TV Paprika acum în Biblioteca VOD
Înapoi la blog

TV Paprika acum în Biblioteca VOD

16.12.2021 Recomandări TV

Începând din luna decembrie, Biblioteca VOD din Focus Sat App se îmbogățește cu conținut TV Paprika.

Îl poți urmări oricând dorești, de oriunde ești, pe orice dispozitiv smart. Un alt avantaj al utilizării Bibliotecii este că poți opri emisiunea pe care o urmărești și să o reiei oricând de unde ai rămas, sau o poți revedea de câte ori dorești.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru meniul de Crăciun, te invităm să urmărești show-urile culinare: Jiri - Ghidul carnivorilor și Calendarul de Advent.

 

Jiri - Ghidul carnivorilor

Jiri - Ghidul carnivorilor

Jiří Halamka iubește o carne bună: tânărul chef din Cehia ne arată ce arome excelente putem obține din cărnuri cunoscute, sau mai puțin cunoscute, într-un mod rapid, ingenios și întotdeauna delicios! Vei găsi cu siguranță cel puțin o rețetă care să te inspire în cele 5 episoade ale seriei.

 

Calendarul de Advent

Calendarul de Advent

Nu există Crăciun fără dulciuri, și toată lumea se bucură când primește un cadou frumos împachetat.

În fiecare zi din perioada de Advent, Gerti prepară bunătăți care pot fi oferite drept cadou. Ai de unde alege dintre rețetele de biscuiți om de zăpadă topit, bulgări cu nuci pecan, ciocolată caldă în borcan, acadele jerbo, migdale bavareze, brioșe aromate, linzer cu marțipan, bomboane de caramel sărate, tabletă de ciocolată, biluțe din biscuiți și multe altele pe care le poți descoperi în fiecare din cele 24 de episoade ale show-ului.

Apoi, Anita le împachetează creativ și original pe fiecare dintre acestea, garantând că pregătirile de Crăciun vor fi de neuitat!

Biblioteca TV Paprika

 

Începând cu luna aceasta până pe 31 ianuarie, Biblioteca VOD din Focus Sat App este disponibilă tuturor clienților TV Satelit și TV Online, indiferent de pachetul reîncărcat.

Iar dacă nu ești clientul nostru, alege noua ofertă TV Online și primești 30% reducere în prima lună la activarea oricărui dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra. În plus, poți testa gratuit aplicația online Focus Sat timp de 7 zile.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE