Focus Sat App are un nou look
Înapoi la blog

Focus Sat App are un nou look

04.04.2023 Focus Sat App Informări

Noua interfață din Focus Sat App este ușor de utilizat, intuitivă și te ajută să identifici rapid conținutul VOD sau canalul TV căutat.

În pagina principală regăsești principalele categorii de conținut video (filme, seriale, documentare, divertisment, pentru copii, știri, telenovele), secțiuni dedicate celor mai noi filme adăugate în Biblioteca VOD, topul celor mai vizionate filme și seriale VOD, precum și cele urmărite cu Replay (în reluare), secțiunea Biblioteca VOD, show-urile momentului, secțiune specială pentru emisiunile transmise pe canalele TV live, și bineînțeles, link către Lista ta de filme și programe pe care ai început să le urmărești deja.

Homepage

Oricând dorești să vezi un film, accesezi secțiunea Filme și vei putea alege dintre cele disponibile la cerere prezentate pe categorii de interes (acțiune, comedie, fantezie, romantic, polițist, de groază, adolescenți, dramă, suspans, documentar) sau dintre cele difuzate pe canalele TV (live sau în reluare). Secțiunea Seriale conține producții europene multi-premiate Canal+ , serii internaționale puse la dispoziție de FilmBox on Demand, precum și lista celor mai urmărite canale TV disponibile în reluare (HBO, AMC, Warner TV, TV1000, AXN, HBO2, HBO3, Filmcafe, Cinemax, Cinemax2, FilmBox Premium, Dizi, Epic Drama, FilmBox Stars, FilmBox Extra).

De asemenea, în toate celelalte categorii de conținut video vei regăsi titluri VOD, difuzate pe canalele TV live sau în reluare.

Filme

Biblioteca video extinsă conține zeci de mii de ore de conținut video disponibil la cerere pentru toate vârstele și preferințele, prezentat în următoarele categorii: Focus Sat TV (seriale europene multi-premiate Canal+, filme românești emblematice, producții Studiocanal europene și internaționale), FilmBox on Demand (blockbustere, filme independente, titluri clasice ale cinematografiei mondiale), AntenaPLAY (acces nelimitat la canale TV live, canale tematice și conținut video local), National Geographic (o colecție impresionantă de documentare premium prezentată pe 11 categorii de interes), HISTORY (documentare pentru toate preferințele), TV Paprika, seriale animate pentru copii puse la dispoziție de Nickelodeon, Minimax și JimJam.

Biblioteca video

Secțiunea Ghid cuprinde toate transmisiunile LIVE programate pe canalele TV online pentru următoarele 7 zile. Aici poți selecta cu ușurință programele sau filmele pe care vrei să le urmărești în viitorul apropiat, cu un simplu click pe icon-ul Marcaj și ulterior le vei regăsi în Lista mea / Marcaje ghid. Iar dacă bifezi icon-ul Notificare vei primi un mesaj în App înainte ca emisiunea sau filmul selectat să fie difuzat.

Ghid TV

Iar noutatea absolută constă în posibilitatea de a descărca pe mobil sau tabletă titlurile din Bibliotecile VOD Focus Sat TV și HISTORY și de a le viziona offline oricând dorești, de ori de cîte ori dorești fără a mai fi necesară conexiunea la internet. Această funcționalitate este disponibilă pe dispozitivele Android si iOs, inclusiv în perioada de testare gratuită a aplicației Focus Sat.

Focus Sat TV

 

Dacă ești deja client Focus Sat poți accesa gratuit aplicația cu datele de autentificare din Contul meu. Iar în cazul în care vrei să creezi unul acum este posibil în numai câteva click-uri AICI. În Focus Sat App poți crea propria listă de programe favorite pe care să le vezi sau revezi oricând dorești, de oriunde te afli în UE de pe orice dispozitiv smart: telefon, tabletă, laptop sau smart TV.

 

Vrei să testezi gratuit acum Focus Sat App? 

Timp de 7 zile ai acces nelimitat la canale TV live românești și internaționale, precum și la conținut video la cerere cu filme, seriale, documentare și desene animate.

Testează 7 zile gratuit