Despre serial

Genuri: Polițist Dramă Acțiune
Anul lansării: 2022

Descriere:

Raiduri, urmăriri, interceptări... Nimic nu lipsește din această producție Canal+ Original care demonstrează că știe să stăpânească extrem de bine genul polițist și de investigație criminală. Saïd (Sofian Khammes) tocmai a aterizat în fruntea brigăzii de cercetare și intervenție de la Versailles, o unitate istorică specializată în crima organizată formată din tineri polițiști de elită, pe cât de nesăbuiți, pe atât de eficienți. El este hotărât să îmblânzească cele patru temperamente vulcanice cu care va lucra. Însă, pentru a face acest lucru trebuie să-l facă uitat pe Patrick (Bruno Todeschini), fostul lor lider carismatic aproape idolatrizat, și să pună capăt micilor aranjamente ale acestuia din urmă cu lumea interlopă locală.

Actori:

Sofian Khammes (Saïd), Ophélie Bau (Vanessa), Théo Christine (Socrate), Rabah Nait Oufella (Badri), Waël Sersoub (Julien), Vincent Elbaz (Éric Perez), Mouloud Ayad (Otmane), Bruno Todeschini (Patrick), Emmanuelle Devos (Comisarul Ferracci)

Regizori:

Jérémie Guez

Scenariști:

Erwan Augoyard, Jérémie Guez

Trailer

Brigada - Sezonul 1

Episodul 1

Lui Saïd îi este greu să preia frâiele secției B.R.I. din Versailles de la liderul dinanintea lui, Patrick. Urmărind o pistă, echipa reușește să prevină o spargere care vizează un faimos cântăreț american de hip-hop.

Gangsterul și fostul informator al lui Patrick, Eric Perez, își trimite ajutorul să-l avertizeze pe Saïd că frații El Hassani, Rachid și Hamza, plănuiesc un atac terorist de amploare în Paris, dar mesagerul este ucis înainte de a putea ajunge la Saïd.

Episodul 2

B.R.I. îl vânează pe ucigașul lui Eric, iar Badri își dă seama curând că vărul său Otmane ar putea fi implicat. Când o operațiune de arestare a unor suspecți scapă de sub control, Vanessa trage și, pentru prima dată în carieră, ucide un om.

Când Saïd îl vede pe Eric la înmormântarea fostei soții a lui Patrick, care a murit de cancer, își dă seama că Eric și Patrick sunt mult mai apropiați decât credea el anterior.

Episodul 3

Ancheta pentru descoperirea criminalului continuă și Eric direcționează suspiciunile B.R.I spre Hamza, unul dintre fraţii El Hassani.

Julien reușește să-și recruteze primul informator, Rayan. Socrate, ocupându-se de o anchetă secundară secretă, pregătește o ambuscadă pentru un dealer de cocaină, dar operațiunea sa se destramă când restul echipei descoperă că el acționează fără aprobarea lui Saïd.

Episodul 4

Socrate mărturisește echipei suspiciunile sale, că membri de rang înalt ai fostei sale echipe de la divizia droguri protejau traficanții de cocaină. O tentativă eșuată de omor asupra fiului lui Eric, Jordan, duce la o creștere suplimentară a tensiunii între familia Perez și frații El Hassani.

După ce au primit un pont de la Julien, care l-a informat pe Rayan, membrii B.R.I. se grăbesc să împiedice un jaf. În curând se dezvăluie că este o diversiune creată de Rayan ca acoperire pentru jaful lui la o mare casă de licitații. Este ultima gafă a lui Said care duce la retrogradarea lui. Patrick se întoarce și preia conducerea unității.

Episodul 5

Conflictul dintre Perez și El Hassani escaladează și mai mult. Când nepotul le este răpit de copiii lui Eric, Nina si Jordan, fratii El Hassani îi lasă lui Saïd trei zile pentru a-l găsi sau vor declara război întregului clan Perez.

Între timp, Saïd și Julien găsesc ascunzătoarea lui Rayan. Când B.R.I. organizează o razie acolo, ei îl capturează pe complicii lui, dar Rayan nu este de găsit nicăieri.

Episodul 6

Fiul lui Patrick care nu poate trece peste moartea mamei sale încearcă să se sinucidă. Când Patrick se retrage din forțele de poliție pentru a avea grijă de el, Saïd este adus înapoi în echipă. Saïd le spune Vanessei, lui Socrate și Julien despre înțelegerea pe care a încheiat-o cu familia El Hassani, dar îl lasă pe Badri pe dinafară, din cauza apropierii lui de Patrick.

Echipa descoperă că Jordan este responsabil pentru răpirea nepotului lui El Hassani și îl arestează. Saïd îi impulsionează să-l aresteze pe Eric, dar înainte de a putea duce la îndeplinire acest plan, Eric este doborât în fața fiicei sale, Nina, de un misterios bărbat înarmat.

Episodul 7

Nina preia conducerea clanului Perez și îl ucide pe fratele ei mai mic, Kylian contestându-i autoritatea. Deși Nina este responsabilă pentru ordonarea uciderii tatălui ei, ea este capabilă să manipuleze B.R.I. ca să-i aresteze pe El Hassani.

Dar Saïd rămâne convins de nevinovăția lui Hamza și îl avertizează la timp să scape. În schimb, Rachid îi oferă lui Saïd informații despre furnizorul său de cocaină — exact dealerul pe care Socrate încerca să prindă. Socrate îi mărturisește lui Julien că acest dealer este persoana responsabilă de moartea părinților săi.

Episodul 8

Patrick își dă seama că a fost manipulat de Eric și apoi de Nina ca să termine cu clanul El Hassani.

Julien, încă hotărât să se răzbune pe Rayan, reușește să-l urmărească în timp ce urmează să comită un nou jaf. Toată echipa încearcă să-l oprească pe Julien, totul culminând cu un schimb de focuri pe o fâșie de autostradă. Este o confruntare finală brutală având ca rezultat atât moartea lui Rayan, cât și a lui Patrick, acest lucru schimbând totul pentru Saïd, ca și pentru ceilalți supraviețuitori.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905