Descoperă funcțiile Restart și Replay
Înapoi la blog

Creează-ți propriul program TV cu funcțiile Restart și Replay

20.05.2022 Focus Sat App

Cu funcțiile Restart și Replay vezi când vrei ce se transmite live la TV

Cu aplicația Focus Sat ai acces la canalele online din pachetul tău TV oricând, oriunde și pe orice dispozitiv smart. Deseori, agenda ta zilnică nu este compatibilă cu data sau ora de difuzare live a programelor TV preferate: episoade noi ale serialului favorit, meciul din play-off sau talk-show-ul serii. Astfel, se întâmplă să nu reușești sa urmărești tot ce îți dorești.

Însă, cu ajutorul funcțiilor Restart și Replay disponibile în aplicația Focus Sat, poți să vezi în reluare sau de la început filmele, serialele, știrile, show-urile sau documentarele difuzate live în ultimele 7 zile, pe cele mai urmărite 41 de canale TV online. Acum nu mai ai niciun motiv să pierzi emisiunile preferate. Ai deplină libertate să-ți creezi propriul program TV. Experiența vizionării canalelor preferate este una interactivă, poți pune pe pauză în orice moment și continua mai târziu, poți alterna ecranele smart de pe care urmărești programele TV. Tu ești în control!

În funcție de pachetul tău TV Satelit Acces sau TV Online Play TV, urmărești până la 41 de canale care permit Replay și Restart: de la canale naționale (TVR 1, PRO TV, Kanal D, Prima TV etc.), la cele de filme (HBO, Cinemax, AXN, FilmBox, Film Cafe, TDC, Epic Drama etc.), la canale destinate documentarelor (National Geographic, HISTORY, Viasat, BBC Earth etc.), până la canale dedicate copiilor (Disney Jr, Disney Channel, TeenNick), evenimentelor sportive (canalele Prima Sport) sau destinate adulților. Poți consulta aici lista completă a acestor canale TV. Tot ce ți-ai putea dori să revezi se află la doar câteva clickuri distanță.

Află cum poți urmări programe TV de la început sau în reluare timp de 7 zile de la data difuzării live!

Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal TV care este transmisă live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești, poți pune pauză și apoi apeși butonul "LIVE" pentru a o vedea în timp real. Imaginează-ți că ai ratat golul echipei preferate când ai plecat să deschizi ușa prietenilor invitați la seara de fotbal. Nu trebuie să-ți faci griji, cu ajutorul funcției Restart poți selecta orice moment dorești să revezi și apoi reveni la transmisiunea live.

Cu funcția Replay vezi sau revezi programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe 41 de canale TV. Accesezi secțiunea Ghid TV din aplicație, selectezi ziua difuzării, apoi canalul preferat și dai click pe "Urmărește". Dacă aseară a fost transmis în premieră un film pe care voiai neapărat să-l urmărești, dar ai fost prins într-o ședință importantă, cu Replay ai 7 zile la dispoziție să-l vezi în reluare. Iar dacă ți s-a întâmplat să auzi dimineața colegii comentând o fază controversată din talk show-ul de seară și să nu înțelegi nimic din ceea ce vorbesc, ei bine, cu funcția Replay nu vei mai fi niciodată în această situație pentru că acum ai posibilitatea să vezi faza despre care vorbeau. Sau, dacă două meciuri de fotbal importante sunt transmise de la aceeași oră; pe unul dintre ele îl poți vedea live, iar pe al doilea în reluare, oricând în următoarele 7 zile de la difuzare. Sau le poți vedea pe ambele în reluare atunci când programul tău îți permite.

Cum găsești conținutul Replay & Restart în Focus Sat App?

Atunci când vrei să folosești funcțiile Restart și Replay din aplicația Focus Sat, accesezi secțiunea "Descoperă" în care conținutul TV disponibil pentru Restart & Replay este prezentat în categorii de interes (Biblioteca Focus Sat TV, filme, seriale TV, National Geographic, știri, sport, pentru copii, documentare, gastronomie și multe altele), dar și ca listă de canale TV din care alegi sigla canalului pe care dorești să-l vizionezi.

Sau, din secțiunea Biblioteca accesezi categoria Reluare, selectezi canalul TV dorit, data din calendar, apoi emisiunea sau filmul pe care vrei să-l vezi sau revezi. Aici găsești lista canalelor TV disponibile cu funcțiile Restart și Replay în funcție de pachetul tău TV Satelit Acces sau TV Online Play TV activ. Chiar dacă ai pierdut difuzarea live, conținutul video este disponibil timp de 7 zile pentru reluare.

Pentru și mai multe informații poți urmări aceste tutoriale special create pentru tine.

Este important să știi că în contul tău din Focus Sat App poți adăuga până la 5 profiluri de utilizator, iar fiecare utilizator își poate crea propria sa Listă de programe TV care permit Replay & Restart și poate relua vizionarea de unde a rămas chiar și atunci când alternează utilizarea aplicației pe mai multe ecrane ale dispozitivelor smart. De exemplu, dacă revezi un film pe smart TV și trebuie să ieși din casă înainte de a vedea și finalul acestuia, poți continua vizionarea pe mobil sau tabletă oricând ai timpul necesar și de oriunde te afli. Tot ce trebuie să faci este să alegi conținutul TV pe care dorești sa îl urmărești și să apeși pe iconița cu plus. Toate programele alese de tine se vor regăsi în Lista mea/ Marcaje ghid TV.

În concluzie, Focus Sat App este o aplicație care duce experiența vizualizării unui canal TV la un nou nivel. Având o interfață ușor de utilizat, Focus Sat App oferă o modalitate inovatoare de a viziona programele favorite de la TV - seriale, filme sau orice alte transmisiuni în direct - prin funcții precum Replay și Restart atunci când dorești și de oriunde ești.

În aplicația Focus Sat, te poți bucura de programele preferate în ritmul propriu. Poți viziona un canal TV live sau poți pune pe pauză și apoi să reiei de unde ai rămas. Prin intermediul funcțiilor Restart & Replay nu vei mai rata niciodată emisiunea sau serialul preferat.

 

Cu Focus Sat App te bucuri de o experiență de vizionare interactivă completă.

Descarcă gratuit aplicația Focus Sat din Google Play Store (Android), App Store (iOS), sau direct din meniul smart TV-ului tău. Vei putea viziona canale TV online și conținut video la cerere de oriunde ai acces la internet, în România sau în oricare din țările UE.

Aplicația Focus Sat este disponibilă gratuit tuturor clienților TV Satelit

Și oferă acces la conținut TV live și în reluare, precum și la conținut video la cerere pe orice dispozitiv mobil sau ecran smart. În funcție de pachetul tău TV Satelit activ poți viziona în reluare peste 40 de canale TV.  Lista completă a acestor canale este disponibilă aici.

Testează gratuit TV Online timp de 7 zile

Alege unul dintre pachetele TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai acces oriunde și oricând vrei la peste 100 de canale TV live, la peste 40 de canale disponibile cu Restart & Replay, precum și la Biblioteca VOD. Timp de 7 zile poți testa gratuit aplicația Focus Sat și să vezi live sau în reluare canale TV online de știri, filme, sport, documentare, reality show-uri românești și internaționale, oriunde în UE.

Testează gratuit

 

Trimite-ne feedbackul despre Focus Sat App și poți câștiga un Smart TV LG

Utilizând Focus Sat App ai parte de o experiență de vizionare interactivă completă, dar și de posibilitatea de a câștiga unul dintre premiile acestei luni. Indiferent dacă ai folosit deja aplicația sau vrei să o testezi începând chiar de azi, ne poți lăsa feedbackul tău despre App până pe 31 mai, inclusiv, și intri în tragerea la sorți pentru 1 Smart TV LG UHD sau unul dintre cele 15 pachete TV gratuit pentru 1 lună.

Participă la concurs