Episod 7: Klangor 7. episod

Descriere episod:

Echipa plecată în căutarea lui Gabi i-a găsit pantoful pe stânci. Asta nu este o veste bună pentru Wejmans. Piotr Ryszka și Krzysiek Ryszka, frații care lucrează cu Rafał la penitenciar se ceartă serios.

Actorii din episod:

Arkadiusz Jakubik, Maja Ostaszewska, Wojciech Mecwaldowski, Aleksandra Poplawska, Magdalena Czerwińska, Maciej Musiał, Matylda Giegżno, Katarzyna Gałązka

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Detectiv
Anul difuzării: 2021
Focus Sat TV
Klangor

Descriere:

O afacere cu droguri între un gardian și un deținut ia o întorsătură dramatică și duce la evadarea prizonierului psihopat Emil Knapik. Trec 24 de ore până când polițiștii îl găsesc și, odată prins, viața a două familii legate de penitenciar este dată peste cap. Rafal, psihologul închisorii, o caută cu disperare pe fiica sa adolescentă Gabi, care a dispărut fără urmă după ce a mers la o întâlnire cu iubitul ei secret Ariel. Când Ariel este descoperit mort în râu, situația dramatică se complică pe măsură ce Gabi devine principalul suspect. După două zile de anchetă, poliția concluzionează că Ariel ar fi putut să o drogheze pe Gabi și să fi încercat să o violeze, dar într-un act de legitimă apărare, ea l-a ucis și nu a mai putut să trăiască după aceea, punându-și capăt zilelor. Rafal crede cu tărie că fiica lui este încă în viață și va face tot ce este omenesc posibil pentru a o găsi încercând în același timp să-și țină familia unită. Cine a ucis-o pe Ariel și ce s-a întâmplat cu Gabi?

Afișează mai multe Afișează mai puține

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905