Sezon 1

26
CARS - Jaguar F-Type SVR
Episod 26: Jaguar F-Type SVR

Ralph și cele două echipe ale sale au la dispoziție doar patru zile pentru a scotoci prin șantierul de dezmembrări auto în căutarea unor părți și piese vechi pentru a construi o mașină uimitoare.

Află mai multe
52
CARS - Mașini electrice
Episod 52: Mașini electrice

Există 1,2 miliarde de vehicule în lume, dar cererea pentru cea mai nouă categorie, mașinile electrice, este în creștere, iar producția lor crește vertiginos, cu 60% în fiecare an. Unul dintre cei mai...

Află mai multe
53
CARS - SUV
Episod 53: SUV

Cu o istorie de aproape 80 de ani, Jeep este producătorul original de mașini off-road. Vă invităm să vizitați fabrica din Ohio pentru a descoperi secretele din spatele succesului modelului Wrangler.

Află mai multe
54
CARS - Gigantul Volkswagen
Episod 54: Gigantul Volkswagen

Cu o suprafață de peste șase kilometri pătrați, fabrica de mașini din Wolfsburg, Germania, este cea mai mare fabrică de producție din lume. Lucrând ca un mic oraș, descoperim ingineria remarcabilă și ...

Află mai multe
55
CARS - VW Karmann Ghia
Episod 55: VW Karmann Ghia

Tim și Fuzz preiau mașina clasică VW Karmann Ghia din 1965, care a cunoscut, cu siguranță, și zile mai bune. Proprietarul său, Lee, a cumpărat-o ca fiind mașina de vis, dar când au apărut probleme la ...

Află mai multe
56
CARS - Morris Traveller
Episod 56: Morris Traveller

Tim şi Fuzz merg la Leighton Buzzard să-i ajute pe Richard şi Tracy să restaureze un Morris Traveller din 1968, cadoul de 17 ani al fiului lor.

Află mai multe
57
CARS - Chevrolet Camaro
Episod 57: Chevrolet Camaro

Scotocind depozitul de vechituri timp de patru zile, echipele vor încerca să construiască o mașină suficient de puternică pentru a concura mașina lui Shane, Chevrolet Camaro, într-un concurs de tracta...

Află mai multe
58
CARS - Un Jeep din război
Episod 58: Un Jeep din război

Tim și Fuzz sunt solicitați să reconstruiască complet un îndrăgit Jeep și să repare inima unui proprietar, după ce amândoi au fost afectați de un incendiu premeditat. Mașina cu tracțiune pe 4 roți a f...

Află mai multe
59
CARS - Lancia Delta Integrale
Episod 59: Lancia Delta Integrale

Tim și Fuzz au misiunea de a restaura o Lancia Integrale Evo II din 1994, al cărei proprietar este Gary, împătimit al mașinilor italiene.

Află mai multe
60
CARS - Porsche 911 Turbo
Episod 60: Porsche 911 Turbo

Ralph și cele două echipe ale sale de pasionați de mașini își propun să contruiască din fier vechi niște modele care să fie capabile să rivalizeze cu legendarul Porsche 911 Turbo .

Află mai multe
61
CARS - Roadster MGA
Episod 61: Roadster MGA

De-a lungul anilor, Tim și Fuzz au reușit să dea o nouă viață multor mașini defecte, dar astăzi iau cea mai deteriorată mașină pe care au întâlnit-o vreodată, un MGA Roadster din 1959. Mașina cândva s...

Află mai multe
62
CARS - Jaguar dragster
Episod 62: Jaguar dragster

Shane și Dan încearcă să construiască un Jaguar pentru curse de drag, ca un omagiu adus celebrului avion Supermarine Spitfire.

Află mai multe
63
CARS - Peugeot 205 GTI
Episod 63: Peugeot 205 GTI

Tim și Fuzz trebuie să recondiționeze prima lor mașină de raliuri, un Peugeot 205GT1 din 1989, care se dovedește a nu fi tot ceea ce pare că este.

Află mai multe
64
CARS - Audi R8
Episod 64: Audi R8

Cu puțin ajutor din partea inginerului Ralph Hosier, două echipe de pasionați de mașini se întrec contracronometru ca să construiască două mașini din piese vechi, distruse.

Află mai multe
65
CARS - Mașini de pompieri
Episod 65: Mașini de pompieri

În mijlocul fiecărei comunități din America se află stația de pompieri, iar acolo se află pompierii curajoși care își pun non-stop viața în joc.

Află mai multe
66
CARS - Familia Ford Anglia
Episod 66: Familia Ford Anglia

Echipa călătorește în Bournemouth unde toată familia Hutchings-Clarke conduce câte un Ford Anglia, mai puţin James, al cărui model nu are nici măcar motor.

Află mai multe
67
CARS - Tractoare
Episod 67: Tractoare

De aproape două secole, gigantul tractoarelor, John Deer, a construit mașinile care ajută la hrănirea populației. Acum, pe măsură ce comunitățile se luptă să hrănească populația în continuă creștere, ...

Află mai multe
68
CARS - Îngerii lui Herald
Episod 68: Îngerii lui Herald

Tim şi Fuzz se deplasează în Cornwall, unde încearcă să salveze un Triumph Herald uzat, care a fost ţinut în garaj timp de cinci ani.

Află mai multe
69
CARS - Porsche la sub zero grade
Episod 69: Porsche la sub zero grade

Când vânzătorul de supermașini, Alex Prindiville, promite că poate face un Porsche de curse pe gheață în numai patru săptămâni, s-ar putea să se confrunte cu o provocare uriașă.

Află mai multe
70
CARS - Un clasic sportiv
Episod 70: Un clasic sportiv

Tim și Fuzz se îndreaptă spre Berkshire, unde speră să-l surprindă pe proprietarul unui Daimler Dart, restaurându-i în secret mașina sport clasică.

Află mai multe

Despre acest program

Anul difuzării: 2020
National Geographic
CARS

Descriere:

De la noile modele elegante produse în fabrici din întreaga lume, până la mașinile clasice defecte, readuse la viață în garaje suburbane, obsesia noastră pentru mașini este foarte puternică.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905