Vezi Jocurile Olimpice de vară cu TVR Sport
Înapoi la blog

Vezi Jocurile Olimpice de vară cu TVR Sport

08.07.2024 Recomandări TV

Tot ce trebuie să știi despre TVR Sport

Jurnale de ştiri, competiții sportive naționale și internaționale transmise în direct și dezbateri

Televiziunea Română va transmite Jocurile Olimpice de la Paris, cel mai mare eveniment sportiv din lume care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024, pe TVR Sport și pe alte canale din portofoliul TVR. Mai mai mult decât atât, TVR Sport vine în întâmpinarea ta și cu alte emisiuni dedicate acestui mare eveniment, care prezintă istoria istoria românior la olimpiadele precedente, în seriile „Învingătorii”, „Eroii” și „Speranțe”. De asemenea, poți urmări și emisiunea „Vis la Paris”, moderată de Ana Maria Brânză, care găzduiește sportivi calificați la Jocurile Olimpice din 2024, precum și pe antrenorii acestora.

TVR Sport cu Focus Sat

Începând cu 4 iunie 2024 canalul TVR Sport este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV. Așadar, fie că ai optat pentru televiziune prin satelit sau pentru Focus Sat app, poți urmări online de oriunde te afli în UE emisiunile tale sportive preferate cu TVR Sport, dar și jurnale de ştiri, competiții sportive naționale și internaționale transmise în direct și dezbateri.

Ce sporturi pot urmări pe TVR Sport

Postul de televiziune nu se limitează doar la difuzarea Jocurilor Olimpice din 2024. Aici poți urmări un portofoliu divers de competiții sportive transmise în direct, precum natație, volei, fotbal, șah, handbal, hochei, polo, gimnastică, box, snooker și tenis.

Ce emisiuni pot urmări pe TVR Sport

Emisiunea „Ora de sport” aduce în premieră la un post de televiziune sportivă competiții școlare precum handbal, judo, atletism, tenis de masă, scrimă, baschet, fotbal și volei.

Emisiunea „Ora olimpică” te ține la curent cu ultimele noutăți despre competiții, calificări, sportivi români și evenimente relevante, în așteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Emisiunea „Podcasturile TVR Sport” atinge teme despre legendele sportive, sportivi activi și medicină sportivă.

Vezi online Jocurile Olimpice de la Paris cu Focus Sat app

Canalul TVR Sport și alături de cele mai importante canale din portofoliul TVR sunt disponibile în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile sportive, este posibil cu Focus Sat app pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop sau smart TV. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Transmisiunile sportive în care vor lua startul cei peste 100 de sportivi români calificați la ediția din 2024 a Jocurilor Olimpice sunt printre cele mai importante pentru noi toți, așa că, la momentul potrivit le poți pune pe lista ta de favorite din app! Consultă Ghid-ul din app pentru programul TV actualizat și setează și notificări de vizionare pentru a ști din timp când încep transmisiunile live.

Dacă nu ai deja Focus Sat app o poți descărca si testa gratuit timp de 7 zile. În plus, beneficiezi și de oferta cu 50% reducere!

Focus Sat app