Serialul „Primele rândunele” disponibil exclusiv în Focus Sat App
Înapoi la blog

Serialul „Primele rândunele” disponibil exclusiv în Focus Sat App

29.09.2023 Recomandări TV Focus Sat App

Poți vedea cele 2 sezoane exclusiv în Focus Sat App

Te invităm în Biblioteca VOD pentru a descoperi „Primele rândunele”, noul serial disponibil integral în Focus Sat App. De ce ar trebui să te bucuri? Pentru că nu mai trebuie să aștepți până când va apărea un nou episod. Chiar acum ai la dispoziție integral cele două sezoane, pe care le poți viziona de oriunde, oricând, doar accesând aplicația de pe smartphone, tabletă sau Smart TV.

 

Primele rândunele – sezonul 1

Este 1 septembrie pentru elevii de clasa XI-a ai unei școli obișnuite dintr-un oraș mic începe cu o tragedie. Polina Dudka, o elevă care reprezintă onoarea și mândria școlii, este găsită moartă. Olga Makarova, o anchetatoare al cărei fiu este coleg de clasă cu Polina, încearcă să descopere dacă fata s-a sinucis sau a fost împinsă în mod intenționat de pe acoperiș. În timpul anchetei Makarova va descoperi noi secrete înfricoșătoare ale elevilor, părinților și chiar ale fiului ei și va realiza că moartea Polinei este punctul de plecare într-o cascadă de evenimente teribile.

 

Primele rândunele – sezonul 2

La începutul anului universitar, studenta la jurnalism în anul II Vania Kozhukh se sinucide. Așa crede poliția. Dar nu și Kira Zotova, noua profesoară, care îi încurajează pe cei patru studenți să descopere adevărul. În timpul anchetei, ei află că Vania a fost implicat în ascunderea unor droguri, o adevărată afacere care prosperă printre tineri în zilele noastre, și că sinuciderea a fost doar o mușamalizare a cauzei reale a morții sale.

Întâmplările acestui sezon încep cu o zi înainte de debutul noului an universitar. Ne familiarizăm cu personajele principale. Toți sunt studenți în anul II la jurnalism. Fiecare personaj este absorbit de probleme personale care i-au condus pe calea periculoasă de a face bani din infracțiuni.

Din distribuția ambelor sezoane amintim actorii: Maksym Samchyk, Viktoriia Lytvynenko, Taisiya-Oksana Shchuruk, Oleksandr Rudynskyy, Maksym Devizorov, Oleh Hotsulyak, Aleksandr Begma, Polina Nosykhina, Mariia Smoliakova

 

Știai că:

  • Actorul Oleksandr Rudynskyy cel care îl interpretează pe Losha Smetanin a jucat și în serialul original Django disponibil în Focus Sat App?
  • În anul 2020 serialul a primit 2 nominalizări Promax Awards?
  • În anul 2021 serialul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun serial de ficțiune din cadrul Ukrainian Film Academy Awards?
  • În Ucraina, pe parcursul difuzării fiecărui episod a fost afișat numărul de telefon al unei organizații non-guvernamentale care oferea asistență specializată pentru prevenirea suicidului, iar acest fapt a dus la creșterea numărului de apeluri cu peste 600% în prima lună?

 

Cu Focus Sat App vezi online și offline serialele tale preferate

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice film sau serial disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat TV și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești, indiferent dacă ești client TV Satelit sau TV Online.

Pregătește-te să iei cu tine filmele și serialele din Focus Sat App și să le urmărești de oriunde ești, chiar și atunci când nu ești conectat la internet!

Alege pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.

Oferta TV Online