Nu rata noua ofertă TV Online
Înapoi la blog

Nu rata noua ofertă TV Online

08.09.2021 Promoții și oferte

Ți-am pregătit cea mai bună ofertă TV Online! 2 luni de vizionare la preț de 1!

Din 6 septembrie, Focus Sat îți aduce oferta TV Online pe care nu o poți rata: vezi TV Online 2 luni și plătești o singură lună cu pachetele Play TV și Play TV Extra. În plus, poți testa serviciul 7 zile gratuit, fără condiționarea de prelungire, pentru a te convinge de beneficiile TV Online.

Comandă simplu și rapid unul dintre pachete Play TV de aici și vezi TV Online instant, pe orice dispozitiv conectat la internet.

Beneficiază de promoția limitată!

7 zile acces gratuit
1 lună + 1 lună gratuit, după perioada de gratuitate de 7 zile

 

TV Online – descoperă televiziunea smart

Cu pachetele Play TV și Play TV Extra vezi până la 106 canale TV live de știri, filme, sport, documentare, reality show-uri. Vezi canale românești și internaționale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv smart. Ai acces online inclusiv la canale premium precum HBO, Cinemax, Filmbox fără restricții. Poți activa extra opțiunea Play TV Adult și ai acces la canalele Vixen, Dorcel TV HD și Dorcel XXX cu doar 4 lei pe lună.

Cu funcțiile Restart & Replay, disponibile pentru 40 de canale, vezi în reluare, oricând dorești, în urmatoarele 7 zile după difuzare, show-urile, serialele și filmele preferate de pe canale precum: Pro TV, Kanal D, HBO, Prima TV, LOOK SPORT etc.

Ai la dispoziție o bibliotecă VOD cu titluri pe care le poți urmări oricând dorești: seriale online de la AMC și Comedy Central, desene animate de la Nickelodeon, JimJam și Minimax și documentare premium de la National Geographic. În plus, ai seriale multi-premiate Canal+ în biblioteca VOD Focus Sat TV, disponibile pentru vizionare la cerere, precum Baron Noir și Pedagogul (The Teach). Seriale precum ZeroZeroZero sau Paris Police 1900 vor fi adaugate în curând.

 

TV Online pe orice dispozitiv

Vezi TV Online pe Smart TV, laptop, telefon sau tabletă, oriunde ai acces la internet. Poți urmări programele preferate pe 3 dispozitive simultan și poți accesa contul tău oriunde ai acces la internet în România și în toate țările UE.

Pentru a vedea TV Online pe telefon mobil sau tabletă, descarcă aplicația Focus Sat din App Store (pentru dispozitivele iOS) sau Google Play Store (pentru dispozitivele Android). Pentru TV Online pe laptop sau PC, deschide browserul și mergi în platforma live tv pentru a te bucura de seriale online, documentare și emisiunile tale favorite. Pe smart TV ai aplicație nativă disponibilă pentru o gamă variată de modele smart TV.

 

Ai acces gratuit HBO GO, Antena Play și Filmbox Live

Ai acces gratuit HBO GO cu Play TV Extra. Vezi toate sezoanele celor mai bune seriale într-un singur loc, în biblioteca video cu peste 7000 de ore de conținut premium de la HBO.

Vezi live canalele Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International în Antena Play. Ai 4 canale tematice cu conținut video on demand: Mireasa, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play și acces nelimitat la emisiunile, spectacolele și reality show-uri preferate. Antena Play este gratuit cu pachetele Play TV și Play TV Extra.

FilmBox+ este o platformă video care oferă canale în regim live și exclusiv online, care este destinată pasionaților de filme, seriale, documentare, lupte marțiale, box, motocross, surfing, snowboarding, muzică, modă, stil de viață și care se poate urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână. Toți clienții care au pachetul online Play TV Extra au acces inclus la FilmBox Live.

Nu te-am convins incă? Încearcă gratuit TV Online pentru 7 zile, activând oricare pachet Play TV și descoperă noua televiziune interactivă.

Încearcă gratuit Play TV