Despre serial

Genuri: Dramă Horror
Anul lansării: 2022

Descriere:

Un grup de prieteni se reunește după 7 ani ca să plece în excursia cu cortul plănuită în pădure. Lucrurile scapă de sub control când ajung accidental în partea interzisă a pădurii. Aici se confruntă cu situații anormale.

Încep să fie uciși unul câte unul. Câți dintre ei vor scăpa din pădure?

Actori:

Naw Phaw Eh Htar (Phoo Phoo), Yadanar Bo (Yati), Aung Min Khant (Phone Myat), Shinn Myat (Thet Paing), Shein Tin Htoo (Kar Yan Shein), Htut Myat Shwe Yi (Jue Jue)

Regizori:

Kaung Za

Trailer

Plânsul Pădurii - Sezonul 1

Episodul 1

Shein vede copaci și crengi coborând din chiuvetă și șocat, iese de la toaletă, unde se găsește în pădurea întunecată și umbra unei ciudate creaturi se uită la el. El rămâne paralizat și o mână îl atinge pe umăr.

Episodul 2

Se pare că s-au pierdut în pădure pentru că se învârt în jurul aceluiași loc pe care l-au marcat și află că au trecut deja în partea interzisă a pădurii.

Episodul 3

Când Shein este aproape să răspundă unor voci care se aud din pădure, Jue Jue îl oprește și avertizează îl acestea nu sunt vocile prietenilor lor. Vocile pe care le aud acum devin înfiorătoare, înfricoșătoare, și îi strigă pe nume.

Episodul 4

Phone Myat se apropie de Lin Aung, în timp ce el geme de durere. Când Min Aung iese din cort, îl vede pe Phone Myat îl înjunghie pe Lin Aung și toată lumea țipă la vederea lui.

Episodul 5

Phone Myat încearcă să se împace cu Phue Phue. Când Yati o ia pe Phue Phue deoparte, ea se trezește înconjurată de un alt Phone Myat care dă vina pe atitudinea sa egoistă și spune că nu merită iertarea.

Episodul 6

În timp ce o urmăresc pe Yati , ei aud brusc țipătul lui Thuta. Toată lumea se adună la un loc în care găsesc trupul lui Thuta îndoit la 20 de grade și atârnat de ramura unui copac.

Episodul 7

Min Aung are șansa să fie singur cu Phone Myat . În timp ce se luptă, aud un clopoțel sunând. Sunt uimiți să vadă că sătenii scot armele și încep să se omoare între ei.

Episodul 8

Inconștientă Phue vede că Jue Jue este târâtă jos de un animal, Jue Jue își vede mama dându-și ultima suflare înainte ca monstrul să-i rupă gâtul. Shien vede cadavrul lui Jue Jue legat de un copac.

Episodul 9

Phone Myat are acum probleme pentru că află motivul călătoriei. Apare o reflexie a lui Phone Myat și își bate joc de el. El își pierde controlul când începe să-i vorbească imaginii, ceea ce le uimește pe Phue Phue și Yati.

Episodul 10

Phone Myat intră în sala de ședințe cu un pachet care conține planta din pădure. Când deschide cutia, îi vede pe Thuta, Jue Jue și Shien așezându-se furioși în fața lui.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905