Despre serial

Genuri: Dramă Crimă
Anul lansării: 2020

Descriere:

Varşovia, 1937. Spectrul tot mai mare al fascismului atârnă peste Europa. Mafia evreiască conduce oraşul sub mana de fier a gangsterului socialist polonez, Buddy Kaplica. Locotenentul său principal este un boxer evreu, Jakub Szapiro, adorat de femei, invidiat şi temut de bărbaţi. Jakub visează să preia poziţia lui Kum şi să devină regele Varşoviei, pe care îl consideră oraşul său. Frecvenţa ciocnirilor dintre grupurile de miliţie fasciste şi muncitorii socialişti este în creştere. Nesocotind ameninţarea şi aversiunea tot mai mare faţă de evrei, Jakub intră în conflict cu Andrzej Ziembiński, idolul fasciştilor polonezi. Conspiraţia politică de la cele mai înalte niveluri de guvernare poate modifica complet soarta Varşoviei şi a întregii ţări, influenţând şi imperiul gangsterilor lui Buddy. Bronisław Żwirski, liderul naţionaliştilor polonezi plănuieşte o lovitură de stat armată pentru a începe construirea unui regim fascist.

Actori:

Lena Gora (Anna Ziembinska), Aleksandra Pisula (Emilia Szapiro), Mikolaj Kubacki (Edward Tiutczew), Piotr Pacek (Andrzej Ziembinski), Pawel Wolak (Pantaleon Karpinski)

Regizori:

Lukasz M. Maciejewski, Dana Lukasinska, Szczepan Twardoch

Producatori:

Jan P. Matuszynski

Trailer

Regele Varșoviei - Sezonul 1

Episodul 1

Varșovia, 1937. Moyshe Bernsztajn, un băiat evreu sărac, își întâlnește idolul, gangsterul și boxerul Jakub Szapiro. Această întâlnire va schimba viața lui Moyshe pentru totdeauna. Szapiro este membru al unei bande conduse de Buddy Kaplica, supranumit „regele Varșoviei”. Marșul de 1 Mai se încheie cu o luptă de stradă între naționaliștii conduși de Bronisław Żwirski și socialiștii conduși de Buddy. Szapiro o întâlnește pe frumoasa Anna, care îl impresionează. Tatăl lui Moyshe, care îi este dator lui Kaplica, nu-și poate plăti datoriile. Buddy ordonă ca Naum Bersztajn să fie executat.

Episodul 2

Jakub se pregătește pentru cel mai important meci de box din viața lui. Adversarul său este Andrzej Ziembiński. Szapiro câștigă. Gașca lui Kaplica sărbătorește victoria în bordelul condus de Ryfka Kij, fosta iubită a lui Jakub. Moyshe se mută la familia lui Shapiro - Emilia, iubita lui Jakub, și fiii lor, Daniel și Dawid. Un membru al bandei lui Kaplica, Janusz Radziwiłek, descoperă o conspirație la cel mai înalt nivel al autorității de stat.

Episodul 3

Moryc Szapiro, fratele lui Jakub, este bătut la Universitatea din Varșovia. Jakub vrea să se răzbune pe atacatorii săi. Moryc îi interzice să facă asta. Vrea doar să-și ia diploma și să plece în Palestina. Poliția găsește cadavrul tatălui lui Moyshe. Presa atribuie crima bandei lui Kaplica. Radziwiłek îl găsește pe autorul unei scrisori antisemite tipărite într-unul dintre ziare. Adam Koc face un plan, împreună cu Żwirski.

Episodul 4

O demonstrație a muncitorilor condusă de Kaplica se ciocnește cu naționaliștii conduși de Żwirski. Buddy este arestat. Szapiro și Moyshe îl sună pe prietenul lui Buddy, care ordonă eliberarea „regelui” gangsterilor. Emilia vrea să emigreze cu familia în Palestina. Szapiro nu are nicio intenție să părăsească Varșovia. Anna descoperă secretul rușinos al procurorului Ziembiński, tatăl ei. Żwirski are un plan de a prelua puterea. Radziwiłek decide să coopereze cu liderul naționaliștilor. El crede că acest lucru îl va ajuta să-și ducă la îndeplinire planul.

Episodul 5

Provocarea lui Radziwiłek reușește. Varșovia fierbe de furie după uciderea unui veteran. Banda lui Buddy Kaplica este în pericol. Naționaliștii lui Żwirski atacă gașca lui Kaplica și organizează un pogrom antisemit. Buddy, împușcat în braț, este arestat. Anna Ziembińska vizitează bordelul lui Ryfka Kij și îi dezvăluie lui Szapiro ce s-a întâmplat cu adevărat cu Buddy. Radziwiłek profită de situație și preia controlul bandei. În ciuda obiecțiilor lui Moyshe, Shapiro este de acord să coopereze.

Episodul 6

Schimbarea vine în gașca lui Buddy Kaplica. Szapiro plănuiește să-l păcălească pe autoproclamatul rege al Varșoviei. Jakub este de acord să coopereze cu Anna Ziembińska. Fiica procurorului își urăște tatăl și vrea să-l discrediteze cu ajutorul lui Shapiro. În schimb, ea promite că o va ajuta să-l elibereze pe Kaplica. Jakub și Anna au o aventură pasională. Oamenii lui Żwirski sunt gata să-și ducă la îndeplinire planul. Între timp, Buddy în închisoare luptă pentru supraviețuirea lui.

Episodul 7

Shapiro zădărnicește planul lui Koc și Żwirski. Prim-ministrul Składkowski recunoscător îl eliberează pe Buddy. Jakub își continuă aventura cu Anna. O tragedie are loc în familia Ziembiński. Andrzej dă vina pe Szapiro și jură să se răzbune. Janusz Radziwiłek, după ce controlul bandei îi scapă din mâini, dă frâu liber furiei. Jakub și familia lui sunt în pericol.

Episodul 8

Membrii bandei divizate a lui Kaplica se întorc unul împotriva altuia. Szapiro înțelege că este îndrăgostit de Anna. Jakub se confruntă cu inamicul său principal, fratele Annei, Andrzej Ziembiński. Andrzej află despre aventura surorii sale cu gangsterul evreu. Ura lui pentru trădarea rasială se dovedește a fi mai puternică decât antisemitismul său. Szapiro și familia sa se îmbarcă într-un avion care se îndreaptă spre Palestina. Jakub realizează că nu poate să-și părăsească orașul natal.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905