Despre serial

Genuri: Dramă
Anul lansării: 2017

Descriere Sezon 1:

Serialul are în centrul atenției o familie de preoți cu o istorie lungă; Johannes, Elizabeth și cei doi fii ai lor August și Christian. Johannes este Dumnezeu pentru fiii săi. El este cel care dă, ia, iubește și pedepsește. Favoritismul lui pentru August și dezamăgirea față de Christian îi forțează pe amândoi să ia hotărâri disperate pentru a câștiga dragostea tatălui lor sau pentru a se elibera de el.

Actori:

Lars Mikkelsen (Johannes), Ann Eleonora Jørgensen (Elisabeth), Simon Sears (Christian), Fanny Louise Bernth (Emilie), Joen Højerslev (Svend), Camilla Lau (Amira)

Regizori:

Kaspar Munk, Louise Friedberg

Scenariști:

Karina Dam, Adam Price, Poul Berg, Andreas Garfield

Descriere Sezon 2:

La un an și jumătate de la moartea lui August, familia Krogh, schimbată, încearcă să-și găsească drumul înapoi, în viața de zi cu zi. Dar cum să mergi mai departe, când ai pierdut pe cineva drag? E posibil să redevii o familie, când familia pe care o cunoșteai s-a schimbat pentru totdeauna?

Trailer

În mijlocul furtunii - Sezonul 1

Episodul 1

Danemarca, 2017. Familia Krogh este o familie de preoți, de mai bine de 250 de ani, iar când noi îl întâlnim pe Johannes, actualul cap al familiei, el se îndreaptă spre vârful absolut în funcția de episcop al orașului Copenhaga.

Episodul 2

Johannes își dă seama că prestația sa considerabilă în meseria de preot nu se potrivește cu adevărat cu planurile episcopului, care nu-i prea place. Asta creează, de asemenea, fricțiuni în relația dintre Johannes și Elisabeth.

Amicii lui Chrisitian îl înlătură din proiectul lor antreprenorial și el trebuie să se mute cu Emilie, care locuiește singură în apartamentul lui August.

Episodul 3

August, complet schimbat, se întoarce acasă la Copenhaga – spre nedumerirea familiei sale, care nu înțelege ce se întâmplă. Până când presa nu află ce s-a întâmplat în Orientul Mijlociu și începe o avalanșă, iar August îi spune adevărul tatălui său.

Episodul 4

Christian năucit și rănit se trezește într-o mănăstire din Nepal. Tot ce deținea a fost furat, rămânând doar un sentiment copleșitor de vinovăție. În timp ce el se recuperează, un tânăr călugăr budist îi vorbește despre învățăturile lui Buddha.

Episodul 5

Christian se întoarce acasă din Nepal cu o viziune complet schimbată asupra vieții. O perspectivă pe care el – în cabana de vară a familiei unde se mută temporar – se așterne s-o scrie.

Episodul 6

Christian o vizitează pe Amira într-o încercare de ispășire, doar pentru a descoperi că l-a părăsit pe Mark. Încet, ei creează o legătură, iar cartea, care prinde treptat contur pe baza experiențelor lui Christian în Nepalul budist, îi unește.

Episodul 7

Prânzul dezastruos de Paște duce la schimbări considerabile în cercul din jurul lui Johannes.

Încercările lui August de a ajuta un tânăr se întorc împotriva lui și au ca rezultat un avertisment sever din partea episcopului. Acest lucru îl face pe August să mediteze dacă este sau nu potrivit pentru biserica națională daneză.

Episodul 8

August începe să lucreze ca pastor pe stradă, unde ajunge să fie atras de un caz cu doi frați care stau ilegal în Danemarca – ambii sunt solicitanți de azil respinși. El devine mai adânc și mai profund implicat în soarta fraților și face tot ce poate pentru a-i ajuta, implicând-o pe Emilie în acest caz de care, între timp, polițiștii au început să se arate interesați.

Episodul 9

Cu ajutorul Amirei, Christian își cumpără propriul apartament. Marea iubire nerezolvată a tinereții sale, Nanna, apare și spune o poveste care afectează și mai mult relația oricum rece dintre Johannes și Christian. Relația lui Christian cu Amira este și ea pusă la încercare. Elisabeth este împărțită între Johannes și Liv, care vrea ca Elisabeth să vină cu ea Berlin. Și totul atinge o culme brusc pentru Elisabeth.

În acest an, la marea slujbă tradițională de Rusalii la biserica Lindegard a lui Johannes ia parte un invitat proeminent, episcopul de Copenhaga, precum și o serie de preoți pe care Johannes îi conduce. Se pare că, în sfârșit, Johannes și-a normalizat relația cu episcopul și cu colegii lui.

Episodul 10

În acest an, la marea slujbă tradițională de Rusalii la biserica Lindegard a lui Johannes ia parte un invitat proeminent, episcopul de Copenhaga, precum și o serie de preoți pe care Johannes îi conduce. Se pare că, în sfârșit, Johannes și-a normalizat relația cu episcopul și cu colegii lui.

În mijlocul furtunii - Sezonul 2

Episodul 1

La optsprezece luni de la moartea lui August, familia Krogh încearcă să-și găsească drumul înapoi în viața cotidiană – fiecare membru al familiei folosind strategii complet diferite. Emilie s-a îndepărtat de biserică și a hotărât ca fiul cel mic al lui August și al ei să fie numit într-o ceremonie nereligioasă. Acest lucru nu-l încântă pe Johannes, pentru că în familia Krogh ești botezat. Între timp, vechea biserică a lui August se va închide. Acest lucru îi stârnește și mai multe emoții lui Johannes, care simte că biserica este tot ce îi mai rămâsese după August.

Episodul 2

Elisabeth vizitează o clarvăzătoare, în speranța de a stabili o legătură cu August. În același timp, ea încearcă cu tenacitate să-l determine pe Johannes să vorbească despre August, dar ceea ce nu știe este că Johannes a luat-o pe o cale autodistructivă și periculoasă care ar putea avea consecințe grave. Și Emilie trebuie să se gândească la consecințe, când unul dintre pacienții ei cere ajutor pentru a-și lua viața.

Episodul 3

Vânzarea bisericii Brovang provoacă agitație în Lindegård. Lui Johannes, Dumnezeu nu i s-a părut niciodată mai departe, ceea ce îl îngrijorează pe Svend, care a observat și el că ardoarea lui Johannes a slăbit. Amirei îi vine greu să se înțeleagă cu fostul ei soț, Walid, cu privire la custodia comună a fiicei lor, Safiyah. Și pacienta în stadiu terminal Ellen s-a întors brusc în secția lui Emilie – acum într-o stare foarte diferită.

Episodul 4

Este pragul unui nou an și pentru întreaga familie Krogh asta înseamnă schimbare. Pierderea lui August a creat distanță între Johannes și Elisabeth, iar pentru supraviețuirea căsniciei lor, unele adevăruri trebuie împărtășite. Emilie trebuie să se consulte cu psihiatrul Daniel, fiindcă se simte responsabilă să-și ajute pacienta în stadiu terminal, cu leziuni cerebrale, Ellen. Pentru Christian şi Amira, sărbătoarea Revelionului ia o întorsătură neașteptată, când fiica Amirei, Safiyah, este rănită brusc.

Episodul 5

Svend suferă o recidivă a abuzului de droguri și nu vrea ajutor. Johannes și Elisabeth insistă să intervină, când văd în ce stare proastă se află. Christian ține cel mai important discurs într-o sală plină de directori și angajați. Dar în timpul discursului, el merge prea departe și convinge un angajat să-și depășească propriile limite.

Episodul 6

Elisabeth îl aduce pe Johannes, sceptic, la clarvăzătoare. Aici, ea primește un mesaj care îi dă viața peste cap. Între timp, Johannes și Elisabeth au deschis biserica pentru persoanele fără adăpost care au nevoie de un loc unde să doarmă. Acest lucru nu este tocmai pe placul lui Nete, care se opune proiectului.

Episodul 7

Amira și Walid nu sunt de acord cu privire la creșterea fiicei lor Safiyah. Aceasta o afectează pe Safiyah mai mult decât își dau seama. Johannes e fericit că este un bunicul tânărului Anton, iar acest lucru îl determină să facă un lucru imprudent care ar putea avea consecințe uriașe pentru el. Familia Krogh urmează să-l cunoască pe noul iubit al lui Emilie, Daniel, vechiul psihiatru al lui August.

Episodul 8

Christian se chinuie să-și scrie teza de masterat, pentru a-și finaliza studiile de teologie și este forțat să accepte faptul că va avea nevoie de ajutor. El caută inspirație în vechiul jurnal al lui August din studiile lui de teologie, dar în schimb găsește gândurile lui despre ceva cu totul diferit, un lucru pe care August nu l-a spus niciodată nimănui.

Episodul 9

Christian găsește hârtiile lui August, de când a fost trimis pe post de capelan al armatei. Asta îl trimite înapoi în timp, în momentele de după moartea lui August. Pentru că în hârtiile lui găsește ceva ce și-ar fi dorit să fi știut cu toții atunci.

Episodul 10

Christian a plecat la Ierusalim pentru a căuta locul unde August și-a dorit să-i fie îngropată cenușa. În timpul unei conversații cu episcopul, Johannes își dă seama că botezul lui Anton are consecințe enorme care duc la o schimbare irevocabilă pentru întreaga familie Krogh.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905