Episod 1: Primele rândunele 1. episod

Descriere episod:

1 septembrie pentru elevii de clasa XI-a ai unei școli obișnuite dintr-un oraș mic începe cu o tragedie – Polina Dudka, o elevă care reprezintă onoarea și mândria școlii - e găsită moartă. Olga Makarova, o anchetatoare, al cărei fiu este coleg de clasă cu Polina, încearcă să descopere dacă fata s-a sinucis sau a fost împinsă în mod intenționat de pe acoperiș. În timpul anchetei, Makarova va descoperi noi secrete înfricoșătoare ale elevilor, părinților și chiar ale fiului ei și va realiza că moartea Polinei este punctul de plecare într-o cascadă de evenimente teribile.

Actorii din episod:

Viktoriia Lytvynenko, Olesia Zhurakivska, Darya Tregubova, Oleksandr Begma, Kostiantyn Oktiabrskyi, Oleh Hotsuliak, Nina Naboka

Despre acest program

Genuri: Dramă
Anul difuzării: 2020
Focus Sat TV
Primele rândunele

Descriere:

La începutul anului universitar, studenta la jurnalism în anul II Vania Kozhukh se sinucide. Așa crede poliția. Dar nu și Kira Zotova, noua profesoară, care îi încurajează pe cei patru studenți să descopere adevărul. În timpul anchetei, ei află că Vania a fost implicat în ascunderea unor droguri, o adevărată afacere care prosperă printre tineri în zilele noastre, și că sinuciderea a fost doar o mușamalizare a cauzei reale a morții sale. Întâmplările acestui sezon încep cu o zi înainte de debutul noului an universitar. Ne familiarizăm cu personajele principale. Toți sunt studenți în anul II la jurnalism. Fiecare personaj este absorbit de probleme personale care i-au condus pe calea periculoasă de a face bani din infracțiuni.

Afișează mai multe Afișează mai puține

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905