Maratoane de comedie si staruri la TV 1000
Înapoi la blog

Maratoane de comedie și staruri la TV 1000

13.12.2021 Recomandări TV

Recomandări inspirate pentru zile friguroase

La TV 1000 suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

A început sezonul comediei! Urmărește-l în fiecare seară de la ora 17:45

E cea mai frumoasă perioadă a anului! Unii dintre noi se molipsesc de spiritul Sărbătorilor și sunt gata să-și alunge grijile cu un hohot de râs, dar alții au nevoie de puțin ajutor ca să intre în ritmul voioșiei și să învingă tristețea iernii. Pentru aceștia din urmă, nu există soluție mai bună decât să se delecteze cu unele dintre cele mai amuzante comedii din ultimii 25 de ani, având în distribuție nume legendare.

Will Ferrell și băieții lui își propun să demonstreze că rolul de crainic TV nu e pentru femei, în filmul Un știrist legendar.

Un știrist legendar

Christopher Reid și Christopher Martin organizează o Petrecere acasă care le iese atât de bine, încât nu se mulțumesc doar cu una sau două, ci dau direct trei!

Petrecere acasă

Cameron Diaz și Ashton Kutcher pun la încercare zicala „Ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas". Cei doi sunt obligați, din motive legale, să trăiască o vreme ca și când ar fi căsătoriți în Mariaj la Vegas fiindcă e în joc o sumă foarte mare de bani.

Mariaj la Vegas

Owen Wilson concurează pentru cel mai căutat post de stagiar din lume în filmul Stagiarii.

Stagiarii

 

Pentru și mai multă comedie, îți recomandăm maratonul de filme Coana Mare

Duminică 19 decembrie, de la 16:00

Agentul FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) pleacă în misiune sub acoperire ca să prindă un criminal - nu doar o dată sau de două, ci chiar de trei ori! Extrem de devotat meseriei lui, agentul e gata să apeleze la toate tehnicile și obiectele de recuzită pe care i le poate oferi FBI-ul, ca să se transforme în bunica afro americană Hattie Mae, căreia prietenii și rudele îi spun cu drag Coana Mare.

Coana Mare

Malcolm îi cere ajutorul și fiului său, Trent, care se deghizează la rândul lui într-o altă doamnă, în cea de-a treia și probabil cea mai amuzantă tranșă cu „Coana Mare", în filmul Așa tată, așa fiu.

 

În fiecare seară, începând de luni 20 decembrie, de la 22:00 ai întâlnire cu vedetele de la Hollywood

E acea perioadă din an când stelele de cinema strălucesc cel mai tare: Clint Eastwood, Arnold Schwarzenegger, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Ryan Gosling, Brad Pitt și David Bowie apar pe lista celor mai celebre, mai apreciate și mai ușor de recunoscut vedete de cinema din toate timpurile. Anul acesta, se vor întâlnii cu toții aici, pentru un sezon impresionant, cu filme de Sărbători.

Îndoiala

Îndoiala

22 decembrie

Sora Aloysius (Meryl Streep) crede că a descoperit păcatul suprem când aude că părintele Flynn cel atât de popular se arată interesat de un băiat cu probleme. Neavând însă dovezi, singura ei certitudine e îndoiala.

Sala de lupte

23 decembrie

Sala de lupte

Sătul de cariera de birou în care simte că se plafonează, un tânăr (Brad Pitt) și șiretul lui prieten, Tyler Durden (Edward Norton), deschid un club unde bărbații vin să-și descarce frustrările bătându-se între ei, la sânge.

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

24 decembrie

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

O dramă bazată pe fapte reale. Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), un vânător plecat într-o expediție care căuta blănuri în anii 1820, e rănit de un urs și părăsit de oamenii lui, dar se luptă să rămână în viață.

Necruțătorul

25 decembrie

Necruțătorul

Au trecut 11 ani de când Billy Munny ( Clint Eastwood) a pus jos armele, ca să se ocupe de copiii și de ferma lui cu probleme. Dar o recompensă uriașă îl atrage din nou în joc, alături de loialul lui partener Ned.

Bugsy

25 decembrie

Bugsy

Povestea începuturilor lui Benjamin "Bugsy" Siegel în Las Vegas.

Filmul prezintă viața gangsterului Bugsy Siegel (Warren Beaty) și relația sa amoroasă cu Virginia Hill (Anette Benning)

Magnolia

27 decembrie

Magnolia

Un mozaic narativ de proporții impresionante adună personaje care interacționează, căutând iubirea, iertarea și sensul vieții, în San Fernando Valley. Iar distribuția filmului este impresionantă: Julianne Moore, Tom Cruise, Philip Baker Hall, William H. Macy, Philip Seymour Hoffman, Thomas Jane, John C. Reilly.

 

Canalul TV 1000 este disponibil în pachetul TV Satelit Acces și în pachetul TV Online Play TV .

Îl poți viziona live pe TV dar și în aplicația Focus Sat pe orice dispozitiv smart oriunde te afli în Europa.

VEZI TV 1000 ONLINE

 

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Câștigă premii pline de magie cu Focus Sat!

Activează sau reîncarcă online orice serviciu Focus Sat, TV Satelit sau TV Online, până pe 31 decembrie, inclusiv, și intri automat în tragerea la sorți pentru super premii.

Pentru și mai multe cadouri și provocări te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE