Despre serial

Genuri: Dramă Mister
Anul lansării: 2019

Descriere:

Marco Mur este un tânăr om de afaceri care conduce una dintre cele mai de succes companii tehnologice din lume, ALVA.

În ciuda faptului că este popular, Marco nu are o viață socială interesantă și este extrem de singuratic. Rămâne bântuit de o traumă din trecut și își găsește confortul doar în sport și în frecventarea unui club privat. Oamenii merg la acest club doar pentru a-și da frâu liber celor mai sălbatice fantezii fără nicio teama sau restricție.

Dar totul se schimbă când Marco o întâlnește pe Carol, noul psiholog educațional care are grijă de fratele său José, un tânăr care are autism. Alături de ea Marco își va întâlni și cel mai mare dușman: pe sine. Datorită ei, el va descoperi că niciodată nu este prea târziu să iubești, chiar dacă pasiunea, intimitatea și dragostea aduc de cele mai multe ori durere.

Actori:

Mario Casas (Marco Mur), Ingrid García Jonsson (Carol Majó), Silvia Alonso (Eva Vergara), Miryam Gallego (Sara Ortuño), Jon Arias (Diego Bernal), Bruna Cusí (Bárbara Robles)

Regizori:

Carlos Sedes, Roger Gual

Scenariști:

Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira, Almudena Ocaña, Aurora Gracià, Flora González Villanueva, Alberto Grondona

Trailer

INSTINTO - Sezonul 1

Episodul 1

Marco ar putea fi bărbatul perfect. Este atrăgător, inteligent și foarte bogat. Împreună cu Diego, partenerul său de investiții, deține o companie de mașini înfloaritoare, pe care multe companii internaționale visează să pună mâna.

Tocmai dorința de a investi a uunei companii cu sediul în Qatar este ceea ce îi determină să-și prezinte ultimul model la o petrecere unde o întâlnește pe Eva, o tânără designer interesată să se alăture afacerii lor.

Tocmai dorința de a investi a uunei companii cu sediul în Qatar este ceea ce îi determină să-și prezinte ultimul model la o petrecere unde o întâlnește pe Eva, o tânără designer interesată să se alăture afacerii lor.

Din acest motiv, se pare că Marco nu este chiar bărbatul Perfect, până la urmă.

Episodul 2

După ce a primit un apel misterios de la mama lui, Marco devine îngrijorat și anxios și se va strădui să se asigure că starea lui emoțională nu îi afectează munca. Cu toate acestea, situația la ALVA, compania lor, este destul de dificilă în sine.

Diego încă e hotărât să o angajeze pe Eva, dar Marco nu este pregătit să o accepte decât dacă el termină aventura cu ea și se întoarce la Bárbara. Tensiunea dintre ei crește, după ce Diego primește o ofertă suculentă...

Între timp, la centrul de educație specială, Carol va încerca să facă ceva ce ea consideră a fi lucrul cel mai bun pentru José, fratele lui Marco, chiar dacă asta implică încălcarea regulilor și reluarea legăturii cu Marco.

Episodul 3

După ce a primit un apel misterios de la mama lui, Marco devine îngrijorat și anxios și se va strădui să se asigure că starea lui emoțională nu îi afectează munca. Cu toate acestea, situația la ALVA, compania lor, este destul de dificilă în sine.

Între timp, suspiciunile lui Bárbara cresc pe măsură ce relația dintre Eva și Diego devine mai serioasă. Eva, mai ales după ce a asistat la scenariul de la clubul erotic, pare să devină din ce în ce mai intrigată de Marco și de aura misterioasă ce îl înconjoară.

La rândul ei, Carol își continuă planul pentru reabilitarea lui José și îl pune în contact cu fratele său, dar apar curând dezacorduri între ei, ca urmare a viziunilor opuse asupra lumii pe care le au Marco și îngrijitorul.

Episodul 4

Pe lângă atacurile de panică, Marco începe să aibă niște coșmaruri misterioase al căror sens nu este în stare să-l descifreze. El va cere ajutorul Sarei, care, copleșită de starea gravă a pacientului ei, decide să ceară ajutorul altcuiva.

La ALVA, proiectul lui Box, condus de Eva, continuă să progreseze, în timp ce Bárbara își vede puterea în cadrul companiei scăzând. Devastată de infidelitatea lui Diego, ea va încerca să găsească o modalitate de a-l recâștiga și de a-l îndepărta de amanta lui. Dar Diego a luat deja o decizie.

Între timp, Carol se va confrunta cu iubitul ei, Raúl, ca urmare a hotărârii sale obsesive de a-și aplica propriile metode pentru a-l educa pe José, ignorând ordinele doctorului Villegas.

Episodul 5

Marco este supus unei sesiuni de regresie cu Pol, pentru a încerca să descopere, prin hipnoză, vreun eveniment traumatic din trecutul lui care ar putea fi sursa tulburărilor sale, în timp ce Sara, dacă vrea ca psihiatrul să lucreze cu pacientul ei, este și ea forțată să fie tratată de către el.

La rândul său, Diego îi cere lui Marco o explicație pentru absențele sale și dă vina pe lenjeria feminină lăsată de Evan în sertarul său. Tensiunea tot mai mare dintre ei este agravată de Bárbara care face o descoperire dureroasă într-o zi, când vine la firmă.

Între timp, Laura încearcă să-l contacteze pe José, din grija căruia Carol a fost îndepărtată de dr. Villegas.

Episodul 6

José a dispărut. După ce Carol a fost îndepărtată ca îngrijitoare, el a intrat în criză și acum nimeni de la Centru nu știe unde se află. Carol trebuie să meargă acolo. deși a fost descalificată recent, și trebuie să facă tot ce îi stă în putere pentru a încerca să-l găsească pe tânăr.

Inconștient de pericolele din jurul fratelui său, Marco face progrese în tratamentul său cu hipnoză, cu Pol – în copilărie, el a asistat la lucruri care acum se întorc în moduri dureroase. Între timp, Sara, simțind că este dată deoparte, va încerca să-și recapete controlul asupra cazului lui Marco.

La rândul ei, relația dintre Eva și Diego se răcește în timp ce ea încearcă să găsească o modalitate de a se aproapia de Marco și de a-și rezolva propriile conflicte familiale.

Episodul 7

După salvarea plină de evenimente a lui José, Marco a decis să-l aducă acasă și să-l lase să stea acolo. Are sprijinul lui Carol, dar va trebui să lupte pentru custodia lui, împotriva centrului de educație specială pentru minori și împotriva Laurei, care vrea să găsească un mod de a-și reînvia relația cu fiul ei.

Pentru prima dată, Marco este forțat să-și împartă casa cu alții și ca să se descurce cu asta, va fi supravegheat de Sara.

Între timp, lucrurile se complică la ALVA, mai ales pentru Eva. Barbara a decis să se răzbune și acest lucru ar putea pune în pericol nu doar proiectul lor actual, ci chiar viitorul întregii companii ar putea fi compromis. În plus, câteva revelații îl vor determina pe Diego să se apropie de descoperirea adevărului despre iubita sa.

Episodul 8

Vizitele lui Marco la club au prețul lorși el decide în cele din urmă să-și confrunte propriile fantome în singurul mod care îi este disponibil – amintirea. În final, trebuie să viziteze casa de unde a început totul și unde un adevăr terifiant stă ascuns, aşteptându-l.

La rândul ei, Carol va încerca să-l facă pe Marco să înțeleagă responsabilitatea uriașă pe care o va suporta având grijă de José. Procesul se apropie cu pași repezi și trebuie devină conștient de schimbările pe care viața lui va trebui să le sufere dacă i se dă custodia fratelui său. Laura, care aspiră și ea să obțină custodia fiului ei, îl vizitează pe dr. Villegas pentru a cere un sfat: este cu adevărat persoana potrivită pentru a avea grijă de José sau nu?

În cele din urmă, Diego descoperă trădarea Evei și ia o decizie în privința ei, pe care va încerca să o urmeze.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905