Cum pot accesa contul meu FilmBox+?

Toți clienții care au activate pachetele DTH Acces Plus, Acces Max sau pachetul online Play TV Extra au acces inclus la FilmBox+.

Cum activez și accesez FilmBox +

 

Activarea contului FilmBox+

 1. Apasă butonul Contul meu din meniul site-ului Focus Sat

 2. Te autentifici cu adresa de e-mail și parola iar în Contul meu / Panoul meu de control / FilmBox+ și apasă butonul Activează cont

 3. Autentificare
 4. Vei primi un e-mail pe adresa cu care ești înregistrat cu datele tale de înregistrare la FilmBox+. Apasă butonul Conectare pentru a te autentifica

 5. Inregistrare
 6. Introdu datele de autentificare primite în mesajul transmis de FilmBox+: e-mail și parolă

 7. Logare
 8. La final, apasă butonul Conectare.

 

Autentificare în FilmBox+

 1. Deschide pagina de login FilmBox+

 2. Pagina Login
 3. Introdu datele de autentificare primite în mesajul transmis de FilmBox+: e-mail și parolă

 4. Contul Meu
 5. La final, apasă butonul Conectare.

 

Dacă nu ești client Focus Sat, alege pachetul TV potrivit pentru tine.

Oferta TV Satelit Oferta TV Online

 

 

Traficul de date utilizat pentru a viziona FilmBox+ nu este inclus în abonamentul Focus Sat și este taxat conform abonamentului tău încheiat cu furnizorul de internet. Fiecare abonament Focus Sat este asociat unui singur cont de utilizator FilmBox+. Serviciul este disponibil numai pe teritoriul României. Utilizatorii pot descărca aplicația pe 4 tipuri de dispozitive smart. Pentru vizionare se poate schimba tipul de dispozitiv, dar aplicația poate fi descărcată doar până la 5 dispozitive per fiecare cont de utilizator. Dispozitivele șterse nu pot fi re-adăugate înainte de 24 de ore.

Tutoriale aplicația Focus Sat și platforme partenere

Focus Sat App

Tutoriale Aplicația Focus Sat

Ți-am pregatit tutoriale video despre cum instalezi, accesezi și utilizezi aplicația Focus Sat pentru ca tu sa te poți bucura de noua experiență TV.

Aplicația Focus Sat
HBO Max

Tutorial HBO Max

Vezi aici pas cu pas cum creezi un cont nou de HBO Max pentru a avea acces la cele mai noi blockbustere, pe orice dispozitiv smart.

Instalare HBO Max
AnenaPLAY

Tutorial AntenaPLAY

Poți accesa AntenaPLAY direct din aplicația Focus Sat, de pe device-uri mobile (sistem de operare iOS sau Android) si laptop / desktop PC.

Tutorial AntenaPLAY