Descoperă oferta AntenaPlay pentru clienții Focus Sat
Înapoi la blog

Descoperă oferta AntenaPlay pentru clienții Focus Sat

31.08.2021 Promoții și oferte Informări

Ești client Focus Sat? Te bucuri de cea mai bună ofertă AntenaPlay din 1 septembrie!

AntenaPlay este platforma online a trustului Antena TV Group unde vei găsi:

  • 6 canale în regim live oriunde, oricând vrei: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International
  • 4 canale tematice cu conținut video on demand: Mireasa, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play
  • Acces nelimitat în regim video on demand la emisiuni tematice, spectacole, reality show-uri pe canale dedicate precum Asia Express, iUmor, Chefi la cuțite, Burlacul.

Cu funcția Replay vezi în reluare filmele sau serialele la care nu ai avut timp să te uiți, când vrei, în următoarele 7 zile. Funcția Restart îți oferă posibilitatea să oprești și să vezi de la început filmele și serialele tale preferate. Aplicația AntenaPlay este disponibilă pe toate tipurile de dispozitive smart, telefon sau tabletă IOS și Android, PC sau laptop, Smart TV.

 

AntenaPlay gratuit în pachetele TV Online

Ai acces AntenaPlay inclus, fără costuri suplimentare, în pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra, după expirarea perioadei de testare gratuită de 7 zile. Activează Play TV și ai acces la aplicația Focus Sat și la Antena Play, începând de la 32 de lei pe lună. Pentru mai multe canale și mai mult conținut premium, live sau on demand, alege Play TV Extra.

 

AntenaPlay gratuit în TV Satelit Acces Max

Ești client Focus Sat TV satelit? Reîncarcă pachetul all-inclusive Acces Max, care îți oferă toate canalele TV live și acces inclus în toate platforme de conținut partnere, inclusiv AntenaPlay. Acces Max este disponibil pentru clienții noi în oferta TV Satelit cu abonament sau TV satelit fără abonament.

Aplicația AntenaPlay este disponibilă în ofertă specială pentru clienții TV Satelit Acces și Acces Plus. Reîncarcă AntenaPlay, la prețul special de doar 5 ron / luna și te bucuri de beneficiile complete ale produsului.

Ai AntenaPlay de la Focus Sat? Ți-am pregătit aici informații complete despre cum accesezi platforma:

Accesează AntenaPlay