargă după ea și aude că trei bărbați au încercat să o violeze pe Joni cu o seară înainte. O neînțelegere… deoarece Elly crede că Joni a fost violată, iar Joni nu dă explicații.

Episodul 3

Joni și Lucia au început un podcast numit „Ladio Noir”. Vincent și Joni se întâlnesc și merg împreună pe motocicleta lui. Aproape că au un accident în timp ce vorbesc despre trecutul lor. Joni se enervează foarte tare pe Vincent și pleacă. Între timp Elly vrea să publice o poveste despre experiența lui Joni cu violența sexuală. Mai târziu Joni este cu Lucia și Elly la clubul lui Ursli. În timp ce Elly și Lucia se distrează, Joni este supărată din cauza articolului lui Elly. La club îl întâlnește pe Alex, care este interesat de ea și îi spune că el crede că tatăl ei este grozav. Joni vrea să cumpere droguri de la el. În schimbul drogurilor, el îi cere numărul de telefon. Alex o obligă pe Budur să participe la sex în grup filmat de Torben Laim.

Episodul 4

Discursul lui Joni la radio devine viral. Ei și Luciei li se oferă un podcast regulat la „Die Chronik”, dar Joni refuză oferta. Gerda și Vincent vorbesc despre relația lor. Ea aude că Vincent încă speră să devină un artist consacrat și vrea să se uite la picturile sale. Vincent îi arată Gerdei picturile sale, ea promite că le va arăta proprietarului unei galerii. Martin și Ursli se întâlnesc la un restaurant, se prefac că sunt mult mai bogați decât în realitate, dar Ursli nu se simte în largul său și vrea să plece. Martin îl roagă pe Ursli să rămână și apoi îl roagă să se căsătorească cu el, dar Ursli subliniază că nu se cunosc cu adevărat.

Episodul 5

Vincent îl răpește pe Nepomuk și îi arde picturile. Joni îl întâlnește pe Alex la „domul plăcerii”, un apartament luxos pe care el este pe cale să-l vândă lui Laim. Lucia merge la „Die Chronik”, încercând să recupereze acordul cu producția podcast-ului, dar s-au întors împotriva lor după ce Joni a afirmat că Martin este un polițist care vinde droguri ceea ce s-a dovedit a fi neadevărat. Vincent și Budur se duc la „domul plăcerii”, unde Alex și Dino îl așteaptă pe Laim. Joni se ascunde într-o cameră fiind martoră la ceea ce se întâmplă. Partenerii de afaceri ai lui Laim nu îl pot găsi, așa că nu vor semna înțelegerea.

Episodul 6

Episodul începe cu un flashback în care ni se dezvlăluie nașterea lui Joni. Părinții ei nu mai erau împreună de atunci. Ursli aude că Martin a murit și este profund întristat. Joni se simte vinovată. Alex vinde lui Max „domul plăcerii” care era destinat lui Laim. Joni se întâlnește cu mama ei la un restaurant, Vincent li se alătură și discută despre ce s-a întâmplat cu Joni când era mică: Vincent a sărit cu ea de pe o stâncă în munți, au aterizat pe un copac, dar Joni a fost rănită rău și a fost spitalizată pentru un timp. Ea nu își mai amintește incidentul, dar a lăsat unele traume și acum își explică de ce vede întotdeauna un leopard de zăpadă.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Descoperă o experiență originală de vizionare în biblioteca video Focus Sat TV oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905