Despre serial

Genuri: Dramă Crimă Acțiune
Anul lansării: 2015

Descriere:

La începutul mileniului, capitalele din întreaga Europă - de la Londra la Liechtenstein - au fost ținta unor jafuri de bijuterii. Acestea au fost orchestrate de „Panterele Roz” – o bandă renumită pentru raidurile îndrăznețe care aveau loc în plină zi, dar și pentru evadarile spectaculoase ca în filme. Însă, după ce au terorizat bijutierii din Europa timp de un deceniu, aceștia au dispărut brusc.

Actori:

Samantha Morton (Naomi Franckom), Tahar Rahim (Khalil Rachedi), Goran Bogdan (Milan Celik), John Hurt (Tom Kendle), Igor Bencina (Zlatko Mladic), Nikola Djuricko (Milomir Bukva)

Regizori:

Johan Renck

Creator:

Jack Thorne

Trailer

Ultimele Pantere - Sezonul 1

Episodul 1 - Animalul

Trei bărbați jefuiesc un magazin de bijuterii din Marsilia. Jaful în plină zi pare opera infamei bande Pantera Roz, care se retrăsese din afaceri. Dar o fată e împușcată. Deci nu mai e doar o vânătoare de diamante, ci și urmărirea unui criminal. Pe urmele bandei se află comisarul francez Khalil Rachedi și agentul britanic de asigurări Naomi Franckom.

Episodul 2 - Cavalerul alb

În cartierul Les Agnettes din Marsilia poliția organizează un raid și găsește arme. Khalil și un coleg sunt răniți. Când urmăresc armele, ei află că acestea sunt legate de cele din furtul de bijuterii, dar martorii cheie sunt uciși.

Episodul 3 - Himere

Naomi supraveghează un cunoscut comerciant de diamante Sol Meyer. Ea descoperă că diamantele erau în câinele lui Zlatko, dar când intră în casa lui Sol, câinele e mort și diamantele au dispărut. Ancheta lui Naomi se înfundă. Ea nu l-a găsit încă pe Milan Celik, cu care se pare că are o legătură din trecut.

Episodul 4 - Sărutul șerpilor

Milan și Dragan călătoresc clandestin prin Europa, ajutați de Jamezdin, un gangster rom, încercând să ajungă la Belgrad înainte ca Zlatko să-i facă rău fratelui lui Milan. Jamezdin îi atacă. Dragan e omorât, dar Milan scapă.

Episodul 5 - Îngerul morții

Naomi îl urmărește pe Zlatko până la o fabrică abandonată unde oamenii lui Zlatko l-au încolțit pe Adnan. El încearcă să scape, dar cade de pe acoperiș. Milan sosește prea târziu. Naomi și Milan se întâlnesc din nou...

Episodul 6 – Ultima panteră

Milan îi spune lui Naomi că scopul lui e să-l ucidă pe Zlatko, care pleacă la Londra pentru anunțarea proiectului aeroportului la summit-ul UE. Naomi pleacă și ea cu Milan pe urmele lui Zlatko.

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Descoperă o experiență originală de vizionare în biblioteca video Focus Sat TV oricând în aplicația Focus Sat.

Premii și distincții

 

Nominalizat la BAFTA TV Award la categoria "Cel mai bun serial dramă" 2016

 

Câștigător al premiului Royal Television Society, UK la categoria "Cel mai bun design grafic" 2016

 

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905