Despre serial

Genuri: Comedie
Anul lansării: 2023

Descriere:

Când patru soldați australieni sunt trimiși într-o misiune secretă pe insula sfâșiată de război Behati- Prinsloo ei sunt confundați cu americanii și capturați de forțele rebele care luptă pentru libertate. Autoritățile australiene, care nu ar trebui să se afle în Behati-Prinsloo, nu le acordă niciun fel de ajutor soldaților.

Mai degrabă decât să meargă acasă unde nu-i așteaptă nimic, ostaticii produc un videoclip care devine viral. Când aceștia ajung celebri își dau seama că faptul că au fost C*A*P*T*U*R*A*Ț*I ar putea fi cel mai bun lucru care li s-a putut întâmpla.

Actori:

Ben O'Toole (Rowdy Gaines), Kick Gurry (Dylan Fox), Lincoln Younes (Albhanis Mouawad), Alexander England (Phil Choi), Matthew Fox (Lieutenant Pete), Susan Sarandon (Alaska Adams), Sean Penn (Sean Penn), Mel Jarnson (Shammi Amaral), Fayssal Bazzi (Director Bustard), Rebecca Breeds (Josie Justice), Tuppence Middleton (Penny Pimberhurst), Bryan Brown (Warren Whistle)

Regizori:

Kick Gurry

Scenariști:

Kick Gurry

Descoperă personajele

C*A*U*G*H*T

În timpul unei audiții ridicole și extreme pe care a avut-o cu ani în urmă actorul care-l interpretează, s-a născut acest personaj frumos de origine libaneză care întruchipează dragostea sub toate formele, dar care nu prea are repere sociale. El trăiește în propria sa realitate augmentată. Puține lucruri îi afectează echilibrul.

C*A*U*G*H*T

Josie este exuberantă și întreprinzătoare. Odată ce-i intră o idee în cap, devine incredibil de tenace. Ea intră în junglă într-un lagăr de prizonieri de război. Asta necesită curaj maxim. Preia controlul asupra situației. Își folosește farmecul. Știe exact ce are de făcut.

C*A*U*G*H*T

Dylan este un actor ratat! Spre deosebire de ceilalți 3 însoțitori, el a atins un anumit nivel de faimă la care toți ceilalți aspirau. Pentru un moment scurt la începutul serialului, Dylan se teme „să se întoarcă acolo”, dar apoi acceptă pe deplin ideea.

C*A*U*G*H*T

Rowdy este un personaj frumos prin faptul că își pune întrebarea multora: „Cât de departe ai merge pentru a salva viața copilului tău?” Asta ancorează în realitate evenimentele care au loc în lagărul de prizonieri și îi permite să facă lucruri absurde, dar pentru fiecare moment absurd există un moment de adevăr și măreție.

C*A*U*G*H*T

Un soldat american al forțelor speciale care desfășoară operațiuni clandestine în Behati-Prinsloo, în timpul cărora este capturat alături de cei 4 autralieni. Își resetează rapid obiectivele și devine hotărât să dezvăluie adevărul din spatele planului australienilor care doresc să câștige faima cu orice preț!

C*A*U*G*H*T

Un star de film de calibru greu de la Hollywood, Sean caută o modalitate de a-și relansa cariera intrată pe linie moartă. Acum că cei 4 australieni sunt în pragul dobândirii unei nemaivăzute faime, Sean se oferă să-și schimbe viața cu a lor, împingându-se pe sine în lumina reflectoarelor și trăgându-i pe băieți înapoi în umbră.

C*A*U*G*H*T

Crescut de părinți coreeni despre care până de curând credea că sunt mama și tatăl său biologic, Phil a trecut prin viață agățându-se de o credință care i-a fost nimicită. Asta l-a aruncat într-o realitate în care nu mai știe ce este real și ce nu. El pune la îndoială tot ce se întâmplă în fața lui și vedem cum acest lucru îi afectează stima de sine.

C*A*U*G*H*T

Mai interesat de presupusul său talent sportiv decât de orice altă acțiune importantă care ține de conducerea guvernului, prim-ministrul – probabil și în declin cognitiv – reușește să rămână complet deconectat de tot ceea ce are legătură cu aventura celor 4 australieni. Adevărata lui misiune este să se asigure că nimeni nu poate sări mai sus decât el!

Trailer

C*A*U*G*H*T - Sezonul 1

Episodul 1 - Toată lumea iubește australienii

Patru soldați australieni zăpăciți sunt răpiți în spatele liniilor inamice și încheie o înțelegere cu răpitorii lor pentru a realiza cele mai elaborate videoclipuri cu ostatici din lume.

Episodul 2 - Bifat: autentic

Povestea băieților începe să capete popularitate online stârnind furia oficialilor care i-au trimis acolo, dar o atrage pe jurnalista Josie Justice căzută în dizgrație care vrea să-și refacă cariera pe baza faimei lor în creștere.

Episodul 3 - Conținut

Băieții trebuie să ridice miza și să-i livreze directorului Bustard ceea ce își dorește: notorietatea la scară mondială – exact ceea ce mercenarul „Dingo” este trimis să distrugă în fașă.

Episodul 4 - Anulat

Când Phil primește un glonț acolo unde îl doare Rowdy trebuie să-și adune tot curajul pentru a-l ajuta să scape.

Episodul 5 - Cel mai tare spectacol, omule

În pericol să fie scoși din propria lor poveste băieții depun un ultim efort pentru a recăpăta controlul narațiunii.

Eisodul 6 - Înscenare totală

Sean Penn fiind în drum spre Behati-Prinsloo pentru a lua locul băieților, directorul Bustard se angajează să-i lase pe băieți să plece acasă și să-l omoare pe Penn.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905