Activează reducerea pe e-factură!
Înapoi la blog

Activează reducerea pe e-factură!

01.04.2022 Promoții și oferte

Campanie destinată clienților existenți TV Satelit cu abonament

În fiecare zi ai atât de multe lucruri de făcut. Dacă vrei să uiți de grija primirii facturii prin poştă, de statul la cozi pentru a o plăti și de eventualele întârzieri la plată, noi avem soluția: activează factura electronică (e-factura) din Contul meu Focus Sat! Activarea facturii electronice este gratuită.

Factura electronică este un document digital, cu valoare fiscală și are același format cu cea tipărită, primită în plic prin poștă. Pe e-factură sunt menționate toate informațiile legate de serviciile tale de TV Satelit, valoarea de plată și codul de identificare client. Ai acces la aceleași informații, evitând risipa de hârtie.

Cu factura electronică ai numeroase avantaje după activare și acces la mai multe funcționalități din Contul meu

Mereu la timp

Primești e-factura în mesageria electronică sau o poți accesa din Contul meu Focus Sat chiar din data emiterii, fără niciun fel de întârziere. Nu mai este nevoie să aștepți să o primești prin poștă sau să o tipărești.

Acces oricând, de oriunde

Poți accesa e-factura primită pe e-mail sau autentificându-te în Contul meu, oricând și de oriunde, de pe orice dispozitiv smart.

Mai mult control

În Contul meu ai toate e-facturile în același loc: e-factura curentă și istoricul celor emise anterior, pentru fiecare smartcard pentru care ai activat factura electronică. Știi mereu care este soldul tău și când ai efectuat plățile anterioare.

Plăți mai simple și sigure

Poți plăti online e-factura direct din Contul meu, folosind un card bancar. Iar dacă preferi să o plătești fizic la un partener Focus Sat o deschizi pe telefon, fără să o tipărești, și scanezi codul de bare.

Ai grijă de mediul înconjurător

Activând e-factura ajuți la reducerea consumului de hârtie. Sute de copaci vor fi salvați anual datorită tuturor celor care aleg factura electronică.

Cum poți activa e-factura?

Online, doar în câteva click-uri. În cazul în care ești client TV Satelit cu abonament și nu ai deja Contul meu, creezi un cont nou, iar în secțiunea Smartcard-uri apeși butonul „Activează factura electronică“.

Activează acum reducerea pe e-factură!

Dacă ești client TV Satelit cu abonament și acum primești prin poștă factura în format tipărit, activează factura electronica din Contul meu și vei primi garantat o reducere de 10 lei (TVA inclus) în prima e-factură.

Campania se desfășoară în perioada 01 aprilie – 30 iunie 2022.

Regulamentul Campaniei este disponibil aici.

ACTIVEZ E-FACTURA