Trăiește romantismul epic și drama ca niciodată până acum
Înapoi la blog

Trăiește romantismul epic și drama ca niciodată până acum

08.11.2021 Recomandări TV Concursuri Promoții și oferte

Continuăm veștile bune de la Focus Sat în luna noiembrie cu oferta de vizionare liberă a canalului Timeless Dizi Channel (TDC), prima rețea internațională de seriale turcești, pentru toți clienții TV Satelit și toți clienții TV Online.

Ai activ unul din pachetele TV Satelit ( Acces, Acces Panonia, Acces Plus sau Acces Max) sau ești client TV Online ( Play TV sau Play TV Extra)? Te așteaptă sute de ore cu cele mai bune seriale și telenovele care se bucură de recorduri de audiență.

În limba română, „dizi” înseamnă „serial”, care înlocuiește cuvântul „drama” din denumirea inițială a postului. Timeless Dizi Channel este casa serialelor nemuritoare, așa cum sugerează și brand line-ul  „Casa filmelor bune” sub care se promovează canalele Filmbox din grupul media SPI International, din care face parte și TDC. Poveștile captivante, pline de emoție și pasiune, ale căror narațiuni dezvăluie cultura și valorile turcești, alături de peisajele magnetice care oferă fundalul acestor povești au hipnotizat întreaga lume.

Timeless Dizi Channel te invită să te așezi confortabil pe canapea și te bucuri de oferta de televiziune lineară, clasică a postului, dar la fel de bine poți vedea, oriunde te-ai afla, o selecție de sute de ore de conținut video disponibil on demand, prin platforma FilmBox+.

Îți facem câteva recomandări de vizionare TDC în luna noiembrie:

Stiletto Vendetta - RĂZBUNARE PE TOCURI : 22:35 – în fiecare zi

RĂZBUNARE PE TOCURI

Acţiunea se petrece într-o suburbie din modernul Istanbul, numită "Sarmaşık". Serialul spune povestea războiului nesfârşit dintre "cei buni" şi "bandiţi". În urmă cu aproape 20 de ani, Oya (Gökçe Bahadır) a fost păcălită şi acuzată pe nedrept de cele mai bune 3 prietene din liceu, Merve (Aslıhan Gürbüz), Pelin (Bade İşçil) şi Arzu (Tülin Özen). Neputând să-şi dovedească nevinovăţia, Oya supravieţuieşte unei tentative de sinucidere şi părăseşte Sarmaşık-ul. 20 de ani mai târziu, Oya se întoarce şi drumurile celor 4 femei se intersectează din nou. Pentru ele, vieţile lor nu vor mai fi niciodată la fel.

În serialul "Răzbunare pe tocuri", veţi urmări vieţile a 4 femei puternice, Oya, Merve, Pelin şi Arzu, care par a fi bune prietene, dar în realitate ele simt pasiune, ranchiună şi invidie faţă de celelalte. Oya îşi va ierta vechile prietene sau va dori să se răzbune? Merve va continua să conducă Sarmaşik-ul în pofida secretelor ei? Cine este ucisă până în final? Bun venit într-un joc al puterii cum nu aţi mai văzut.

Endless Love - DRAGOSTE INFINITĂ : 20:10 – în fiecare zi

DRAGOSTE INFINITĂ

Kemal, un student la inginerie minieră, fiu al unor părinţi din clasa mijlocie, şi Nihan, fiica super-preţioasă a unei familii bogate, se îndrăgostesc nebuneşte în pofida diferenţelor de statut social. Kemal şi Nihan reuşesc să rămână împreună până când Kemal pleacă din Istanbul să lucreze într-o mină din Zonguldak. Când încep să aibă loc o serie de evenimente neaşteptate, Nihan ajunge să se mărite cu afaceristul bogat Emir Kozcuoğlu care o iubea din copilărie. 5 ani mai târziu, Kemal revine la Istanbul pentru a se confrunta cu Nihan, Emir şi cu tot ce l-a făcut să lase totul în urmă. Destinul va reuşi să-i readucă împreună pe cei doi îndrăgostiţi?

Black Money Love - Dragoste de contrabandă : 21:45 – în fiecare zi

Dragoste de contrabandă

Omer este un poliţist care vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui care s-a sinucis. El semnează un contract cu statul: va afla cine a furat diamantele, iar în schimb, va afla identitatea ucigaşului logodnicei lui. Elif află că tatăl ei, care decedase, spăla bani pentru mafie. Acum ea trebuie să-şi păstreze familia şi să plătească 2 miliarde datorie pentru diamante. În afară de aceast sora ei se află în mâinile răufăcătorilor.

Ezel: 20:50 – în fiecare zi

Ezel

Omer, un tânăr revenit din armată, ajunge la închisoare în urma unei înscenări puse la cale de logodnică și prieteni. Se preface mort și reușește să scape. Își ia identitatea Ezel, un cartofor care se prezintă ca fiind un bărbat de succes, dar în interior este măcinat de un singur gând – vrea să înțeleagă de ce oamenii pe care îi iubea l-au trădat. Și să se răzbune.

20 Minutes - 20 de minute - 18:30 – în fiecare zi

20 de minute

Aflăm povestea manieratului profesor Ali, care este aruncat într-o lume a acţiunii şi intrigii când soţia lui, Melek, este arestată pentru tentativă de omor asupra unui tânăr, Kerim. Ali trebuie să-şi abandoneze cărţile şi să-şi găsească puterea şi curajul pe care nu ştia că le are, pentru a-şi elibera soţia şi pentru a-şi redobândi viaţa de familie.

Nu ne oprim aici cu suprizele! În perioada 8 – 14 noiembrie Focus Sat și Timeless Dizi Channel te invită la concurs.

Scrie-ne în comentarii la postarea de concurs din 8 noiembrie de pe pagina de Facebook Focus Sat numele serialului tău preferat de la Timeless Dizi Channel și dă tag persoanei alături de care ai vrea să îl vizionezi. Poți câștiga o tabletă Huawei MatePad, Octa-Core, 10.4", oferită de Timeless Dizi Channel, și astfel poți viziona online de oriunde, oricând vrei, serialul tău preferat în Focus Sat App.

Vizionare plăcută și mult succes!

Participă la concurs