Episod 1: Nu se moare printre prieteni 1. episod

Descriere episod:

Moartea subită a prietenului comun Hermann este zdrobitoare pentru Annette, Friedrich, Ella și Ioachim. Trecerea lui în neființă este și mai gravă, pentru că Hermann a fost favorit pentru următorul Premiu Nobel pentru economie. Pentru a-și păstra șansele de câștig, cei patru prieteni decid să-i păstreze moartea secretă – cel puțin până când premiul va fi anunțat, în doar cinci zile. Cei patru prieteni nu și-ar fi putut imagina niciodată în acel moment că decizia lor va însemna mult mai mult pentru ei decât să răspundă la câteva e-mailuri.

Actorii din episod:

Adele Neuhauser, Iris Berben, Heiner Lauterbach, Michael Wittenborn, Walter Sittler, Neshe Demir, Moritz Führmann, Paula Essam

Despre acest program

Genuri: Comedie
Anul difuzării: 2020
Focus Sat TV
Nu se moare printre prieteni

Descriere:

HERMANN WIEGAND (70 de ani), economist renumit și profesor la Universitatea din Bonn, este găsit mort la el acasă într-o dimineață de iubita lui ANNETTE (62). Inima lui se pare a cedat, complet din senin. Annette nu vrea să spună vestea tristă celor mai apropiați prieteni ai lor, JOACHIM (70), ELLA (66) și FRIEDRICH (68), care au făcut toți parte din inseparabila lor gașcă de veacuri. Mai târziu în acea zi, cei patru stau în dormitorul vilei din Bonn și își plâng prietenul. Joachim își dă seama căPremiul Nobel pentru economie de anul acesta va fi anunțat în doar cinci zile. Hermann a fost un candidat serios la premiu de ani de zile datorită cercetării sale revoluţionare în domeniul psihologia afacerilor.

Afișează mai multe Afișează mai puține

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905