Despre serial

Genuri: Mister Dramă Thriller
Anul lansării: 2022

Descriere:

În timpul unei șederi forțate la țară, detectivul Juliette Michaud consideră că soțul ei Thomas petrece prea mult timp la fereastră spionându-i pe vecini, un grup oameni de treizeci și ceva de ani care locuiesc la o fermă. Cufundat în detaliile vieții lor de zi cu zi, Thomas își imaginează tot felul de lucruri și devine convins că în fața lui se desfășoară un joc mortal. A dispărut unul dintre vecini? Cine este străinul care pândește lângă grup? Detectivul Michaud, enervată de interesul obsesiv al lui Thomas pentru vecini, refuză să se lase atrasă de conspirațiile pe care acesta le crede. Va ajunge însă să regrete.

Actori:

Anick Lemay (Juliette Michaud), Jean-Nicolas Verreault (Thomas Rouclair), Métushalème Dary (Joëlle), Jules Philip (Lieutenant Gobeil), Dominick Rustam-Chartrand (David)

Regizori:

Yan Lanouette Turgeon, Rafaël Ouellet

Scenariști:

Bernard Dansereau, Annie Pierard, Étienne Piérard-Dansereau

Trailer

Zbor fără întoarcere - Sezonul 2

Episodul 1

Obsedat de o actriță, un bărbat o urmărește până la mica fermă pe care o împarte cu cei șase ei prieteni de treizeci și ceva de ani. Thomas, soțul Juliettei Michaud, urmărește într-o doară grupul prin fereastra lui, nebănuind că lucrurile sunt pe cale să se transforme în moarte.

Episodul 2

În timp ce tinerii fermieri se luptă să se organizeze, Martin își face griji pentru comportamentul fratelui său Xavier. Spre supărarea Juliettei, Thomas continuă să-și spioneze vecinii și vede ceva care îi sporește suspiciunile.

Episodul 3

Prezența lui Martin la fermă în timpul unei ceremonii pune în pericol prietenii care sunt deja zdruncinați de evenimentele recente. Continuând ancheta în privința vecinilor, Thomas merge prea departe, provocând furia Juliettei.

Episodul 4

După ce au aflat vestea despre fratele lui Xavier, tinerii fermieri trebuie să-și asume niște riscuri, iar solidaritatea lor este pusă la încercare. Thomas vrea să-și schimbe situația cu Juliette, dar curiozitatea lui faţă de vecini îl îndeamnă să meargă prea departe.

Episodul 5

În ciuda neîncrederii care domnește printre ei, tinerii fermieri se pregătesc pentru ce e mai rău împreună. Îngrijorată de absența lui Thomas, Juliette se implică în ancheta lui referitor la vecini.

Episodul 6

Pe măsură ce tinerii fermieri își încheie prietenia, pregătindu-se să părăsească ferma și să plece pe căi separate, adevărul iese brusc la lumină. Juliette este într-o cursă contra cronometru. Va reuși ea să-l găsească pe Thomas înainte de a fi prea târziu?

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905