De Craciun cele mai cunoscute posturi TV se întrec în oferte
Înapoi la blog

De Craciun cele mai cunoscute posturi TV se întrec în oferte

22.12.2021 Recomandări TV

Crăciunul va strânge în faţa televizorului întreaga familie pentru că ofertele celor mai cunoscute posturi TV se adresează şi celor mari, dar şi celor mici!

Crăciunul este prin tradiție o sărbătoare în familie, ocazie cu care toţi se reunesc, părinţi, copii, nepoţi îşi fac daruri, se bucură de clipele petrecute împreună în jurul mesei, cu credinţa că prin cinstirea cum se cuvine a sărbătorilor vor avea un an mai bogat.

Ca în fiecare an ne bucurăm de programe speciale dedicate sărbătorilor de iarnă din care nu lipsesc filmele tematice, concertele de colinde şi ediţii ale unor show-uri de succes.

Îți facem mai jos câteva recomandări de vizionare:

 

Vineri, 24 decembrie 2021

 

Pro TV

 • 13:30 - emisiunea „Visuri la cheie” schimbă destine, readuce zâmbetul și speranța pe chipurile unor oameni greu încercați de viață.
 • 15:30 - filmul „Miracolul de pe strada 34” (1994): Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy și fetița ei nu cred prea mult în spiritul și atmosfera mirifică a Cră Când Doris este însărcinată să găsească cel mai potrivit Moș Crăciun pentru a împărți daruri copiilor în magazin, îl alege pe Kriss Kringle care, după cum se dovedește foarte curând, este convins că este chiar Moș Crăciun.
 • 20:00 – binecunoscutul serial „Las Fierbinţi” vine cu o ediție specială de Craciun.
 • 22:00 – filmul „Jumanji: Aventură în junglă” (2017): Patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel, descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji.
 • 00:15 – filmul „Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri” (2015): Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de pirați și dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră.

 

Antena 1

 • 20:00 – filmul „Singur acasă” (1990): Comedia continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuțul erou, Kevin McCallister, este adorat de toți copiii din lume. Datorită acestui rol, Macauley Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor. Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin de 8 ani - părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa...
 • 22:00 – filmul „Singur acasă 2 - Pierdut în New York” (1992): Kevin McCallister revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv (Joe Pesci și Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare. Twentieth Century Fox prezintă urmarea la comedia care s-a bucurat de un mare succes, filmul care se situează pe locul trei din punct de vedere al încasărilor din întreaga istorie a filmului artistic.
 • 00:30 – filmul „Singur acasă 3” (1997): Patru spioni versați și hoți de tehnologie industrială de ultimă oră, cu înaltă calificare în branșa lor fură un cip ultrasecret de la Air Force. Ca să se asigure că trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusiții spărgători ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul într-o mașinuță de jucărie. Numai că, în harababura de la aeroport, jucaria în care este ascunsă o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greșeala la morocănoasa doamna Hess. Care are o slăbiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, năzdrăvanul Alex Pruitt. Ce poate face un puști cu puțină vopsea și câteva obiecte casnice, atunci când cineva vrea să-i ia jucăria preferată, poate pune in dificultate chiar și marina americană....

 

TVR 1

 • 14:50 - Mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei Române
 • 21:00 – 23:00Iată, vin colindători!: Iuliana Tudor pregăteşte o seară specială cu grupuri de colindători şi vedete ale folclorului românesc care vestesc Naşterea Domnului prin cântece de Crăciun
 • 23:10 – filmul „Crăciun la magazin” (2018): Aventura lui Noelle începe când este închisă în magazinul în care lucrează, chiar în ajunul Crăciunului. Inițial, nu este îngrijorată de perspectivă, dar în curând se întâlnește cu o femeie care susține că este îngerul ei păzitor. Alături de ea pleacă într-o călătorie temporală și în timp ce vizitează Crăciunul trecut, prezent și viitor întâlnește un pompier chipeș, alături de care trebuie să organizeze Gala de Crăciun. Rămâne de văzut dacă această escapadă o va ajuta pe Noelle să descopere adevăratul spirit al sărbătorilor și să găsească dragostea pe care o așteaptă.

 

Kanal D

 • 20:00 – serialul “Prizoniera destinului” (2019) - Personajul central, o tânăra prinsă între iubirea pentru cea care i-a dat viață și cea pentru mama adoptivă, va impresiona prin alegerile sale și parcursul sinuos între două lumi, cea a bogaților și cea a să Inspirat dintr-o poveste de viață reală, serialul o are în centrul acțiunii pe Zeynep, o femeie care traversează o serie de experiențe dramatice. Aceasta provine dintr-o familie săracă, dominată de un tată alcoolic. O tragedie îi lovește când fratele lui Zeynep moare în urma unui tratament inadecvat. Norocul micuței se schimbă din momentul în care familia pentru care lucrează mama sa ca menajeră se oferă să o adopte. Părinții fetei acceptă în speranța că viața ei se va schimba în bine. Astfel, Zynep ajunge să fie înconjurată de dragoste și să aibă o viață frumoasă, totuși ceva parcă îi lipsește, iar această lipsa are legătură cu ruptura de cei care i-au dat viață.
 • 22:30 – reality show-ul “Bravo, ai stil!” vine cu noi răsturnări de situație

 

Prima TV

 • 20:00 – binecunoscuta emisiune de satiră „Cronica Cârcotașilor” vine cu o ediție specială de Craciun.
 • 23:00 – filmul „Borcanele de Craciun” - Bazat pe romanul lui Jason Wright, spune povestea reporteriței Hope Jensen care descoperă secretul din spatele „Borcanelor de Crăciun”, borcane umplute cu bani și date în mod anonim oamenilor nevoiași. Fenomenul a schimbat nenumărate vieți.

 

Sâmbătă, 25 decembrie 2021

 

Pro TV

 • 12:45 – filmul „Crăciun cu scântei” (2006): Pentru Steve Finch din Cloverdale, Massachusetts, Crăciunul este cel mai frumos moment al anului. De ani de zile, Steve veghează ca toți membrii să respecte întocmai traditțile și o face atât de sârguincios încât soția sa Kelly, fiica sa, Madison și fiul său, Carter abia îl mai suportă. În ciuda protestelor lor, Steve planifică sărbătorile de iarnă în cele mai mici amânunte – începând cu fotografia de familie pentru felicitarea tradiționala de Crăciun, continuând cu colindarea vecinilor și terminând cu împodobirea bradului. Lucrurile se complică, însă, cu apariția unei concurențe neașteptate. Noul său vecin, Buddy Hall, este hotărât să-l întreacă. Rivalitatea dintre Steve și Buddy riscă să strice sărbătoarea de Crăciun a tuturor.
 • 14:45 – filmul „Minunea” (2017): August Pullman este un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi. În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se străduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.
 • 17:00 – filmul „Câinii zăpezii” (2002): Când dentistul Ted Brooks din Miami află că i-a fost lăsată prin testament o comoară, călătorește până în Alaska pentru a intra în posesia "comorii". Dar aici are parte de o mare dezamăgire: "comoara" este de fapt un grup de câini: Diesel, Scooper, Nana, Yodel, Sniff, Mack, Duchess și Demon, care par să nu-l placă pe noul lor stăpân. Înrăutățind lucrurile, un localnic, Thunder Jack, îi pune bețe în roate lui Ted. Vrând să pună mâna pe câini, Jack face tot posibilul pentru a-l trimite pa Ted înapoi la Miami. Dar pentru că viața lui Ted este legatã de cea a câinilor, el jurã sã învete sã conducã sania trasã de câini indiferent ce ar însemna acest lucru.
 • 20:00 – binecunoscutul serial „Las Fierbinţi” vine cu o ediție specială de Craciun.
 • 22:00 – filmul „Pinguinii domnului Popper” (2011): Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii Popper’s Penguins care a fost scris în 1938 de Richard și Florence Atwater. Cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica și care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” și coregrafice, pictorul pornește într-un turneu, neștiind că cei 6 pinguini nu sunt atât de cuminți pe cât păreau la început.

 

Antena 1

 • 17:00 – filmul „Omu' de la Zoo” (2011): Animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes, cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăște să plece de la Zoo pentru a-și căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuși niciodată să cucerească o fată. Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obișnuiseră de la începuturi și să-și dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l învețe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite.
 • 20:00 – celebrul film animat „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” (1937): "În această capodoperă, un permanent antropoforism caracterizează mișcările și expresiile personajelor-animale, a eroilor preluați din basmul fraților Grimm cu atâta fantezie." - E. Fuzellier (Secolul cinematografului, 1989). Alba ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scapă cu viața, prințesa nimerește în pădure la casuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea aflând că prințesa trăiește pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.
 • 21:45 – filmul „Regele leu” (2019): În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu. Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.
 • 00:00 - Concert extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică 2021

 

TVR 1

 • 15:50 – filmul “Micul print” (2015): Redescoperă acum una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry. Eroina povestirii este Fetița, pe care mama sa o învață cum să se poarte în lumea adulților. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinț. Aici începe călătoria magică și emoționantă a Fetiței în universul Micului prinț. Iar Fetița își redescoperă copilăria și învață că cel mai important lucru este să ai prieteni și să înțelegi esențialul vieții prin prisma inimii; căci esențialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului.
 • 21:00 - „Poveşti de Crăciun” spuse la gura sobei, într-o atmosferă caldă, cu parfum de portocale şi cozonac. Câteva dintre cele mai iubite persoane publice din România vin pentru o întâlnire specială cu cel mai aşteptat personaj al sfârşitului de an. „Întâlnirea cu Moş Crăciun înseamnă, pentru invitaţii Poveştilor de Crăciun, nu doar surprizele pe care Moşul le-a adus în sacul lui, ci şi un prilej de a-şi aminti cele mai frumoase momente de sărbătoare pe care le-au trăit în copilărie, lângă brad, alături de cei dragi, de aproape şi de departe”, dezvăluie Alina Amza, realizator al programului.

 

Kanal D

 • 20:00 – program special „Aventuri în Târgul de Crăciun” se desfășoară într-o piață de Crăciun stilizată, cu căsuțe de lemn, brad, luminițe colorate, Moș Crăciun, cadouri, mâncare, băutură, scena pentru momentele artistice, parodii muzicale, spectacole de stand-up comedy, imitații de tot felul. Piața de Crăciun este colorată, veselă, relaxată, populată de cele mai reprezentative tipologii populare: bogați, săraci, gospodari, interlopi, migranți, vaccinați, nevaccinați, mulțumiți, nemulțumiți. Distribuția este pe măsură: Jojo, Diana Dumitrescu, Andreea Doinea, Monica Anghel, Lia Sinchevici, Irina Stefan, Sorin Pârcălab, Dragoș Musat, Gicu Gojira, Robert Emanuel, Lucian Ghimisi, Nicu Banea, Ovidiu Niculescu, 1Q Sapro, Ramona Hanganu.
 • 22:00 – reality show-ul “Bravo, ai stil!” vine cu noi răsturnări de situație

 

Prima TV

 • 12:00 – filmul “Înger sub acoperire” (1999): Harrison Tyler este surprins într-o bună zi de o întâmplare pe care nu ar fi imaginat-o nici în scenariile științifico-fantastice pe care le scrie: fosta lui iubită, Melissa, îi face o vizită neașteptată și-i adresează o rugăminte și mai neașteptată: îi cere să aibă grijă de fiica ei, Jenny, timp de o lună. Dintr-un motiv pe care nici el nu-l înțelege prea bine, Harrison acceptă, iar din acel moment viața lui ia o întorsătură neașteptată. Studiind certificatul de naștere al fetiței, Harrison descoperă cu stupoare că în dreptul rubricii cu numele tatălui este trecut chiar el. După mai multe investigații, acesta află că într-adevăr, el este tatăl biologic al fetiței, deși niciodată nu a bănuit acest lucru.
 • 14:00 – filmul “Miracol de Crăciun” (2009): Jessica, avocat federal, se întoarce de Crăciun în casa părintească. Atunci când descoperă că locuința în care a copilărit și a crescut a fost vândută unui străin, Jessica se hotărăște să o cumpere înapoi. Încearcă să-l aresteze pe Michael, noul proprietar al casei, dar fără să-și dea seama cine este acesta cu adevărat.
 • 16:00 – filmul “Scrisori către Moș Crăciun” (2010): În această comedie romantică, o femeie misterioasă care lucrează la poștă răspunzând scrisorilor către Moș Crăciun, fură inimă unui postaș fără iluzii.
 • 20:00 – filmul “Grace de Monaco” (2014): Aflată în plină ascensiune și cu un viitor strălucit la Hollywood, Grace se îndrăgostește de Prințul Rainier cu care se și căsătorește în 1956. Șase ani mai târziu, captivă într-o căsătorie nereușită, frumoasa prințesă primește o nouă șansă de a se întoarce la actorie după ce reputatul regizor Alfred Hitchcock îi oferă rolul principal într-unul din filmele sale. Cu toate acestea, contextul politic extrem de instabil dintre Franța și Monaco o împiedică pe Grace să își urmeze pasiunea și o obligă să își facă datoria ca Prințesă de Monaco.
 • 22:30 – filmul “Bucatarul” (2012): Un bucătar cu vechime se confruntă cu noii patroni ai restaurantului, care vor ca localul să piardă o stea în rating-ul său pentru a aduce un bucătar tânăr, specializat în gastronomie moleculară.

 

Duminică, 26 decembrie 2021

 

Pro TV

 • 10:30 – filmul „Grinch” (2018): Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură. Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?
 • 16:15 – filmul „Frumoasa şi Bestia” (2017): Disney ne răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viaţă, utilizând o tehnologie de ultimă generaţie, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm. În micul oraş Villeneuve, Belle, o tânără luminoasă, cu un spirit liber, locuieşte cu tatăl său, Maurice, un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston, ignorându-l cu desăvârşire. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei, iar Belle pleacă în căutarea lui, îl găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său.
 • 20:00 – filmul „Infernul din zgarie nori” (2018): Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, este in prezent consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.
 • 22:00 – filmul „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” (2019): În timp ce Primul Ordin continuă să facă ravagii în Galaxie, Rey îşi încheie pregătirea ca Jedi. Totuşi, pericolul revine pe măsură ce maleficul împărat Palpatine se întoarce din morţi. În timp ce lucrează cu Finn şi Poe Dameron să îndeplinească o nouă misiune, Rey nu doar că îl va înfrunta din nou pe Kylo Ren, dar va descoperi şi adevărul despre părinţii ei, împreună cu un secret mortal care îi va influenţa viitorul şi soarta, ca şi confruntarea finală ce urmează să aibă loc. Acum, conflictul legendar între Jedi şi Sith ajunge la paroxism ducând la bun sfârşit saga Skywalker.

 

Antena 1

 • 20:00 – celebrul show “iUmor” va avea marea finală
 • 01:30 – filmul „Fete rele 2” (2011): Povestea se învârte în jurul unei noi eleve la liceul din oraș, Jo Mitchell. Ea este de acord să se împrietenească cu o fată nu prea populară, Abby, la îndemnul mamei bogate a acesteia pentru a-i plăti taxele la colegiul unde visează să ajungă. Jo și Abby se răzvrătesc contra „fetelor rele” ale școlii, Mandi, Hope și Chasity. Între timp, fratele mai mare al lui Mandi, Tyler, se îndrăgostește de Jo. În această mare bătălie, miza devine loialitatea, care se sfârșește când una dintre fete constată că prietenia ei a fost cumpărată și plătită.

 

TVR 1

 • 12:00 - Gheorghiţa Nicolae şi echipa emisiunii „Tezaur folcloric” te aşteaptă să fim „Împreună de Crăciun”. Colinde tradiţionale, cântece din vatra satului, urări de bine şi sănătate vei primi din partea grupurilor şi a interpreţilor din toate zonele folclorice ale ţării.
 • 17:10 - Cristi Tabără şi echipa „Exclusiv în România” te invită... acasă la Arsenie Boca. Mai exact, la Vaţa de Jos, în inima Apusenilor, pe tărâmul în care a văzut lumina zilei unul dintre cei mai mari duhovnici ai României.

 

Kanal D

 • 20:00 – filmul „Haos de Crăciun”: Ah, perioada sărbătorilor... Acele momente magice când toată lumea se adună... Și care îți amintesc un lucru...FAMILIA, UN CADOU PE CARE NU ÎL POȚI RETURNA! Charlotte Cooper are o dorință de Crăciun simplă. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generații, adunarea clanului Cooper sub același acoperiș a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea și bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare și vor venit musafiri neașteptați. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent și Viitor vor sta cu capetele sus pe când fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă. Sam Cooper a fost, fără prea multă tragere de inimă, de acord cu dorința lui Charlotte, soția lui de 40 de ani încoace, să nu anunțe vestea despărțirii lor tocmai de Crăciun. Însă lucurile nu se opresc aici!

 

Prima TV

 • 12:00 – filmul „Un sărut de Crăciun” (2011): Wendy este o tânără proiectantă al cărei talent n-a fost încă descoperit. Dorind să atingă succesul, femeia își părăsește serviciul și devine asistenta uneia dintre cele mai cunoscute proiectante din domeniu. Wendy lucrează mult și adesea rămâne la serviciu după ore. Într-o seară, după o zi obositoare, Wendy este blocată în ascensor împreună cu un chipeș necunoscut. Între cei doi se formează o legătură care se termină printr-un sărut pasional. Totuși, când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge. Cine este bărbatul din ascensor? Oare destinele lor se vor mai împleti și altă dată?
 • 14:00 – emisiunea “Poezie si delicateturi”: Și în acestă zi specială de Crăciun Mircea Dinescu ți-a pregătit un show prin care intri într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar bucătăria tradiţională este la ea acasă.
 • 20:00 – filmul “Prieteni și atât” (2005): Chris Brander a fost întotdeauna prieten cu Jamie Palamino, dar acum este timpul să decidă care va fi pasul următor în relația lor. Dezamăgit de refuzul acesteia, Chris va pleca din oraș și va deveni un cunoscut producător muzical. Peste ani, el se întoarce acasă printr-o conjunctură favorabilă, o reîntâlnește pe Jamie și încearcă din nou să-i fie mai mult decât un simplu prieten.

 

Canalele TV mai sus-menționate sunt disponibile în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra.

Antena 1 se vede online direct din aplicația AntenaPLAY la care ai acces gratuit dacă ai activat oricare din pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra.

 

Poți viziona canalele TV live în aplicația Focus Sat, pe orice dispozitiv smart, iar dacă dorești să revezi anumite emisiuni sau filme, dai Replay și vizionezi conținutul TV cu până la 7 zile în urmă.

Dacă nu ești clientul nostru, optează pentru oferta TV Online și la activarea unuia dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra primești 30% reducere în prima lună. Testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile și convinge-te!

ÎNCEARCĂ GRATUIT

 

Sărbători fericite alături de Focus Sat!

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE