Episod 6: Sanctuarul 6. episod

Descriere episod:

Hel se trezește, amețită de lovitura subsonică pe care tocmai a primit-o din Zona Morții și legată cu sârmă de cupru în jurul încheieturilor. Tomas este pe cale să o rănească, dar e oprit de Enzo. Amândoi fug când aud gazdele venind, lăsând-o pe Hel la pământ. Într-o sesiune cu Silva unde el investighează copilăria ei, povestea pe care ea i-o spune îi amintește de Hel despre ciocanul care se vedea în fotografia lui Svala bătută. Ea devine convinsă Siri a atacat-o pe Svala și că acum poliția va trebui să investigheze această crimă și își dă seama că, dacă poate găsi ciocanul folosit pentru a o ataca pe Svala, amprentele și probele ADN ar putea fi folosite pentru a-i dovedi nevinovăția. Tomas intră în cabana lui Hel pentru a se răzbuna fiindcă Hel a spus autorităților ce i-a făcut. El e pe cale să o rănească când Carol sosește și intervine, în cele din urmă, cerându-i lui Hel contactul ei din XO. Ea susține că Tomas este contactul ei și că i-a dat harta în care fiecare dintre semne corespunde unui unghi mort al camerei. Multumit cu răspunsul ei, Carol îi spune că are ciocanul și că îl va păstra până când vrea ceva de la ea. Hel e complet sub controlul lui.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten, Felix Garcia Guyer, Will Mellor, Nathalie Rapti Gomez, Chiara Martegiani, Agnieszka Grochowska

Regizorii episodului:

Enrico Maria Artale (director), Óskar Thór Axelsson (director)

Vezi următoarele episoade din sezon 1

Despre acest program

Genuri: Polițist
Anul difuzării: 2019
Focus Sat TV
Sanctuarul

Descriere:

Ce ar putea fi mai rău decât să fii închis într-o clinică încuiată unde nimic nu este ceea ce pare a fi și nimeni nu te crede când spui că ești cine ești? Dar dacă începi să bănuiești că au dreptate? Sanctuary este un thriller psihologic plin de suspans care se ocupă cu definiția problemelor umane de supraviețuire, identitate, încredere și trădare într-o poveste care întreabă audiența: Cine ai deveni pentru a supraviețui?

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905