Episod 7: Sanctuarul 7. episod

Descriere episod:

Silva îi cere lui Fisher să dezvăluie care deținuți sunt de fapt cercetătorii secreti, iar el vrea să-i cunoască părerea despre schimbarea recentă a comportamentului lui Siri. Pentru a evita compromiterea ei, Fisher își propune să conducă singur aceste interviuri. Redpath îi spune lui Silva că pe ciocan nu a fost găsit ADN, iar Hel e suspicioasă. Dar știrile pe care le află nu sunt bune. Lucrurile nu puteau sta mai rău. Sesiunea este întreruptă, Hel este informată că sora ei „Helena” a murit într-un incendiu de mașină. Hel este șocată și își dă seama că este blocată. Situația pur și simplu s-a înrăutățit. Hel își dă seama că trebuie să reconsidere planul de evadare al lui Enzo, cu orice preț, pentru a supravietui. Ea pare conștientă că și gelosul Corin o urmărește de departe. Margot îi spune cine este: Jane Taylor, psihiatru încadrat ca deţinut. Ea îi spune lui Hel că îi crede povestea. Ele decid să vorbească cu Fisher, prietenul și colegul de multă vreme al lui Jane.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten, Felix Garcia Guyer, Will Mellor, Nathalie Rapti Gomez, Chiara Martegiani, Agnieszka Grochowska

Regizorii episodului:

Enrico Maria Artale (director), Óskar Thór Axelsson (director)

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2019
Focus Sat TV
Sanctuarul

Descriere:

Ce ar putea fi mai rău decât să fii închis într-o clinică încuiată unde nimic nu este ceea ce pare a fi și nimeni nu te crede când spui că ești cine ești? Dar dacă începi să bănuiești că au dreptate? Sanctuary este un thriller psihologic plin de suspans care se ocupă cu definiția problemelor umane de supraviețuire, identitate, încredere și trădare într-o poveste care întreabă audiența: Cine ai deveni pentru a supraviețui?

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905