Film? Serial? Oricând! Genial!

 • Live TV – o mare varietate de canale TV românești și internaționale
 • Restart, Replay programe TV transmise în ultimele 7 zile
 • Bibliotecă video cu sute de filme și seriale Canal+, Studiocanal, Filmbox, AXN, AMC
 • Documentare National Geographic, History, BBC Earth, Crime+Investigation
 • Acces în platforma Max* - cele mai noi producții premium Warner Bros
 • AntenaPLAY cu doar 15 lei/lună
7 zile GRATUIT Play TV Extra

 

Play TV Extra
32.5 Lei prima lună
63 de Lei pe lună

Play TV
 • Peste 100 de canale TV live, dintre care 36 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate
 • HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD
 • Acces inclus și nelimitat* la Max și FilmBox+
 • AntenaPLAY cu doar 15 lei/lună
Vezi 7 zile gratuit
7 zile GRATUIT Play TV

 

Play TV             
16 Lei prima lună
32 de Lei pe lună

Play TV
 • 60 de canale TV live, dintre care 20 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu sute de filme și zeci de seriale
 • Biblioteca VOD cu documentare și desene animate
 • AntenaPLAY cu doar 15 lei/lună
Vezi 7 zile gratuit

* După terminarea perioadei de testare gratuită

 • Play TV Extra
 • Play TV
 • Restart & Replay
 • 36 canale
 • 20 canale
 • Număr maxim dispozitive
 • 2
 • 2
 • Vizionare nelimitată
 • Biblioteca documentare premium National Geographic
 • Acces la extraopțiunea MaxPak (suita HBO și Cinemax)
 • Acces la platforma Max*
 • Filmbox Premium și Extra HD
 • AntenaPLAY
 • 15 lei/lună
 • 15 lei/lună
 • Play TV Adult
 • 4 lei/lună
 • 4 lei/lună

* După terminarea perioadei de testare gratuită

Urmărește pe toate dispozitivele smart, oriunde în UE

Samsung TV
Samsung TV
LG TV
LG TV
Android TV
Android TV
Chromecast
Chromecast
Fire TV
Fire TV
Apple TV
Apple TV
Smartphone or tablet
Smartphone sau tabletă
Laptop
Laptop

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Descoperă o experiență originală de vizionare în biblioteca video Focus Sat TV oricând în aplicația Focus Sat.

Canale TV Live românești

Vezi online cele mai populare canale TV românești

TV Online Focus Sat
 •  

Canale TV Live internaționale

Vezi online cele mai populare canale TV internaționale, iar o mare parte dintre ele dispun de subtitrare în limba română

TV Online Focus Sat

Cu Focus Sat app te bucuri de:

EU

Acces oricând, de oriunde din Uniunea Europeană

Multi-screen

Multi-screen – vezi de pe orice ecran smart

Favorite

Lista canale favorite, notificări emisiuni de interes, control parental

Download to go

Download to go – vezi offline filme și seriale de pe mobil sau tabletă

Profile de utilizator

Până la 5 profile de utilizator

Replay & Restart

Pe fiecare profil poți relua vizionarea de unde ai rămas

Întrebări frecvente

 1. Cum pot comanda oferta TV Online?

  Alege pachetul Play TV care ți se potrivește dintre cele 2 pachete prezentate mai sus și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu. Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii.

 2. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Online?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Online este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, ai acces la ea instantaneu de oriunde ești în Uniunea Europeană și oricând dorești 24/7. Iar din secțiunea Contul meu poți reîncărca oricare dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra oricând dorești sau poți opta pentru plata recurentă și scapi de grija reîncărcării lunare.

 3. Cum pot utiliza smartcard-ul fizic?

  Poți utiliza smartcard-ul fizic cu un receptor sau modul CI+ Focus Sat.

 4. Cum pot accesa pachetul meu TV Online?

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra din browser este necesar să intri pe www.focussat.ro, secțiunea Aplicația Focus Sat și să te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, laptop sau Smart TV) este necesar să descarci aplicația gratuită Focus Sat App via App Store , Google Play Store sau din meniul televizorului tău Smart. Apoi te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

 5. Ce extra opțiuni sunt disponibile?

  Pachetul premium Play TV Adult poate fi adăugat în orice moment pachetului Play TV sau Play TV Extra daca subscriptia acestuia este mai mare de 20 de zile. Te autentifici în Contul meu, iar în secțiunea Panou de control, selectezi perioada dorită și apeși butonul Reîncarcă din dreptul pachetului Play TV Adult.

 6. Ce înseamnă platforme partenere de conținut VOD?

  Platformele partenere, Max , FilmBox+, sunt biblioteci online de conținut video sau aplicații online prin intermediul cărora poți viziona canale TV live sau conținut video la cerere.

 7. Ce este Biblioteca premium National Geographic?

  Biblioteca video on demand National Geographic conține peste 500 de ore de documentare premium organizate în 10 categorii de interes: dramă, istorie, istorie naturală, știință, divertisment, mașini&motoare, cultură, aventură, tehnologie și oameni.

 8. Ce conține Biblioteca VOD extinsă?

  În Biblioteca VOD extinsă poți viziona mii de ore de conținut video: seriale premium exclusive Canal+, filme și seriale (AMC), documentare premium (National Geographic, History), programe pentru copii (JimJam, Minimax, Nickelodeon), divertisment (Comedy Central & Comedy Central HU), show-uri culinare (TV Paprika).

 9. Pe câte dispozitive pot viziona simultan?

  În contul tău Focus Sat App poți înregistra 5 dispozitive. Cu pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra poți viziona pe 2 dispozitive simultan.

 10. Cum pot viziona emisiuni sau filme care au fost difuzate deja?

  Cu funcția interactivă Replay vezi în reluare cu până la 7 zile în urmă programele preferate care au fost difuzate deja. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile.

  Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live. Iar dacă dorești poti reveni la difuzarea live apăsând butonul LIVE. Aceste funcții sunt disponibile pentru 16 canale TV din pachetul Play TV, respectiv pentru 33 de canale din pachetul Play TV Extra.

 11. Cum reîncarc pachetele TV Online?

  Pachetele TV Online Play TV, Play TV Extra și Play TV Adult se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că în cont există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online va fi dezactivat automat.

 12. Cum reactivez pachetele TV Online dacă sunt dezactivate?

  Pentru reactivarea pachetului Play TV, Play TV Extra sau Play TV Adult, te autentifici în "Contul meu", iar în secțiunea "Panou de control", selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului ales. Finalizezi comanda completând datele de contact, de facturare și metoda de plată. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește”. După ce plata a fost aprobată de către banca, vei primi un email de confirmare din partea PayU. Din acest moment produsul sau produsele achiziționate se găsesc în contul tău și le poți activa oricând dorești apăsând butonul “Activează” din secțiunea "Panou de control".

 13. Cum programez plata recurentă?

  Pentru a programa plata recurentă, te autentifici în "Contul meu", în secțiunea "Panou de control" selectezi perioada dorită și apeși butonul "Reîncarcă" din dreptul pachetului TV Online ales. Completezi datele de contact și de facturare, iar în secțiunea "Metoda de plată" selectezi "Activează plata recurentă" și alegi data din lună la care dorești să fie efectuată automat plata pentru pachetul sau pachetele TV alese. Vei fi direcționat către pagina securizată pe plăti a procesatorului autorizat PayU România, unde introduci datele cardului bancar. La final apeși butonul verde “Plătește online”. Te rugăm să te asiguri că la data aleasă de tine în contul bancar există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online.

 14. M-am răzgândit, pot returna pachetul TV Online activat?

  În cazul în care ești în perioada de testare gratuită poți renunța fără niciun cost. Însă, o dată ce ai activat un pachet TV Online, nu este posibilă returnarea contravalorii acestuia.