Oferte televiziune satelit fără abonament

Focus Sat îți aduce oferta TV potrivită pentru tine! Alege pachetele TV satelit Acces fără abonament și ai programele preferate de divertisment, filme, programe pentru copii și documentare, plus acces gratuit în aplicația Focus Sat

Canale Focus Sat pe laptop telefon tableta tv
 • Vezi pe TV, telefon, laptop sau tabletă sau smart-tv prin aplicația Focus Sat
 • Vezi când vrei, reîncarci când vrei, fără perioadă minimă contractuală
 • Bonus Happy Week la reîncărcarea înainte de expirarea perioadei de vizionare

{{page.title}}

{{page.subtitle}}

Client nou
Client existent
Image description

{{item.title}}

{{item.promotext}}

 • {{advantage}}
 • {{advantage}}
+
{{inpackage.name}}
{{inpackage.price}}
{{inpackage.periode}}
{{item.periodetext}}
 • {{item.price}}
 • {{item.campaignPrice}} {{item.price}}
 • pe lună
{{ item.campaignTag }}
+
{{item.device}}
{{item.devicePrice}}
{{item.device2}}
{{item.device2Price}}
{{item.device3}}
{{item.device3Price}}
 
 
{{item.cta}} {{item.ctaExisting}}
 • {{item}}
 • {{item}}

Extra opțiuni

Vrei și mai mult divertisment, programe premium, producții originale, premiere? Alege una din extra opțiunile de mai jos.

Extra opțiune MaxPak 16 lei/lună

Include canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 cu filme premium, blockbustere, producții originale, seriale și documentare. Include acces în aplicația HBO Max.

mai multe

Extra opțiune Adult 13 lei/lună

Conține 4 canale destinate adulților. Pasiune și erotism non-stop pentru seri mai interesante.

mai multe

Extra opțiune Panonia 10 lei/lună

Conține cele mai multe și mai diverse canale în limba maghiară, 40 de canale (dintre care 3 canale HD) cu știri, filme, muzică, documentare.

mai multe

Întrebări frecvente

 1. Cum pot comanda online oferta TV Satelit fără abonament?

  Alege dintre cele 4 pachete de mai sus, pachetul Acces care ți se potrivește și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu.

  În pagina de checkout, poți schimba pachetul TV ales și poți alege să activezi extra-opțiuni, pentru și mai mult conținut TV. Dacă televizorul tău are receptor de satelit încorporat și slot CI+ (DVB/S2) îți recomandăm să alegi Modul CI+ ca echipament de recepție. Acesta funcționează direct în televizor, fară a fi nevoie de receptor pentru satelit.

  Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale și adresa de livrare. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii. Îți vom livra echipamentul de recepție prin curier în câteva zile.

 2. Vreau să comand TV Satelit fără abonament prin partenerii autorizati

  Poți comanda simplu TV Satelit fără abonament online, urmând pașii de aici

  Dacă dorești să comanzi printr-un partener autorizat Focus Sat, găsești aici lista completă a acestora.

  Oferta TV Satelit fără abonament prin parteneri nu este aceeași cu oferta online, poți afla mai multe detalii despre oferta prin parteneri aici.

 3. Care este perioada contractuală minimă pe care pot încheia un contract?

  Oferta TV Satelit fără abonament este o ofertă de televiziune prepaid sau preplătită, fără perioadă minimă contractuală. Când devii clientul nostru, achiziționezi echipamentul de recepție și 1 lună de vizionare TV a canalelor din pachetul TV Acces ales. Pentru a beneficia în continuare de TV Satelit, trebuie să reîncarci cu o lună sau mai multe de vizionare TV, utilizând una din metodele de reîncărcare pe care ți le punem la dispoziție.

 4. Ce echipament de recepție să aleg?

  În pagina de checkout, trebuie să alegi echipamentul de recepție satelit. Dacă televizorul tău are receptor de satelit încorporat și slot CI+ (DVB/S2) îți recomandăm să alegi Modul CI+ ca echipament de recepție. Acesta funcționează direct în televizor, fară a fi nevoie de receptor pentru satelit.

  Dacă dorești să optezi pentru receptor, în oferta noastră online este disponibil modelul Kaon HD Zapper CO3600, iar în oferta prin partenerii autorizați Focus Sat sunt disponibile modelele Kaon HD Zapper CO3600 și Kaon HD MZ52.

 5. Voi plăti chirie lunară pentru receptorul de satelit?

  Alegând oferta TV Satelit fără abonament, plătești contravaluarea echipamentului de recepție ales (receptor de satelit sau Modul CI+) și acesta devine proprietatea ta. Drept urmare, nu ți se va percepe chirie lunară pentru echipamentul de recepție.

 6. Ce înseamnă oferta Multi TV?

  Dacă ești deja client Focus Sat și beneficiezi de oferta TV Satelit fără abonament și dorești să vizionezi pe încă un televizor, contactează-ne la 021 406 7220 sau prin e-mail la contact@focussat.ro și comunică-ne ce tip de echipament de recepție îți este necesar (receptor de satelit sau Modul CI+). O dată cu echipamentul de recepție nou achiziționat vei primi și un smartcard. Ulterior, vei efectua reîncărcarea pachetelor TV dorite numai pentru unul din cele 2 smartcard-uri și vei viziona pe ambele televizoare.

 7. Dețin un receptor de satelit, mai pot adăuga încă unul sau un Modul CI+?

  Pentru a afla cum poți beneficia de încă un receptor sau un card CI+ ne poți contacta la 021 406 7220 sau prin e-mail la contact@focussat.ro.

 8. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Satelit fără abonament?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Satelit fără abonament este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, echipamentul de recepție își va fi livrat prin curier la orice adresă în UE (excepție fac Cipru și Malta) și ulterior poți reîncărca online din Contul meu oricând dorești.

 9. Cât costă instalarea?

  Instalarea nu este inclusă în pachetele TV Satelit fără abonament. Costul serviciului de instalare este de 142.8 de lei (TVA inclus) și include manopera și materialele necesare pentru un traseu de 15 m. Tariful se percepe doar în cazul în care instalarea a fost efectuată.

 10. Cum pot reîncărca?

  Iți punem la dispoziție mai multe variante de reîncărcare:

  -Reîncărcarea online cu card bancar este cea mai rapidă și sigură metodă de reîncărcare. După confirmarea plății activezi din Contul meu pachetul TV și / sau extra opțiunile achiziționate, iar reîncărcarea este finalizată.

  -Reîncărcare online cu cod PIN: achiziționezi o cartelă sau un voucher de reîncărcare de la oricare dintre partenerii autorizați Focus Sat, apoi activezi PIN-un de reîncărcare în Contul meu .

  -Poți trimite SMS cu valoare pentru a-ți prelungi perioada de vizionare a pachetului Acces pentru una sau 2 luni, Acces Plus pentru o lună sau Acces Max pentru o lună. Apasă aici pentru mai multe detalii.

 11. Ce extra opțiuni pot adăuga pachetului Acces?

  Oricând dorești, poți adăuga din Contul meu una sau mai multe extra opțiuni: MaxPak, Adult sau Panonia. Extra opțiunea MaxPak include canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 și acces gratuit în aplicația HBO Max.

 12. La ce conținut TV am acces cu aplicația Focus Sat?

  Aplicația Focus Sat este disponibilă gratuit tuturor clienților TV Satelit și poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart: telefon, laptop, tabletă sau smart-tv.

  Dacă ai activ pachetul Acces, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 40 de canale Live din pachetul tău și ai acces la Biblioteca VOD cu documentare premium National Geographic.

  Dacă ai activ pachetul Acces Plus, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 70 de canale Live din pachetul tău ai acces și la Biblioteca VOD extinsă, cu seriale, documentare și desene animate.

  Dacă ai activ pachetul Acces Max, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 80 de canale Live din pachetul tău și ai acces la platformele partenere HBO Max, FilmBox+ și AntenaPLAY și la Biblioteca VOD extinsă cu seriale, documentare premium și desene animate.

  Dacă ai activ pachetul Acces Panonia, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 50 de canale Live din pachetul tău, inclusiv cele în limba maghiară și ai acces la Biblioteca VOD cu documentare premium National Geographic.

 13. Pot viziona emisiuni care au fost difuzate deja?

  Da, cu funcțiile Restart și Replay din aplicația Focus Sat poți vedea de la început emisiunile pe care le-ai ratat sau te bucuri în reluare de programele tale preferate oricând vrei, în următoarele 7 zile