Episod 8: Sanctuarul 8. episod

Descriere episod:

Hel are în sfârșit pe cineva de partea ei. Margot/Jane merge la Fisher și îi spune că este convinsă că Hel spune adevărul. Fidher se preface că nu este convins, în ciuda tuturor dovezilor pe care i le dezvăluie. Jane încearcă să se asigure că Fisher că ar putea să se bazeze pe greșeala lor. În schimb, el susține că a fost atacat de ea (ca Margot). Apoi îi spune lui Hel că Margot minte. Hel cere să-l întâlnească pe Silva, convinsă că, fiindcă știe parola cercetătorilor încadrați ca bolnavi, o va crede. Cu toate acestea, cuvintele pe care i le spune nu sunt cele pe care Silva le știe, ceea ce o face pe Hel să creadă că face parte din planul lui Fisher. Mai târziu, în biroul lui, el se uită pe internet și descoperă că Hel a spus adevărul. El decide să contacteze poliția locală cu dovezi – dar Fisher și Redpath încearcă să acopere greșeala, iar Silva este în pericol. A doua zi, Hel este șocată să afle de accidentul lui. Deoarece opțiunile ei se epuizează rapid și nu are nimic de pierdut, decide să accepte planul de evadare „kamikaze” al lui Enzo.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten, Felix Garcia Guyer, Will Mellor, Nathalie Rapti Gomez, Chiara Martegiani, Agnieszka Grochowska

Regizorii episodului:

Enrico Maria Artale (director), Óskar Thór Axelsson (director)

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2019
Focus Sat TV
Sanctuarul

Descriere:

Ce ar putea fi mai rău decât să fii închis într-o clinică încuiată unde nimic nu este ceea ce pare a fi și nimeni nu te crede când spui că ești cine ești? Dar dacă începi să bănuiești că au dreptate? Sanctuary este un thriller psihologic plin de suspans care se ocupă cu definiția problemelor umane de supraviețuire, identitate, încredere și trădare într-o poveste care întreabă audiența: Cine ai deveni pentru a supraviețui?

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905