Episod 9: Vânătoarea Salamandrei 9. episod

Descriere episod:

Comisarul principal Ralitsa Petkova se află în căutarea lui Porter și a informatorului său pentru a dovedi nevinovăția lui Kamen. Infractorul este întotdeauna cu un pas înaintea anchetatorilor cu ajutorul unei persoane din interior, iar Ralitsa își dă seama de acest lucru. În timp ce Departamentul de Omucideri face tot posibilul pentru a-l găsi pe Kamen Petkov, echipa sa de ofițeri de poliție continuă să încerce să-i demonstreze nevinovăția în cazul crimei lui Miro Nikolov. Singura modalitate posibilă de a face acest lucru este găsirea datelor șterse din GPS aflat în mașina agentului de securitate. Căutarea frenetică a lui Ivica Bozhic dă rezultate, iar Nera Pavlovic primește o vizită surprinzătoare din partea lunetistului. El este pe cale să-i ofere o înțelegere neașteptată care îl va confrunta pe agentul Europol cu o alegere grea care poate avea consecințe periculoase.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Julian Vergov, Ana Papadopulu, Iva Mihalic, Hristo Petkov, Elena Telbis, Plamen Dimov, Ivan Barnev, Kire Giorevski, Robert Yanakiev, Petar Antonov, Koina Ruseva, Vesela Babinova

Regizorii episodului:

Dimitar Dimitrov (director), Viktor Bozhinov (director)

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2021
Focus Sat TV
Vânătoarea Salamandrei

Descriere:

Kamen Petkov conduce divizia de persoane dispărute din cadrul Direcției Naționale de Poliție. În trecut, a fost afectat de o mare pierdere personală și de o tragedie familială. În urmă cu 11 ani a fost căsătorit cu Ralica Petkova, tot inspector de poliție, care lucrează în prezent la o altă filială de poliție. Ei și-au pierdut fiica într-un incident ciudat și niciunul dintre ei nu bănuiește că în spatele morții copilului lor se află un puternic sindicat criminal. În zilele noastre se declanșează investigația crimei violente a unei fete croate descoperite în parcul orașului, iar Kamen este direct implicat în anchetă. În același timp Ralica a fost martoră la simptomele ciudate asociate cu otrăvirea care a dus la moartea unui om de afaceri cu un trecut dubios. Ambele investigații se intersectează și duc la descoperiri uluitoare care vizează nu numai identitatea ucigașului fiicei lui Kamen și a lui Ralica, ci și organizația criminală secretă „Salamander” cu acoperire în toată Europa.

Afișează mai multe Afișează mai puține

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905