Despre serial

Genuri: Dramă Crimă Mister
Anul lansării: 2020

Descriere:

Natalie, o tânără franceză care locuiește în Israel, este acuzată că și-a ucis soțul Eran chiar în noaptea nunții lor.

Karim, un atașat la consulatul francez, are sarcina de a o ajuta pe Natalie și nu poate decide dacă este vulnerabilă și pierdută sau incredibil de manipulatoare. El devine obsedat de acest mister în timp ce Esti, o polițistă israeliană, și superiorul ei de la secția de poliție Beer-Sheva încep să investigheze cazul.

Actori:

Nadia Tereszkiewicz (Nathalie), Reda Kateb (Karim), Dominique Valadié (Rosa), Ariane Ascaride (Louisa), Judith Chemla (Johanna)

Regizori:

Thomas Vincent

Creator:

Shahar Magen

Trailer

Posedare - Sezonul 1

Episodul 1 - Nuntă însângerată

În Beer- Sheva, Israel, la nunta lui Natalie cu Eran Smadja, la tăierea tortului, mirele este ucis, în timpul unei întreruperi de curent, iar Natalie este găsită plină de sânge, cu un cuțit în mână. Karim Taleb de la consulatul francez este trimis să-i ajute la anchetă pe Esti și Rafi, doi polițiști israelieni. Natalie își amintește că soțul ei primise o fotografie cu el, fiind urmărit de cineva.

Episodul 2 - Ruptura

Poliția israeliană organizează o reconstrucție a crimei în sala de nunți. Natalie zice că, înainte ca luminile să se stingă, a folosit baia de la subsol. Esti îi spune că au fost găsite urme din sângele ei și o întreabă ce s-a întâmplat. Natalie susține că nu-și amintește nimic.

Episodul 3 - Fuga

Acasă la părinții ei, Natalie aude un zgomot în subsol. Ea le spune că a fost atacată de un bărbat, dar ei o conving să nu spună nimănui. Rosa crede că tot ce se întâmplă e o pedeapsă.

Episodul 4 - Istoria durerii

Natalie e internată în spital. I se fac o mulțime de teste. Ea nu prezintă semne de viol sau agresiune, dar Karim insistă că Alex a fost cel care i-a atacat. Poliția află unde locuiește Alex. Acolo, ei găsesc un telescop îndreptat spre apartamentul lui Natalie și află că Alex e în Israel de o lună, iar acum se îndreaptă spre Ramallah.

Episodul 5 - Dragoste și alți demoni

După moartea lui Alex, Karim crede că el s-a sinucis. Karim îl suspectează pe Joël că e monstrul misterios care o abuzează pe Natalie. Rosa o duce pe Natalie la Humsa, care îi spune să-i urmeze ordinele, altfel toți bărbații din jurul ei vor muri, iar tânăra decide să se conformeze.

Episodul 6 - Afară

La Humsa, pregătirile de nuntă sunt gata. Sosește o ambulanță cu Elie, întins pe targă și îmbrăcat în costum. Natalie înțelege că trebuie să se mărite cu el. Ea vrea să plece, dar Humsa o reține. Elie va ucide orice bărbat care se apropie de ea. Natalie e de acord să se mărite cu Elie.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905