Despre serial

Genuri: Dramă Crimă
Anul lansării: 2021

Descriere:

O afacere cu droguri între un gardian și un deținut ia o întorsătură dramatică și duce la evadarea prizonierului psihopat Emil Knapik. Trec 24 de ore până când polițiștii îl găsesc și, odată prins, viața a două familii legate de penitenciar este dată peste cap. Rafal, psihologul închisorii, o caută cu disperare pe fiica sa adolescentă Gabi, care a dispărut fără urmă după ce a mers la o întâlnire cu iubitul ei secret Ariel. Când Ariel este descoperit mort în râu, situația dramatică se complică pe măsură ce Gabi devine principalul suspect. După două zile de anchetă, poliția concluzionează că Ariel ar fi putut să o drogheze pe Gabi și să fi încercat să o violeze, dar într-un act de legitimă apărare, ea l-a ucis și nu a mai putut să trăiască după aceea, punându-și capăt zilelor. Rafal crede cu tărie că fiica lui este încă în viață și va face tot ce este omenesc posibil pentru a o găsi încercând în același timp să-și țină familia unită, în timp ce disperarea din ce în ce mai mare îl obligă să-și confrunte criza conjugală și distanța emoțională față de cealaltă fiică a lui. Între timp, o conspirație a tăcerii crește în jurul evenimentelor tragice. Cine a ucis-o cu adevărat pe Ariel și ce s-a întâmplat cu Gabi? Răspunsul se află atât la Emil Knapik cât și la gardienii închisorii. Pe măsură ce adevărul iese la iveală, Rafal devine tatăl care nu mai are nimic de pierdut, nu mai există nicio speranță în el - doar furie și răzbunare.

Actori:

Arkadiusz Jakubik (Rafal Wejman), Maja Ostaszewska (Magda Wejman), Aleksandra Poplawska (Ewa Ryszka), Wojciech Mecwaldowski (Piotr Ryszka), Piotr Witkowski (Krzysztof Ryszka), Magdalena Czerwinska (Danka Schulze)

Regizori:

Lukasz Kosmicki

Scenariști:

Tomasz Kaminski, Kacper Wysocki

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905