Despre serial

Genuri: Dramă
Anul lansării: 2014

Descriere Sezon 1:

Însărcinată cu primul ei copil, Eva alături de soțul ei Peter se mută în suburbii, pentru a-și construi un viitor împreună. În timp ce se instalează, lovește tragedia. Eva naște prematur și copilul moare.

Își găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca și Steef. O legătură strânsă se dezvoltă în care nu numai bucuriile ci și necazurile sunt împărtășite, iar în cele din urmă și paturile. Viețile celor două cupluri devin din ce în ce mai apropiate și granițele sunt împinse din ce în ce mai departe până când în sfârșit nu mai există cale de întoarcere...

Actori:

Bracha van Doesburgh (Eva Nijhoff), Anneke Blok (Lilly Hoogstraten), Daan Schuurmans (Peter Nijhoff), Tibor Lukács (Milo Marcanter), Karina Smulders (Melissa 'Steffi' Bos), Leopold Witte (Carl Dijkma)

Regizori:

Bobby Boermans, Mark de Cloe

Scenariști:

Karin van der Meer , Dorien Goertzen, Judith Goudsmit

Descriere Sezon 2:

Deși totul arată la fel în suburbii evenimentele dramatice din sezonul trecut au schimbat viața locuitorilor săi. După un an Eva care suferă de amnezie se întoarce în cartier, în timp ce soțul ei Peter este încă închis. Steef este la închisoare, dar nu plănuiește să stea mult timp după gratii. După o evadare îndrăzneață din închisoare avea două priorități – găsirea fiului său și răzbunarea pentru moartea soției sale.

Descriere Sezon 3:

După confruntarea cu Steef, Peter și Eva își reiau viața în suburbii. În cele din urmă familia lor este completă prin micul Roos. Au depus actele pentru adopție și sunt optimiști cu privire la șansele lor. Se pare că nimic nu le poate distruge fericirea.

Până când noii vecini Milo și Anouk ajung în suburbii. Se pare că știu mai multe despre părinții biologici ai lui Roos.

Descriere Sezon 4:

Eva fugară fiindcă și-a răpit fiica adoptivă Roosje în vârstă de doi ani. În timp ce ea încearcă să fie cu un pas înaintea autorităților, fuge în Sardinia cu ajutorul unui străin ciudat. Acest bărbat pe nume Olivier și partenera a seducătoare Victoria o ajută să se stabilească și devin vecinii ei de pe insulă.

Ea începe să-și construiască din nou o viață pentru ea și Roosje, dar destul de curând se dovedește că noua ei casă nu este refugiul sigur care spera să fie.

Vecinii - Sezonul 1

Episodul 1

Jurnalistul pop Peter și iubita lui, însărcinată, Eva își schimbă apartamentul minuscul in oras pentru o casa spațioasă și nou construită în suburbii. Noua lor casă este chiar vizavi de polițistul de la narcotice Steef și antrenoarea Rebecca, deja stabiliți în cartier. Steef și Rebecca ies în evidență în cartier. În special Lilly și Jasper, un cuplu mai în vârstă, cu câteva case mai jos, au probleme cu Steef. Atitudinea neconvențională și alergatul lui în sus și în jos pe stradă cu motocicleta. Jasper este probabil gelos în secret pe Steef din cauza soției sale sexy, Rebecca. Chiar înainte ca Eva și Peter ă fie complet mutați, apare o întorsătură teribilă a destinului pentru noii vecini. Ceva nu e în ordine cu sarcina.

Episodul 2

Eva și Peter își îngroapă fetița. Este cea mai grea zi din viața lor, cu siguranță pentru Eva, dar abia reușesc să-și împărtășească durerea. Între timp, Steef se confruntă cu cadavrul unui drogat, pe care l-a lovit puțin în timpul unei razii. Băiatul a fost ucis și Steef îl suspectează rapid pe Scottie, un tânăr infractor și proprietar al unei ferme de canabis. Steef obține dovezi solide care confirmă suspiciunea sa, dar nu le poate folosi, pentru că Scottie îl are la mână. El îl plătește pe Steef să-l avertizeze, de câte ori urmează o nouă razie, iar Steef îi dă mai departe banii fostei iubite cu care are un copil. Rebecca nu știe nimic despre asta și totul trebuie să rămână așa. Când Rebeca aude despre moartea copilului Evei și al lui Peter, ea vrea să-i ajute. Când Peter vede un cuplu care intră în casa lui Rebecca și Steef și îi vede pe cei patru încep să danseze languros, el se întreabă ce fel de oameni sunt noii lui vecini.

Episodul 3

Treptat Peter și Eva, la sfatul terapeutului și cu ajutorul unor noilor prieteni și vecini Rebecca și Steef, încearcă să se bucure din nou de viață. Ei își dau seama că trebuie să privească spre viitor. Viata merge mai departe. Eva l-a ignorat pe Peter, dar înțelege că nu poate continua așa. Peter, simțindu-se exclus din doliul pentru un copil care nu e al lui biologic, este fericit de apropierea Evei. În același timp, Rebecca și Steef decid să-și răsfețe noii vecini. Ei merg la un club pe plajă împreună. La aer curat, cu un pahar de vin, lângă focul de tabără. Rebecca are grijă de Eva, în timp ce Steef îl ia pe Peter la plimbare. În sfârșit, după mult timp, Eva și Peter simt că trăiesc. Mulțumesc noilor lor prieteni și vecini. Jasper nu poate trece peste faptul că a fost dat afară din micul club sportiv al Rebecăi de către Steef, iar acum că știe ce se întâmplă la ei acasă la noaptea. El cedează dorinței sale de răzbunare și începe o campanie subtilă de defăimare a Rebeccăi.

Episodul 4

Mașina Rebeccai e spartă în miez de noapte de Scottie. E încercarea de a-l forța pe Steef să dea informații despre raziile viitoare. Eva și merg la Rebecca și Steef, dar nu li se spune ce se întâmplă cu adevărat. Jasper, privind prin perdele, are propriile lui idei - dar cine îl ascultă? Steef îi explică lui Scottie că trebuie să stea departe de familia lui, iar fosta iubită vrea mai mulți bani. Bârfele lui Jasper încep să dea roade. La o petrecere a părinților la şcoală; Steef și Rebecca primesc premiu. Steef este norocosul câștigător al unui weekend într-un sat de vacanță, el îi invită și ăe noii lor prieteni.

Episodul 5

Eva, Peter, Steef și Rebecca pleacă împreună în weekend. Peter e cu gândul la atitudinea libertină a lui Steef și Rebecca față de sex. Care este de fapt scopul acestei călătorii? Vor schimba partenerii? Steef îi spune că totul este posibil, dar nimic nu e obligatoriu. Între timp, la o benzinărie, Rebecca cumpără un pachet de prezervative pentru familie, Eva este puțin surprinsă. Rebecca sugerează că Eva ar trebui să folosească această oportunitate și să-i permită lui Steef s-o lase însărcinată. Desigur, ei i-ar plăcea să rămână însărcinată, dar nu păcălindu-l pe Steef. În final, se întâmplă; ei schimbă partenerii. În aceeași noapte, în suburbii, Jasper își folosește absența intrând în casa lui Steef și Rebecca. Și inima îi cedează.

Episodul 6

Eva este încântată să descopere că este însărcinată. Dar, în același timp, e dificil, fiindcă trebuie să tacă deocamdată. Peter trebuie să creadă că e copilul lui, și ea trebuie să înceapă să lucreze la relația lor. Până atunci, ea se destăinuie Rebecăi. Dar Rebecca are alte lucruri în minte. Ea realizează încet, dar sigur că există ceva se întâmplă cu Steef. El nu este complet sincer cu ea. Rebecca descoperă că Steef a ascuns date financiare de ea. Pentru că Rebecca se simte din ce în ce mai retrasă, ea se împrietenește cu vecina Lilly, care a angajat-o să-i ajute soțul.

Episodul 7

Peter devine suspicios. Eva recunoaște că e gravidă, în fața familiei ei. Ea le spune că Peter e tatăl și totuși ține totul ascuns, fiindcă ea nu avea cum să rămână gravidă cu el. Între timp, Rebecca află că Steef mai are un copil care are probleme de sănătate. Terapeuta e cea căreia toți își încredințează secretele, iar ea nu știe ce să-i mai sfătuiască.

Episodul 8

În suburbii, se organizează o petrecere în comunitate. Eva recunoaște că e gravidă,iar doctorul îi spune lui Peter că nu poate fi el tatăl. El se duce la donatorul de spermă care o fertilizase prima dată care îi spune că nu are nicio legătură, în schimb Steef recunoaște că prezervativul folosit cu Eva era rupt. Eva încearcă să-l calmeze pe Peter, o caută pe Rebecca, dar nimeni nu mai are timp de ea acum. Problemele Rebeccăi se acumulează, când copiii îl tachinează pe Sem, spunându-i că mama lui e o curvă.

Episodul 9

Relația dintre Steef și Rebecca e distrusă, iar fiul lui, Daan și fosta iubită dispar. El recunoaște în fața REbeccăi că a făcut o greșeală o dată, când era beat și că Daan e fiul lui. Steed e arestat, fiind suspectat că a divulgat secrete confidențiale și toată comunitatea asistă la arestarea sa, iar Lilly și Jasper au sentimente amestecate. Bârfele lor despre Steef și Rebecca au aprins comunitatea, iar Rebecca îi confruntă. Peter îi spune Evei că știe cine e tatăl și că vrea ca ea să avorteze.

Episodul 10

Steef iese din arest și încearcă să-și refacă relația cu Rebecca. Ei se gândesc să-l ia la ei pe Daan. Eva vrea să fugă, dar face accident. Steef descoperă că Peter i-a furat arma și se duce să-l confrunte, dar acesta plecase pe urmele Evei. Steef și Rebecca ajung la Eva înaintea lui Peter și acesta, gelos, trage. Steef îl atacă pe Peter, iar Eva fuge în parcare, unde dă peste taăl ei, care e înarmat.

Vecinii - Sezonul 2

Episodul 1

Eva este în comă la spital, în timp ce Peter este încă închis într-o instituție. Steef este în închisoare, dar nu plănuiește să rămân acolo mult timp. După o evadare îndrăzneață din închisoare, el are două priorități – să-și ia fiul și să se răzbune.

Episodul 2

Eva se trezește și se întoarce acasă cu pierderi de memorie. Ea nu are habar despre ce s-a întâmplat anul trecut și încearcă recuperarea. Între timp, ea își întâlnește noii vecini Steffi, Lex și copiii lor, care se pare că au secretele lor.

Episodul 3

Eva se oferă să se îngrijească de Steffi și Lex. Deși Eva nu își amintește de Peter, el nu a uitat de ea. El încearcă cu disperare s-o contacteze de la instituție și când nu poate ajunge la ea, îi cere unuia dintre deținuți să-i transmită un mesaj.

Episodul 4

În calitate de dădacă, Eva are șansa să se infiltreze în gospodăria vecinului ei. Ea s-a împrietenit cu Steffi, care începe se simte atras de Eva. Fostul coleg de celulă al lui Steef, Carl, se mută cu Lilly sub pretexte false pentru a-l ține sunb orbservsație pe fiul lui Steef, Sem. Lex intră într-o cursă ilegală de stradă pentru a-și ajuta șeful.

Episodul 5

Lex și Steffi pleacă în weekend, doar ei doi. Au nevoie să se reconecteze. Eva urmărește copiii și folosește această ocazie pentru a scotoci, spre supărarea fiului Max. Între timp, Lily găsește o soluție interesantă la problemele ei cu banii.

Episodul 6

Lex se întoarce din weekend-ul său pentru a afla că șeful său, Sal, a fost molestat în magazinul de mașini ca rezultat al cursei de stradă. Apăsat de vinovăție, Lex încearcă să găsească o soluție pentru a salva magazinul auto acum, că e Sal are dizabilități. Steffi se apropie tot mai mult de Eva, care folosește asta în avantajul ei. Ea află ce au ascuns vecinii ei și decide să folosească asta împotriva lor.

Episodul 7

Eva o convinge pe Steffi să ia legătura cu familia ei înstrăinată, pe care nu ar trebui să o contacteze. Când Steffi o face, apare fostul ei, Milo. Acest lucru o pune pe ea și familia ei în mare risc. Ea decide să nu-i spună lui Lex. Dar ținându-l la distanță, îl împinge în direcția Evei, care știe exact cum să-l manipuleze.

Episodul 8

După ce Eva îl vizitează pe Lex la serviciu, el nu și-o poate scoate din minte. Ea este tot ce nu este soția lui în acest moment. Întâmplările par să se adune. Mai ales când Lilly decide să investească averea ei recent câștigată în magazinul auto, pentru ca Sal să nu fie nevoit să-l vândă.

Episodul 9

Peter încearcă să meargă mai departe fără Eva, dar apoi află că vechiul său coleg de detenție, un violator, o urmărește. Eva continuă să o manipuleze pe Steffi, care este complet sub influența ei. Când trecutul o ajunge din urmă pe Eva, lucrurile se termină prost.

Episodul 10

Acțiunile anterioare ale lui Steffi îl fac pe Lex să fugă. Nu va pleca fără copiii lui, dar trebuie să-i lase cu Eva pentru o scurtă perioadă, pentru a scăpa de vechii dușmani. Eva vine apoi cu un plan pentru a-și crea viața perfectă după care a tânjit mereu. Ea a uitat să ia în considerare o persoană, care a decis că este timpul să se întoarcă în cartier.

Vecinii - Sezonul 3

Episodul 1

Lucrurile par să se fi calmat în cartier. Eva și Peter se căsătoresc și speră să primească în curând custodia lui Roos, în vârstă de doi ani, ca să poată fi în sfârșit o familie oficială. Dar un secret al mamei ei iese la iveală și amenință toată procedura.

Episodul 2

Roos își va petrece ziua cu tatăl ei biologic Milo și iubita lui Anouk. Dar când fiica adolescentă Fay din Anvers este hărțuită de un urmăritor, trebuie să plece în Belgia și o țin pe Rose peste noapte. Spre consternarea lui Peter și a Evei, Lilly iese din închisoare și este luată de Carl. Vrea să treacă pe la atelierul ei de reparații auto în drum spre casă, dar are parte de o surpriză neplacută.

Episodul 3

Anouk și Milo se mută în cartier cu fiica Fay, a cărei frumusețe e observată instantaneu de băiatul de alături, Luc. Lilly are grijă de unele lucruri pentru fetele ei din închisoare acum, că a ieșit. Între timp, o ceartă între vecini, între Eva și Ian, se intensifică. Eva decide să se schimbe, pentru a putea fi o mamă mai bună pentru Roos și cere ajutor unui terapeut.

Episodul 4

Anouk îl încolțește pe Milo referitor la intențiile lui cu Roos. Vrea custodia totală a fiicei sale biologie sau s-o lase cu Peter și Eva? Pentru că această decizie o va afecta la fel de mult ca și pe el. Anouk însăși încearcă să se concentreze pe afacerea lor comună „Break Point”. Împreună cu Milo merge într-un weekend de antrenament. Fiind singură acasă, Fay decide să organizeze o petrecere ca să-și poată face prieteni noi la școală. Totuși, lucrurile scapă de sub control...

Episodul 5

În urma ratării petrecerii, Fay este pusă la pământ și Luc dat afară din casă. Lilly este tentată să facă ceva ilegal pentru niște bani rapizi. Eva este în căutarea mântuirii și deschide vorba despre trecut. Dar nu toată lumea se dovedește a fi cine spune că este. Și asta ar putea să-i creeze necazuri.

Episodul 6

Fay descoperă secretul lui Milo despre Roos, în timp ce, în același timp, Eva caută să-l discrediteaze, înainte de audierea privind custodia. Carl își face griji pentru Luc, dar s-ar putea ca adolescentul să nu fie cel pentru care să-și facă griji. Fay încearcă să-și dovedească valoarea în fața noilor „prieteni” și își asumă un risc care ar putea distruge viața unui vecin.

Episodul 7

Tensiunea crește în gospodăria lui Milo și Anouk. În același timp, lucrurile se liniștesc la Carl și Lilly, când Luc se mută înapoi. Peter nu-și amintește exact ce sa întâmplat cu o seară înainte, dar Fay o face. Are chiar și un reminder pe telefon...

Episodul 8

Fay a dispărut fără urmă și asta îngrijorează întregul cartier. Mai ales când bicicleta ei e găsită în apă și se suspectează o nelegiuire. Peter este suspectul numărul unu. Și când te gândești că motto-ul cartierului este: „prietenos pentru copii”.

Episodul 9

Toți cei din cartier își fac griji doar pentru ei înșiși. Milo a dat de necaz și are nevoie de un avocat. Lilly este, de asemenea, sub presiune, deoarece munca pe care a făcut-o a mers prost și datorează mulți bani persoanei greșite. Nici pentru Peter lucrurile nu arată bine. El trebuie să sufere consecințele îndrăznelii lui Fay.

Episodul 10

Eva încearcă să facă o înțelegere cu Milo, ca să nu se lupte cu ea pentru custodia lui Roos. Dar ea nu are încredere că el își va onora înțelegerea. De asemenea, nu este sigură dacă mai poate avea încredere în Peter după toate cele întâmplate. Eva ajunge la concluzia că se poate baza doar pe ea însăși și ia situația în mâini. Și nu e singura.

Vecinii - Sezonul 4

Episodul 1

Eva este în comă la spital, în timp ce Peter este încă închis într-o instituție. Steef este în închisoare, dar nu plănuiește să rămân acolo mult timp. După o evadare îndrăzneață din închisoare, el are două priorități – să-și ia fiul și să se răzbune.

Episodul 2

Eva se trezește și se întoarce acasă cu pierderi de memorie. Ea nu are habar despre ce s-a întâmplat anul trecut și încearcă recuperarea. Între timp, ea își întâlnește noii vecini Steffi, Lex și copiii lor, care se pare că au secretele lor.

Episodul 3

Eva se oferă să se îngrijească de Steffi și Lex. Deși Eva nu își amintește de Peter, el nu a uitat de ea. El încearcă cu disperare s-o contacteze de la instituție și când nu poate ajunge la ea, îi cere unuia dintre deținuți să-i transmită un mesaj.

Episodul 4

În calitate de dădacă, Eva are șansa să se infiltreze în gospodăria vecinului ei. Ea s-a împrietenit cu Steffi, care începe se simte atras de Eva. Fostul coleg de celulă al lui Steef, Carl, se mută cu Lilly sub pretexte false pentru a-l ține sunb orbservsație pe fiul lui Steef, Sem. Lex intră într-o cursă ilegală de stradă pentru a-și ajuta șeful.

Episodul 5

Lex și Steffi pleacă în weekend, doar ei doi. Au nevoie să se reconecteze. Eva urmărește copiii și folosește această ocazie pentru a scotoci, spre supărarea fiului Max. Între timp, Lily găsește o soluție interesantă la problemele ei cu banii.

Episodul 6

Lex se întoarce din weekend-ul său pentru a afla că șeful său, Sal, a fost molestat în magazinul de mașini ca rezultat al cursei de stradă. Apăsat de vinovăție, Lex încearcă să găsească o soluție pentru a salva magazinul auto acum, că e Sal are dizabilități. Steffi se apropie tot mai mult de Eva, care folosește asta în avantajul ei. Ea află ce au ascuns vecinii ei și decide să folosească asta împotriva lor.

Episodul 7

Eva o convinge pe Steffi să ia legătura cu familia ei înstrăinată, pe care nu ar trebui să o contacteze. Când Steffi o face, apare fostul ei, Milo. Acest lucru o pune pe ea și familia ei în mare risc. Ea decide să nu-i spună lui Lex. Dar ținându-l la distanță, îl împinge în direcția Evei, care știe exact cum să-l manipuleze.

Episodul 8

După ce Eva îl vizitează pe Lex la serviciu, el nu și-o poate scoate din minte. Ea este tot ce nu este soția lui în acest moment. Întâmplările par să se adune. Mai ales când Lilly decide să investească averea ei recent câștigată în magazinul auto, pentru ca Sal să nu fie nevoit să-l vândă.

Episodul 9

Peter încearcă să meargă mai departe fără Eva, dar apoi află că vechiul său coleg de detenție, un violator, o urmărește. Eva continuă să o manipuleze pe Steffi, care este complet sub influența ei. Când trecutul o ajunge din urmă pe Eva, lucrurile se termină prost.

Episodul 10

Acțiunile anterioare ale lui Steffi îl fac pe Lex să fugă. Nu va pleca fără copiii lui, dar trebuie să-i lase cu Eva pentru o scurtă perioadă, pentru a scăpa de vechii dușmani. Eva vine apoi cu un plan pentru a-și crea viața perfectă după care a tânjit mereu. Ea a uitat să ia în considerare o persoană, care a decis că este timpul să se întoarcă în cartier.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905